Tamam bende kilomu yazarım seni etiketlerimBugün tartılıp ona göre karar vereyim canım. Çok kilo almışsam yarışamam
Ayyy gecmis olsun canim... iste kimine yariyor kimine yaramiyor...ayyy pco dan 5 yıl çocuğum olmadı soğan kürü yaptım hastanelik oldum az daha ölüyordum kanamam 27 günden fazla sürdü tansionum 5 e 2 ye düşünce bende bayılınca hastaneye yetişridi eşim beni dr getirmöeseydin ölürdü demiş. yoğun olmasa da az az hatta bitiyor gibi bitmek bilmşyordu meğer kanım sulanmış tansiyonum düşmüş kanamam da durmayınca üstüne ölümden döndüm . soğan kürününü bende bıraktığı izledim berbattı :) bende 6a yda 1 bazen 2 kez regl oluyordum oluncada sancıdan hastaneye koşturuyoşardı beni bulantı sancı çılgına dönüyordum.
Offf offf cok geçmiş yaaaBende iyiym çok hafif başağrısı var
kırmızı mercimek çorbası
Peynirli Salata yapıp yiyeceğim
İftar 21:00 de
Merve hosgeldin artik kaybolmaBugün tartılıp ona göre karar vereyim canım. Çok kilo almışsam yarışamam
Hiç sorma tr saati 22:00 oyalanacak pek birşey olmayınca evde olunca yemek geliyor insanın aklına vardır bunda da bir ecir allah kabul etsinOfff offf cok geçmiş yaaa)
Tamam bende kilomu yazarım seni etiketlerim
Amin canim sevabi büyük ...Hiç sorma tr saati 22:00 oyalanacak pek birşey olmayınca evde olunca yemek geliyor insanın aklına vardır bunda da bir ecir allah kabul etsin
ya cnm çok afedersin unuttum. unutmadım da aslında şöyle oldu aldığım 1 kişiye sordum bitti kalmadı hiç demişti diğerini de aradım cvp vermemişti unuttum şimdi hemen arıyorum. varmı yok mu varsa sen kaç litre istersin ve fiyatının bilgisini veririm ve istersen direk sen de görüşmek istersen veririm numarasını. olup olmadığını öğreneyim döneyim sanahayallerimgercek canım akrabana sorabildinmi nar eksisini
Tamam canim bekliyorumya cnm çok afedersin unuttum. unutmadım da aslında şöyle oldu aldığım 1 kişiye sordum bitti kalmadı hiç demişti diğerini de aradım cvp vermemişti unuttum şimdi hemen arıyorum. varmı yok mu varsa sen kaç litre istersin ve fiyatının bilgisini veririm ve istersen direk sen de görüşmek istersen veririm numarasını. olup olmadığını öğreneyim döneyim sana
Kızlar kimler niyetli kimler değil?
geldimoh çok şükür
bi ekibin parçası olmadan yapamıyorum ben kesinlikle.. eğer izin falan istersem ağzıma kürekle vurun
adım seval 32 yaşındayım 5 yaşında bir kızım (temmuzda dolduruyor) bi de 1.5 yaşlarında ikiz kızlarım var. doğuma 142 ile gittim 123 e kadar düştüm ama şubattan beri saldım. tekrar ele almak toparlama istiyorum
52 dakika yürümüşüm baya iyi yine de
Sizin orada iftar kacta kızlar burada 19.35
cnm elinde 1,5 litreye yakın var mış. litresi 35 tl dedi.Tamam canim bekliyorum
Tamam kaptanımAkşama düzenliyorum canım. Ben zaten pirinç ve kızartma yemiyorum. Ama tatlı ve pide yiyordum ramazanda. Bu ramazan ikisi de yasak. Ajandayı düzenleyince sana fotoğraf atarım
İftardan sonra belki şuan bende iptalimramazanda bol hareket nasıl olacakbenki spor delisiyim ramazanda iptalim
Aynen mutfağa girdim çorba yapayım dedim mercimeği yere döktüm. Ordan topladım uğrşa uğraşa, tezgaha koyayım derken elimden kaydı bulaşık suyunun içineHerkes mutfağamı girdi bayanlar nerdesiniz
Oh oh afiyet olsunbizde yaprak sarma, cacık, mercimek çorbası var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?