Gayet güzel vermişsin. İzlediğin yöntem çok doğru bir yöntem. Peki neden sürdüremedin o daha önemli bir konu şu anda?canım ben ramazan için iki ana (sahur+iftar) 2 ara öğün olarak düşündüm aralarda iftarla sahur arasında olacak kahve çay süt gibi.. ara öğünlerin birinde içeceğin yanına biraz kuru meyve kuruyemiş yerim, diğeri sadece sıvı olacak şekilde diye düşündüm.
genelde şeker orucunun kurallarına uymaya çalışıyorum uyamazsam da dengeleme yapmaya çalışıyorum. oruç olmadığı zamanlar 2 ana öğün (öğlen+akşam) 3 ara öğün (kuşluk+ikindi+gece) şeklinde şeker orucunda serbest olanlarla öğünleri oluşturuyorum gece ara öğünü sıvı olacak şekilde.
bulgur beni çok şişirdiği için pilavda pirinci tercih ediyorum(halbuki bulguru çok severim tartıya uzak olan günlerde de tüketiyorum) o şeker orucunda yasak yaseminli pirinç nişasta oranı az olduğu için tevcih edilebiliyor onda da porsiyonu ayarlamak lazım
bu şekilde 1 buçuk ayda 10 kilo vermiştim ama diyeti sürdüremedim maalesef
Canım hoş geldin aramıza. Ebru ben. Gayet güzel kilo vermişsin şimdiye kadar. Verilecek kilonda az kalmış. İnşallah bizimle birlikte burada bütün fazlalıklarından kurtulursun.13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Janine
İsim (İsteğe Bağlı ):........
Mesleginiz:Akademisyen
Yaşınız :41
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz :168
Kilonuz: 65.6
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : hamileliğimde aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :daha sağlıklı ve fit olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Karnıyarık, pirinç pilavı ve cacık. Bir de mercimek çorbası yaparım.Kızlar menüler de neler var?
Beyti sarmayı nasıl yapıyorsun?Mercimek çorba
Beyti sarma
Bulgur pilavı
Limonata
Yoğurtlu semizotu salatası
Kendime
Lahana yapacağım
Şimdi 72 kulağa ne kadar uzak geliyor di mi?bende 2 şubatta başladım diyete 72,5 kilo ile... ilk 20 gün diyetisyene gittim ama diyetisyenin menüsü bana uymadı 3 ana öğün 3 ara öğün benim yaşam şeklime hiç uymadı bıraktım.. ben 2 ana öğün bir minik bir ara şeklinde yaptım diyetimi şuan kilom 61,800senin kilona karatay diyetide çok uygun...
hemde nasıl kaptanım bazen diyorum 61.800 ne kadar güzel söyleniyor hahahahGayet güzel vermişsin. İzlediğin yöntem çok doğru bir yöntem. Peki neden sürdüremedin o daha önemli bir konu şu anda?
Canım hoş geldin aramıza. Ebru ben. Gayet güzel kilo vermişsin şimdiye kadar. Verilecek kilonda az kalmış. İnşallah bizimle birlikte burada bütün fazlalıklarından kurtulursun.
Karnıyarık, pirinç pilavı ve cacık. Bir de mercimek çorbası yaparım.
Beyti sarmayı nasıl yapıyorsun?
Şimdi 72 kulağa ne kadar uzak geliyor di mi?
ben beyti sarmasını yufkadan yapıyorum canım önce etleri biraz pişiriyorum sonra yufkaya sarıyorum fırına atıyorum üzerine sos... anka böyle mi yapıyor bilmiyorum tabiiGayet güzel vermişsin. İzlediğin yöntem çok doğru bir yöntem. Peki neden sürdüremedin o daha önemli bir konu şu anda?
Canım hoş geldin aramıza. Ebru ben. Gayet güzel kilo vermişsin şimdiye kadar. Verilecek kilonda az kalmış. İnşallah bizimle birlikte burada bütün fazlalıklarından kurtulursun.
Karnıyarık, pirinç pilavı ve cacık. Bir de mercimek çorbası yaparım.
Beyti sarmayı nasıl yapıyorsun?
