Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben değilim kaptanım. Halen regl durumundayım. Sanırım çarşambaya oruç tutmaya başlarım. Ya da yarına.
Kilo Bildirimi
Cuma: 71
Bugün : 70.9

O kadar gram gram gidiyor ki. Hiç gitmeyecek gibi geliyor

Bazen böyle olur canım. Sakın moralini bozma. Önemli olan gitmesi gram gram da olsa gidiyor. Vücut direniyor sana. Sabret sadece.

Sen sadece görünürde mezun oldun şekerim senin asıl mezuniyeti 53 e inince kutlayacağız.

Kızlar Gonul83 ün karnesini linki tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Mesaji yazmışım linki yapıştırmayı unutmuşum

ramazanda bol hareket nasıl olacak benki spor delisiyim ramazanda iptalim

Bizim burda akşam 20.12

inşallah canım ben 56 hatta 55 diyorum ... hatta planım şu şekilde kaptanım hedefimi 58 e çekecem baktım güzel istikararla kilomu vermeye devam ediyorum... bu sefer 56 ya çekecem hedefimi

Hedefini 58 e çekmene gerek yok. Çünkü senin ne zaman mezun olacağına sen karar veriyorsun. İlla ki 60 olunca mezun olmak zorunda değilsin. Mezun olurken % bilmem kaç olarak mezun oluyorsun. Mesela hedef kilosunun %115 i verdi diye. O daha iyi oluyor

ramazanda bol hareket nasıl olacak benki spor delisiyim ramazanda iptalim

Canım ben normalde demiştim yaa çok yormazdım ramazanda kendimi. Yavaş yavaş yapardım her şeyi. Normal zamanda da spor yapmadığım için ramazanda yaptığım her hareket beni olumlu yönde etkileyecek.

Sen mezun mu oldun
Aa sen mezun oldunmu ki. Inan ben bu hafta olacak sın diye biliyordum yaa.
Sen sadece görünürde mezun oldun şekerim senin asıl mezuniyeti 53 e inince kutlayacağız.

Kızlar Gonul83 ün karnesini linki tıklayarak inceleyebilirsiniz.
Evet hedefime inemediğim için ve mezun olmak istemediğimi söylediğim için kafalar karıştı neyse
Mezun olduğum kilomun üstüne çıktım şuanda iftar zamanı tartılacağım ve tekrar listeye girmek için uğraşacağım
Teşekkür ederim kızlar en kısa zamanda herkesinkini kutlarız:) inanıyorum ve güveniyorum herkese

Teşekkür ederim canım tarif için. Ben de deneyebilirim. Kolaymış tarif. Yufka hazır yufka mı yoksa pişmiş yufkadan mı?

Canım ben normalde demiştim yaa çok yormazdım ramazanda kendimi. Yavaş yavaş yapardım her şeyi. Normal zamanda da spor yapmadığım için ramazanda yaptığım her hareket beni olumlu yönde etkileyecek.
inşallah kaptanım.. bende iftardan sonra normal tempolu 45 dk yürüş yapacam.... tabii yığılıp kalmazsam eşim teravihe gider ben spora geçerim akşam o evde olunca spora pek izin vermiyor

aynen öyle oldu şeker sen hedefine ulaş havai fişeklerle kutlayacağız...

Teşekkür ederim canım tarif için. Ben de deneyebilirim. Kolaymış tarif. Yufka hazır yufka mı yoksa pişmiş yufkadan mı?
Ben yufkaya sarmıyorum canım lvaşa sarıyorum . Normalde kendim yapıyorum lavaşı ama bu sefer tandır lavaşı diye bi lavaş aldım hazır ona saracağım.

ayyyy ben seni mezun etmedim ki gitmedi istemiyorum o yüzden tebrik etmedim

bence ramazanın ortasında olmaktansa ya başında yada sonunda olmak en güzeli bence benimkide ya yarın yada çarşamba mutlaka gelir ...
Bu sene hem başında hem sinunda olucam regl döndüm 25 günde bir daha emzirme borçlarını sifirlayamdim tekrar başa donup duruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…