Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benimde süpürge bozuldu. Kız en çok içime batan pahalı diye dün çocuğuma üst baş alamadım bugün bu ceza geldi. Olacağı varmış ne diyim. Allah evladima bize can sağlığı versin

Canım gerçekten kıyafetler pahalı dün bende avm lerdeydim neye elime attıysam yüz tl den başlıyordu

Benimde süpürge bozuldu. Kız en çok içime batan pahalı diye dün çocuğuma üst baş alamadım bugün bu ceza geldi. Olacağı varmış ne diyim. Allah evladima bize can sağlığı versin
Amin canim once saglik gerisi boş...

Ana sinifi canim , 6 yasinda bir kizim var... darisi sana insallahhhhh cok icten dua ettim

inş canım niyese içime seninki kız doğdu minnoş yazdım zaten :) birde erkektir diye sordum..
Günüm geçti ama hiç umudum yok 5 gün oldu bayadır düzenliydi önceden düzensizdi o yüzden umutlanamıyorum

Kendime alacak olsaydım beyaz pantolon çok beğendim bir tane onu alırdım ama dolap kıyafet dolu. Küçük bedende almıştım kilo versem 8 çeşit cikar

Benim çok kıyafetim yok maalesef çalıştığım için hem çabuk eskiyor hemde eskiyenin yerine alıyorum birikmiyor kıyafetim

Hic belli olmaz ben kizima hamile oldugumu ramazan bayrami sabahinda öğrenmiştim...))

sen de hoşgeldin canım.. ben de bugün katıldım

Kızlar menüler de neler var?

bizde yaprak sarma, cacık, mercimek çorbası var.

Gayet güzel vermişsin. İzlediğin yöntem çok doğru bir yöntem. Peki neden sürdüremedin o daha önemli bir konu şu anda?

bilmiyorum
aslında ilk ikizlerin doğumgününde bozdum.. sonra da sanırım aldığımı vermek için biraz stres oldum stres oldukça biraz daha şiştim sonra da bu diyet bana kilo verdirmiyor diyip şok diyetler deryasında kendimi buldum en son şubat ayında da iyice ipleri kopardım mart ayında bi memleket ziyaretim oldu ondan sonra başlarım dedim ama baksana mayıs olmuş günler geçiyor ben hiç farkında değilim. haftasonu tartıda 130 u görünce dank etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…