Şimdi 72 kulağa ne kadar uzak geliyor di mi?
Selamlar hatunlar
Ramazan güzel başladı hayırlı olsun ibadetlerimiz kabul olsun inşallah
Sabah unutup bir lokma ekmek yedim alışacağım artık
Yalnız dikkatimi birşey çekti bir kişi bile mezuniyetimi kutlamamış acaba gözümden mi kaçtı bilmiyorum ama çok kırıldım bu mesajımı görüp şakın mezuniyetimi kutlamayın daha önemi yok
hemde nasıl kaptanım bazen diyorum 61.800 ne kadar güzel söyleniyor hahahah
bak bi de 58 diyeyim 58 -58-58 ayyy çok güzel
inşallah canım ben 56 hatta 55 diyorum ... hatta planım şu şekilde kaptanım hedefimi 58 e çekecem baktım güzel istikararla kilomu vermeye devam ediyorum... bu sefer 56 ya çekecem hedefimiBen 58.6 dedim en son. Harika bir duyguydu ve bu yaz yine yaşayacağım o duyguyu.
spor yapabiliyormusun ?Ben de 2 öğün yiyorum ve akşam 17.00 de ağzımı kilitliyorum. Şu an bir duraklama Evresine girdim sanırım ama kırılacak inşallah ...
Aletli pilatese gidiyorum ve yürüyorum. Kardiyo yapmıyorum bir süredir . Ama emziriyorım , vücut süt üretmek için de bir miktar kalori harcıyorspor yapabiliyormusun ?
çook iyi canım , zaten emzirmek de kilo verdiriyor... inşallah hedefine ulaşırsın... her akşam menümüzü ve yaptığımız sporları saatli bir şekilde bildirim yapıyoruz... sadece menü verip çıkmıyoruz birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz böylece takım ruhu oluşmus oluyor....Aletli pilatese gidiyorum ve yürüyorum. Kardiyo yapmıyorum bir süredir . Ama emziriyorım , vücut süt üretmek için de bir miktar kalori harcıyor
Kıymaya sarımsak tuz baharat katıp yoğuruyorum şişlere takıp fırında pişiriyorum. Sonra lavaşa sarıp dilimliyorum üzerilerine tereyağı sürüp çok az fırınlıyorum. Servis tabağına alıp Üzerine salçalı sos döküyorum. Oğlum çok seviyor. O da niyetli beyti istedi.Beyti sarmayı nasıl yapıyorsun?
bak lavaş aklıma gelmemişti ben yufkaya sarıyordumKıymaya sarımsak tuz baharat katıp yoğuruyorum şişlere takıp fırında pişiriyorum. Sonra lavaşa sarıp dilimliyorum üzerilerine tereyağı sürüp çok az fırınlıyorum. Servis tabağına alıp Üzerine salçalı sos döküyorum. Oğlum çok seviyor. O da niyetli beyti istedi.
Orjinalinde neye sarıyorlar ben hiç dışarda yemedim. Yufka da olur pişiriyor musun sonra onu?bak lavaş aklıma gelmemişti ben yufkaya sarıyordum
Ben de ben deeBen 58.6 dedim en son. Harika bir duyguydu ve bu yaz yine yaşayacağım o duyguyu.
evet eti koyup sarıyorum üstüne yumurta sürüp fırına atıyorum.... orjinali sanki lavaş gibiOrjinalinde neye sarıyorlar ben hiç dışarda yemedim. Yufka da olur pişiriyor musun sonra onu?
Ben değilim kaptanım. Halen regl durumundayım. Sanırım çarşambaya oruç tutmaya başlarım. Ya da yarına.Kızlar kimler niyetli kimler değil?
LAydLiNe kaptanım şu ajandayı sende düzenlesene. Plan yapalım 56 için. Ramazanda bence gayet kilo verebiliriz 1 ay boyunca ekmek pide pirinç kızartma ve hiç rafine şeker almayalım. Bide mümkün olduğunca bol hareketli olalım. Haziran başında 62 görürsek temmuz ortasında 58 olup bu işi hallederiz
Kızlar kimler niyetli kimler değil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?