Ben değilim kaptanım. Halen regl durumundayım. Sanırım çarşambaya oruç tutmaya başlarım. Ya da yarına.
Kilo Bildirimi
Cuma: 71
Bugün : 70.9
O kadar gram gram gidiyor ki. Hiç gitmeyecek gibi geliyor
Ben niyetliydim regl oldum
Sen sadece görünürde mezun oldun şekerim senin asıl mezuniyeti 53 e inince kutlayacağız.
KızlarGonul83 ün karnesini linki tıklayarak inceleyebilirsiniz.
ramazanda bol hareket nasıl olacakLAydLiNe kaptanım şu ajandayı sende düzenlesene. Plan yapalım 56 için. Ramazanda bence gayet kilo verebiliriz 1 ay boyunca ekmek pide pirinç kızartma ve hiç rafine şeker almayalım. Bide mümkün olduğunca bol hareketli olalım. Haziran başında 62 görürsek temmuz ortasında 58 olup bu işi hallederiz
inşallah canım ben 56 hatta 55 diyorum ... hatta planım şu şekilde kaptanım hedefimi 58 e çekecem baktım güzel istikararla kilomu vermeye devam ediyorum... bu sefer 56 ya çekecem hedefimi
Ben gittim geldim 11 başlıyor bizimki 12.buçukta bitiyorHayirli ramazanlar kizlar yat kalk yapmaktan sersem gibiyim simdi hazirlanip mukabeleye gidicem sonrasi alisveris cocuk alma v.s öptüm sizi
bence ramazanın ortasında olmaktansa ya başında yada sonunda olmak en güzeli bence benimkide ya yarın yada çarşamba mutlaka gelir ...Ben niyetliydim regl oldum
ramazanda bol hareket nasıl olacakbenki spor delisiyim ramazanda iptalim
Sen mezun mu oldun
Aa sen mezun oldunmu ki. Inan ben bu hafta olacak sın diye biliyordum yaa.
Ayy minnoş hiç biz bilerek öyle birşey yapar mıyız benim kafam karıştı en son mezun ol mezun olma derken izin konuları araya girince bilemedim mezun olup olmadığını kırdığım İçin özür dilerim kendi adıma.inşallah hedeflediğin 53 ü görürsün ve hep dengelersin aramızdan hiç ayrılmazsın inşallah
canım kötü niyetle yapılmış bi durum olduğunu sanmıyorum bence kimse senin mezun olmanı istemiyordu.. şahsen ben istemedim mezun olmanı... ama kutlamayı unutmuş olabilirim. ama bunda kötü bir niyet yok eminim kızlarda benim gibi düşünmüştür...
senin için önemi olmayabilir ama tebrik ederim canım
Evet hedefime inemediğim için ve mezun olmak istemediğimi söylediğim için kafalar karıştı neyseSen sadece görünürde mezun oldun şekerim senin asıl mezuniyeti 53 e inince kutlayacağız.
KızlarGonul83 ün karnesini linki tıklayarak inceleyebilirsiniz.
Kıymaya sarımsak tuz baharat katıp yoğuruyorum şişlere takıp fırında pişiriyorum. Sonra lavaşa sarıp dilimliyorum üzerilerine tereyağı sürüp çok az fırınlıyorum. Servis tabağına alıp Üzerine salçalı sos döküyorum. Oğlum çok seviyor. O da niyetli beyti istedi.
inşallah kaptanım.. bende iftardan sonra normal tempolu 45 dk yürüş yapacam.... tabii yığılıp kalmazsam eşim teravihe gider ben spora geçerim akşam o evde olunca spora pek izin vermiyorCanım ben normalde demiştim yaa çok yormazdım ramazanda kendimi. Yavaş yavaş yapardım her şeyi. Normal zamanda da spor yapmadığım için ramazanda yaptığım her hareket beni olumlu yönde etkileyecek.
bence ramazanın ortasında olmaktansa ya başında yada sonunda olmak en güzeli bence benimkide ya yarın yada çarşamba mutlaka gelir ...
aynen öyle oldu şeker sen hedefine ulaş havai fişeklerle kutlayacağız...Evet hedefime inemediğim için ve mezun olmak istemediğimi söylediğim için kafalar karıştı neyse
Mezun olduğum kilomun üstüne çıktım şuanda iftar zamanı tartılacağım ve tekrar listeye girmek için uğraşacağım
Teşekkür ederim kızlar en kısa zamanda herkesinkini kutlarız:) inanıyorum ve güveniyorum herkese
Ben yufkaya sarmıyorum canım lvaşa sarıyorum . Normalde kendim yapıyorum lavaşı ama bu sefer tandır lavaşı diye bi lavaş aldım hazır ona saracağım.Teşekkür ederim canım tarif için. Ben de deneyebilirim. Kolaymış tarif. Yufka hazır yufka mı yoksa pişmiş yufkadan mı?
ayyyy ben seni mezun etmedim ki gitmedi istemiyorum o yüzden tebrik etmedimSelamlar hatunlar
Ramazan güzel başladı hayırlı olsun ibadetlerimiz kabul olsun inşallah
Sabah unutup bir lokma ekmek yedim alışacağım artık
Yalnız dikkatimi birşey çekti bir kişi bile mezuniyetimi kutlamamış acaba gözümden mi kaçtı bilmiyorum ama çok kırıldım bu mesajımı görüp şakın mezuniyetimi kutlamayın daha önemi yok
öyle canım oda bi nimet ya olmasaydimHadi yaaaaaa kötü olmuş ama olsun sıkma canını.
Bu sene hem başında hem sinunda olucam regl döndüm 25 günde bir daha emzirme borçlarını sifirlayamdim tekrar başa donup duruyoruzbence ramazanın ortasında olmaktansa ya başında yada sonunda olmak en güzeli bence benimkide ya yarın yada çarşamba mutlaka gelir ...
Hayırdır insKurban olduğum Allah ımkızlar bugün öyle şeyler oldu ki su şoku bir atayım yazacam sizede. Ramazan ın bu ilk gününde Rabbime şükürler olsun ki iyiler hep kazanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?