Hemde ne direnmeCanim sabret bi anda gidecek vucudun direniyor....
Kizim geldi onun yemegini hazirladim... bir semizotlu salatam kaldı onuda saat 19.00 da kalkip yapacam...Herkes mutfağamı girdi bayanlar nerdesiniz
tamam canım alayım ben onu ozel den görüşelimcnm elinde 1,5 litreye yakın var mış. litresi 35 tl dedi.
Benim oğlumun eski öğretmeni de öyleydi, hemen arar hatta bir de resim atar akşamda tekrardan durumunu sorardı çok ilgili bir hocaydı, terleyince sırtına kağıt havlu koyardı canım Hocamız (devlette) taşınmak zorunda kaldık hocamızdan ayrıldık maalesefÖzel okul mu öğretmen aramış hemen güzel miş
Afiyet olsun kaptanKarnıyarık, pirinç pilavı ve cacık. Bir de mercimek çorbası yaparım.
Afiyet olsun canımMercimek çorba
Beyti sarma
Bulgur pilavı
Limonata
Yoğurtlu semizotu salatası
Kendime
Lahana yapacağım
@Smyy89
Aynen mutfağa girdim çorba yapayım dedim mercimeği yere döktüm. Ordan topladım uğrşa uğraşa, tezgaha koyayım derken elimden kaydı bulaşık suyunun içine
Anladım canımKizim geldi onun yemegini hazirladim... bir semizotlu salatam kaldı onuda saat 19.00 da kalkip yapacam...
hoş geldin aramıza. Ben Fatma. En kısa zamanda hedefine ulaşırsın canım umarım.13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Janine
İsim (İsteğe Bağlı ):........
Mesleginiz:Akademisyen
Yaşınız :41
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz :168
Kilonuz: 65.6
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : hamileliğimde aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :daha sağlıklı ve fit olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
canım ben de tam anlamadım mezun oldun mu olmadın mı? Verdiğin kilolar için tebrik ettiğimi hatırlıyorum, hatta bir ara karneni sormuştum, emin olmak için. O nedenle. Yoksa sen en çok sevdiğim arkadaşlarımdan birisin. Kırılmanı hiç istemem. Lütfen yanlış anlama.Selamlar hatunlar
Ramazan güzel başladı hayırlı olsun ibadetlerimiz kabul olsun inşallah
Sabah unutup bir lokma ekmek yedim alışacağım artık
Yalnız dikkatimi birşey çekti bir kişi bile mezuniyetimi kutlamamış acaba gözümden mi kaçtı bilmiyorum ama çok kırıldım bu mesajımı görüp şakın mezuniyetimi kutlamayın daha önemi yok
Demi ama inşallah canımYaz canım nolcak. Ben yıllardır yazıyorum çok şükür bişey olmadı
Ben bi de göbek altı en şiş olan yeri ölçüyorum orası da 100 ama onu yazmadım ne yazacağımı bilemeyipKilo bildirimi
Cuma 70.4
Pazartesi 70
Göğüs :100
İnce bel:79
Göbek: 92
Basen:103
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?