Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gayet güzel vermişsin. İzlediğin yöntem çok doğru bir yöntem. Peki neden sürdüremedin o daha önemli bir konu şu anda?
Canım hoş geldin aramıza. Ebru ben. Gayet güzel kilo vermişsin şimdiye kadar. Verilecek kilonda az kalmış. İnşallah bizimle birlikte burada bütün fazlalıklarından kurtulursun.
Kızlar menüler de neler var?
Karnıyarık, pirinç pilavı ve cacık. Bir de mercimek çorbası yaparım.
Mercimek çorba
Beyti sarma
Bulgur pilavı
Limonata
Yoğurtlu semizotu salatası
Kendime
Lahana yapacağım
Beyti sarmayı nasıl yapıyorsun?
Şimdi 72 kulağa ne kadar uzak geliyor di mi?

hemde nasıl kaptanım bazen diyorum 61.800 ne kadar güzel söyleniyor hahahah
bak bi de 58 diyeyim 58 -58-58 ayyy çok güzel

ben beyti sarmasını yufkadan yapıyorum canım önce etleri biraz pişiriyorum sonra yufkaya sarıyorum fırına atıyorum üzerine sos... anka böyle mi yapıyor bilmiyorum tabii

Sen sadece görünürde mezun oldun şekerim senin asıl mezuniyeti 53 e inince kutlayacağız.

Kızlar Gonul83 ün karnesini linki tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Ben 58.6 dedim en son. Harika bir duyguydu ve bu yaz yine yaşayacağım o duyguyu.
inşallah canım ben 56 hatta 55 diyorum ... hatta planım şu şekilde kaptanım hedefimi 58 e çekecem baktım güzel istikararla kilomu vermeye devam ediyorum... bu sefer 56 ya çekecem hedefimi

Aletli pilatese gidiyorum ve yürüyorum. Kardiyo yapmıyorum bir süredir . Ama emziriyorım , vücut süt üretmek için de bir miktar kalori harcıyor
çook iyi canım , zaten emzirmek de kilo verdiriyor... inşallah hedefine ulaşırsın... her akşam menümüzü ve yaptığımız sporları saatli bir şekilde bildirim yapıyoruz... sadece menü verip çıkmıyoruz birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz böylece takım ruhu oluşmus oluyor....

Beyti sarmayı nasıl yapıyorsun?
Kıymaya sarımsak tuz baharat katıp yoğuruyorum şişlere takıp fırında pişiriyorum. Sonra lavaşa sarıp dilimliyorum üzerilerine tereyağı sürüp çok az fırınlıyorum. Servis tabağına alıp Üzerine salçalı sos döküyorum. Oğlum çok seviyor. O da niyetli beyti istedi.

bak lavaş aklıma gelmemişti ben yufkaya sarıyordum

LAydLiNe kaptanım şu ajandayı sende düzenlesene. Plan yapalım 56 için. Ramazanda bence gayet kilo verebiliriz 1 ay boyunca ekmek pide pirinç kızartma ve hiç rafine şeker almayalım. Bide mümkün olduğunca bol hareketli olalım. Haziran başında 62 görürsek temmuz ortasında 58 olup bu işi hallederiz

Akşama düzenliyorum canım. Ben zaten pirinç ve kızartma yemiyorum. Ama tatlı ve pide yiyordum ramazanda. Bu ramazan ikisi de yasak. Ajandayı düzenleyince sana fotoğraf atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…