Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben maalesef hamilelikte çok kilo aldım . Uzunca süre de istikrarlı diyet yapamadım . Diyetisyen’e de devam ettiğim halde listeleri hiç uygulayamıyordum. Son bir aydın bu duygusal açlıkla mücadeleye başladım ve birden kilolar da gitmeye başladı . Son 9 kilom kaldı. Diyet şu an iyi gidiyor . Akşam 5 ten sonra hiçbirşey yemiyorum. Şekeri tamamen kestim , karbonhidratı çok çok azalttım....Yaza kadar 5 kilo daha verip yazın da kalan 4 kiloyu vermek niyetindeyim .

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : Janine
İsim (İsteğe Bağlı ):........
Mesleginiz:Akademisyen
Yaşınız :41
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz :168
Kilonuz: 65.6
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : hamileliğimde aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :daha sağlıklı ve fit olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır

Selamlar hatunlar
Ramazan güzel başladı hayırlı olsun ibadetlerimiz kabul olsun inşallah
Sabah unutup bir lokma ekmek yedim alışacağım artık
Yalnız dikkatimi birşey çekti bir kişi bile mezuniyetimi kutlamamış acaba gözümden mi kaçtı bilmiyorum ama çok kırıldım bu mesajımı görüp şakın mezuniyetimi kutlamayın daha önemi yok

Sen mezun mu oldun

Aa sen mezun oldunmu ki. Inan ben bu hafta olacak sın diye biliyordum yaa.

Aramıza hoşgeldiniz inşallah hedefinize bi an önce ulaşırsınız

Valla benim netim Yoktu geçmişten hiç alıntı yapmak yapmadım araya kaynadı kimsenin art niyeti olduğunu düşünmüyorum canım tebrik ederim başarını inşallah bi daha kilo almayız

Ayy minnoş hiç biz bilerek öyle birşey yapar mıyız benim kafam karıştı en son mezun ol mezun olma derken izin konuları araya girince bilemedim mezun olup olmadığını kırdığım İçin özür dilerim kendi adıma. inşallah hedeflediğin 53 ü görürsün ve hep dengelersin aramızdan hiç ayrılmazsın inşallah

bende 2 şubatta başladım diyete 72,5 kilo ile... ilk 20 gün diyetisyene gittim ama diyetisyenin menüsü bana uymadı 3 ana öğün 3 ara öğün benim yaşam şeklime hiç uymadı bıraktım.. ben 2 ana öğün bir minik bir ara şeklinde yaptım diyetimi şuan kilom 61,800 senin kilona karatay diyetide çok uygun...

takım kurallarımız 1. sayfada canım takım kurallarını okuyup tanıtım formunu doldurman gerekiyor...

canım kötü niyetle yapılmış bi durum olduğunu sanmıyorum bence kimse senin mezun olmanı istemiyordu.. şahsen ben istemedim mezun olmanı... ama kutlamayı unutmuş olabilirim. ama bunda kötü bir niyet yok eminim kızlarda benim gibi düşünmüştür...
senin için önemi olmayabilir ama tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…