O bazen bende de oluyor geziyorum geziyorum hic bisey beğenmiyorum bazende kendime alışveriş diye cikmam şıp diye bisey görür beğenirim...ben dün o kadar gezdim bişi beğenemedim :)
O bazen bende de oluyor geziyorum geziyorum hic bisey beğenmiyorum bazende kendime alışveriş diye cikmam şıp diye bisey görür beğenirim...
Rabbim dualarini kabul etsin insallah...
Sabrediyorum kaptan. İki haftadır hiç kilo veremedim nerdeyse ama pes etmeyeceğim. Pes edip yemeye başlamayacağım. Dün kayınvalidemlerdeydik. Çok güzel patatesli kıymalı börekler yapmıştı. Ama bir lokma dahi almadım. Onlar börek yerken ben bir kase çorba içtim. Dayandım :)Bazen böyle olur canım. Sakın moralini bozma. Önemli olan gitmesi gram gram da olsa gidiyor. Vücut direniyor sana. Sabret sadece.
Detokslara hic girme canim ... kaptanımız detokslara karsidir... bende hic önermemsen de hoşgeldin canım.. ben de bugün katıldım
bizde yaprak sarma, cacık, mercimek çorbası var.
bilmiyorum
aslında ilk ikizlerin doğumgününde bozdum.. sonra da sanırım aldığımı vermek için biraz stres oldum stres oldukça biraz daha şiştim sonra da bu diyet bana kilo verdirmiyor diyip şok diyetler deryasında kendimi buldumen son şubat ayında da iyice ipleri kopardım mart ayında bi memleket ziyaretim oldu ondan sonra başlarım dedim ama baksana mayıs olmuş günler geçiyor ben hiç farkında değilim. haftasonu tartıda 130 u görünce dank etti
Benim pko vardi canim regli olamiyordum catliyordum 64 gun 70 gunde bir oluyordum.... dr regli tedavisi icin gittim... bana sen tedavi olmazsan cocugun olmaz dedi.. bende ayyy bi regli olayim once cocuk icin sonra düşünürüz dedim... ama dr verdigi hic bir ilaci kullanmadım 21 gun sogan kuru uyguladim o ay cook yogun regli oldum.... sonrasinda nasilsa cocuk hemen olmaz diye hic korunmadik o ay hamile kalmışım....Senin de mi hemen olmamış tı canım bebeğin
Canim sabret bi anda gidecek vucudun direniyor....Sabrediyorum kaptan. İki haftadır hiç kilo veremedim nerdeyse ama pes etmeyeceğim. Pes edip yemeye başlamayacağım. Dün kayınvalidemlerdeydik. Çok güzel patatesli kıymalı börekler yapmıştı. Ama bir lokma dahi almadım. Onlar börek yerken ben bir kase çorba içtim. Dayandım :)
Evet canım aynen o. Beyaz üzerine siyah çizgi lı.O beyaz pantolu defactodan mi begendin bende orada begenmistim
Hiim yok benim dedigim duz beyaz kapri şeklinde olan ... ama evde bi tane var ikinciyi almayayim dedim....vazgectimEvet canım aynen o. Beyaz üzerine siyah çizgi lı.
Indirimden o kadar sey aldım ki kiyafet dolu şu an sadece küçük beden. Bende alsam ısraf gibi olacak tı. Evde varmış madem iyi yapmışsın almamakla. Zayifladin çıtır oldun efil efil uzun elbiseler al ben bayılıyorum öyle elbiselereHiim yok benim dedigim duz beyaz kapri şeklinde olan ... ama evde bi tane var ikinciyi almayayim dedim....vazgectim)
Benim de başım ağrıyorBenim basim agrimaya başladı sizde durumlar nasıl ?
Benim basim agrimaya başladı sizde durumlar nasıl ?
ayyy pco dan 5 yıl çocuğum olmadı soğan kürü yaptım hastanelik oldum az daha ölüyordum kanamam 27 günden fazla sürdü tansionum 5 e 2 ye düşünce bende bayılınca hastaneye yetişridi eşim beni dr getirmöeseydin ölürdü demiş. yoğun olmasa da az az hatta bitiyor gibi bitmek bilmşyordu meğer kanım sulanmış tansiyonum düşmüş kanamam da durmayınca üstüne ölümden döndüm . soğan kürününü bende bıraktığı izledim berbattı :) bende 6a yda 1 bazen 2 kez regl oluyordum oluncada sancıdan hastaneye koşturuyoşardı beni bulantı sancı çılgına dönüyordum.Benim pko vardi canim regli olamiyordum catliyordum 64 gun 70 gunde bir oluyordum.... dr regli tedavisi icin gittim... bana sen tedavi olmazsan cocugun olmaz dedi.. bende ayyy bi regli olayim once cocuk icin sonra düşünürüz dedim... ama dr verdigi hic bir ilaci kullanmadım 21 gun sogan kuru uyguladim o ay cook yogun regli oldum.... sonrasinda nasilsa cocuk hemen olmaz diye hic korunmadik o ay hamile kalmışım....))
Sogan kuru yaptin mi ?
Kağıt üzerinde mezunum bende kendimi mezun ilan etmiyorum :)ayyyy ben seni mezun etmedim ki gitmedi istemiyorum o yüzden tebrik etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?