Döngün kisaymıs.... benim 30 gunde bir oldugu icin bayrama denk geliyor...Bu sene hem başında hem sinunda olucam regl döndüm 25 günde bir daha emzirme borçlarını sifirlayamdim tekrar başa donup duruyoruz
Sansli guruptansin vesselamDöngün kisaymıs.... benim 30 gunde bir oldugu icin bayrama denk geliyor...
Ben temmuz ya da Ağustosta iftara yarim saat kala regl olduğumu bilirimöyle canım oda bi nimet ya olmasaydim
Benim en son 15 günde bir di bakalım düzelmiştir inşallahDöngün kisaymıs.... benim 30 gunde bir oldugu icin bayrama denk geliyor...
Temiz oldugun gün sayisimi 15 yoksa iki adetin arasi mi 15Benim en son 15 günde bir di bakalım düzelmiştir inşallah
Kızlar günaydın canım sıkıldı sabah eşime 500 lira ceza geldi. Askerlik subesinden bir sonraki celp dönemine gittiği için kaçak durumuna düşmüş. Birde bu cikti
evet yeni arkadaşları çağırıyorum sürekli hepsi gelseydi takım şuan dolmuş taşmıştı hahahahamaalesef çoğu istikrarlı değiller..
Tamam teşekkürler....çook iyi canım , zaten emzirmek de kilo verdiriyor... inşallah hedefine ulaşırsın... her akşam menümüzü ve yaptığımız sporları saatli bir şekilde bildirim yapıyoruz... sadece menü verip çıkmıyoruz birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz böylece takım ruhu oluşmus oluyor....
Kararsız kaldım sonrada yazayım dedimAyyy ben sana hep Elif diye hitap etmek istiyordum da sen ismini yazmamışsın diye söyleyemiyordum iyi oldu şimdi
Kararsız kaldım sonrada yazayım dedim
Ramazanda bunyen nasıl cevap verecek bakalim.. genelde ramazanda kilo verirmisin ?Ben 63 üm sizce ben kaç kilo veririm ramazan da ortalama
Ben 63 üm sizce ben kaç kilo veririm ramazan da ortalama
1 ayda 6 kilo olmasada istikrarli gidersen 4 cok rahat olur.. saglikli olanida 1 ayda 4 kilo zaten...Benim hedefim Haziran başına kadar 59.9 u görmek şimdi 65.7 yim. Yani 6 kilo....
Ramazanda bunyen nasıl cevap verecek bakalim.. genelde ramazanda kilo verirmisin ?
Menülerini bi görmemiz lazım canım.
Benimde süpürge bozuldu. Kız en çok içime batan pahalı diye dün çocuğuma üst baş alamadımVARDIR bunda da bir hayır o paranın çıkacağı varsa çıkardı zaten ceza olmaz başka şey olurdu. Benim bu ay anlaşmış gibi süpürge, buzdolabı, bulaşık makinası önden bozuktu, tv hepsi bozuldu , buzdolabı 200 , tv 150 bulaşık makinası bedava yapıldı, süpürge de yeni alındı :)
Ben koltuga sizmistim... kızımın ogretmeni aradi ona uyandım ne guzel uyuyordum yaww... kizim biraz kusmuş bilgi vermek istemiş...Yok mu şöyle muhabbet edecek ben burdayım dertte dinlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?