Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltı: otlu, kaşarlı omlet
7 zeytin, domates, salatalık, yeşillik , şekersiz çay

Ara öğün: yeşil çay , 1 elma

Akşam: enginar, ve yağsız haşlanmış nohut , yoğurt

Günü kapattım saat 5 te.

12.000 adım atıldı. Akşama halim kalırsa 2 mil Leslie yaparım

Ben bi de göbek altı en şiş olan yeri ölçüyorum orası da 100 ama onu yazmadım ne yazacağımı bilemeyip
Ince bel neresi benim boldigim bi göbek deliğinin orası bir kalça en kalın yerinden o kadar ölçülüyor

Ince bel neresi benim boldigim bi göbek deliğinin orası bir kalça en kalın yerinden o kadar ölçülüyor
Bel canım en ince yerinden ölçtüm
Göbekte göbek deliği hizası
Basende kalçanın kalın yeri..

Benim bu sonra dan yazdığım göbek altı , yani alt karın.. göbek le arasında fark var bende. Onun için ölçüyorum ben

Kızlar ben oruç değilim malûm durumu biliyorsunuz sabah tartildim ben sabit 72 halbuki cumartesi eksideydim sıfır kaçamak nasıl değişiyor böyle hiç anlamıyorum

Beslenmemiz benziyor...Ben de iki öğün yapıyorum. Ve akşam yemeğini erken yiyorum. Gece acıkınca da çay içiyorum.

Grupta yeniyim mezun olmuşsun sanırım merak ettim kaçtan kaça düştü ne kadar sürede , yaptıklarındanda bahseder misin? tebrikler
aslında 66 görmüştüm ama buraya başlarken 65tim öyle kaldı 4 ay kadar sürdü bana göre 11,1 kg vererek 54,4 ile mezun oldum
Başta sıkı tuttum herkes gibi sonra kaçamakların sıklığı ve miktarları arttı ama diyet boyunca hep kaçamak yaptım diyebilirim küüücük bile olsa birşey yedim onun dışında günde 2lt ve üstü su içmeyi öğrendim hergün yeşil çay içtim Leslie ve dışarıda yürüyüş yaptım basen haftada 3 bazen 1 kez. Porsiyonlarımı küçülttüm yasaklı gıdaları %90 oranında yemedim aklıma gelenler bunlar
fatmacım fatmacım seninde bende yerin ayrı nedense baZı Kişilerden çok güzel elektrik alıyorum bu kişilerden biri de sensin
Karambole geldim diyelim yine sahalara döneceğim az kaldı

bende Ezine peynirini çok seviyorum ama epey yağlı olması gerek özelliklemi aldın yoksa evde var bitsin mi diyorsun
Makarna az yemişsin ama başka birşey yeme şansın yokmuydu
Msnumu veriyorum kızlar
Sabah 10.30
2 has yum
domates biber salatalık kk peynir 6 zeytin çay

Saat 15 de
3 gün kurusu sütlü kahve ile

Saat 17.30
4 et köfte salata 4 kaşık bulgur pilavı ayran

Su 2 lt
Spor yok
çok güzel menü
çok güZel menü seninde

Beslenmemiz benziyor...Ben de iki öğün yapıyorum. Ve akşam yemeğini erken yiyorum. Gece acıkınca da çay içiyorum.
Canim , siyah cay açlığı tetikliyor diyetisyenlerde pek önermiyor... ben siyah cay icince hep canim tatli istiyordu..biraktim siyah cayi evet cok zor oldu tiryakisiydim ama suan aklima bile gelmiyor..

Gayet guzel menu canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…