- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
Benimde süpürge bozuldu. Kız en çok içime batan pahalı diye dün çocuğuma üst baş alamadımbugün bu ceza geldi. Olacağı varmış ne diyim. Allah evladima bize can sağlığı versin
Amin canim once saglik gerisi boş...Benimde süpürge bozuldu. Kız en çok içime batan pahalı diye dün çocuğuma üst baş alamadımbugün bu ceza geldi. Olacağı varmış ne diyim. Allah evladima bize can sağlığı versin
Ben koltuga sizmistim... kızımın ogretmeni aradi ona uyandım ne guzel uyuyordum yaww... kizim biraz kusmuş bilgi vermek istemiş...
Evet yaa çook pahalı herşey çok.Canım gerçekten kıyafetler pahalı dün bende avm lerdeydim neye elime attıysam yüz tl den başlıyordu
Evet yaa çook pahalı herşey çok.
Yari ozel yari devlet olan anaokuluna gidiyor canim... ogretmenimiz cok iyi cok sansliydik öğretmen konusunda...Özel okul mu öğretmen aramış hemen güzel miş
Kimonolari bende cok begeniyorumBen internetten aldım kimono ve pantolon hemde pamuklu bayramlıklarım hazır
Yari ozel yari devlet olan anaokuluna gidiyor canim... ogretmenimiz cok iyi cok sansliydik öğretmen konusunda...
Kimonolari bende cok begeniyorum
Ana sinifi canim , 6 yasinda bir kizim var... darisi sana insallahhhhh cok icten dua ettimAnasınıfı mı ay ne tatlıdır şimdi minnoş , kız mı erkek mi
Kendime alacak olsaydım beyaz pantolon çok beğendim bir tane onu alırdım ama dolap kıyafet dolu. Küçük bedende almıştım kilo versem 8 çeşit cikarBen internetten aldım kimono ve pantolon hemde pamuklu bayramlıklarım hazır
Ana sinifi canim , 6 yasinda bir kizim var... darisi sana insallahhhhh cok icten dua ettim
Kendime alacak olsaydım beyaz pantolon çok beğendim bir tane onu alırdım ama dolap kıyafet dolu. Küçük bedende almıştım kilo versem 8 çeşit cikar
Bizde 11 de basladik 12 de bittik ama daha eve gidemedim.Ben gittim geldim 11 başlıyor bizimki 12.buçukta bitiyor
Hic belli olmaz ben kizima hamile oldugumu ramazan bayrami sabahinda öğrenmiştim...inş canım niyese içime seninki kız doğdu minnoş yazdım zaten :) birde erkektir diye sordum..
Günüm geçti ama hiç umudum yok 5 gün oldu bayadır düzenliydi önceden düzensizdi o yüzden umutlanamıyorum
O beyaz pantolu defactodan mi begendin bende orada begenmistimKendime alacak olsaydım beyaz pantolon çok beğendim bir tane onu alırdım ama dolap kıyafet dolu. Küçük bedende almıştım kilo versem 8 çeşit cikar
Hic belli olmaz ben kizima hamile oldugumu ramazan bayrami sabahinda öğrenmiştim...))
O beyaz pantolu defactodan mi begendin bende orada begenmistim
Ben maalesef hamilelikte çok kilo aldım . Uzunca süre de istikrarlı diyet yapamadım . Diyetisyen’e de devam ettiğim halde listeleri hiç uygulayamıyordum. Son bir aydın bu duygusal açlıkla mücadeleye başladım ve birden kilolar da gitmeye başladı . Son 9 kilom kaldı. Diyet şu an iyi gidiyor . Akşam 5 ten sonra hiçbirşey yemiyorum. Şekeri tamamen kestim , karbonhidratı çok çok azalttım....Yaza kadar 5 kilo daha verip yazın da kalan 4 kiloyu vermek niyetindeyim .
Kızlar menüler de neler var?
Gayet güzel vermişsin. İzlediğin yöntem çok doğru bir yöntem. Peki neden sürdüremedin o daha önemli bir konu şu anda?
Rabbim dualarini kabul etsin insallah...Ah beni bulur mu ki mucize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?