Ağlama ağlama cok şükür de... biter insallah bi gun bu gurbet... cocuklarin yaninda esin yaninda.... yaza gelirsin insallah hic uzulme emi... sil gözlerini bakalim .... cok şükür rabbime..Hala ağlıyorum
Beni tıkıyor şekersiz çay kahve.... açlığımı bastırıyor . O yüzden her gece demliyorum . Gün içinde de ara öğünde yeşil çay içiyorum.Canim , siyah cay açlığı tetikliyor diyetisyenlerde pek önermiyor... ben siyah cay icince hep canim tatli istiyordu..biraktim siyah cayi evet cok zor oldu tiryakisiydim ama suan aklima bile gelmiyor..
Kuzum yaaHala ağlıyorum
Ben en çok çaysızlıktan zorlandım bu gün. Sofrayı kurmadan çayı hazır ettimCanim , siyah cay açlığı tetikliyor diyetisyenlerde pek önermiyor... ben siyah cay icince hep canim tatli istiyordu..biraktim siyah cayi evet cok zor oldu tiryakisiydim ama suan aklima bile gelmiyor..
Sahurda pek yemedin çok aciktinmi bugunBugün menü
Sahur 23.00
1 kase yogurt semizotlu
Iftar 19.35
3 yk bulgur pilavi
1 karniyarik
1 kase cacik
Semizotlu salata
2 lt icerim suyu..LAydLiNe
Spor yok yapamam basim ağrıyor..
Bende esim icin hazirladim oda tiryaki....Ben en çok çaysızlıktan zorlandım bu gün. Sofrayı kurmadan çayı hazır ettim
BuradayımmTürkiye’de iftar vakti yalanız kaldım
Evet aciktim canim cunku dun aksam yemeğini 16.50 de yemistim... cok aciktim bas agrim oldu..halada ağrıyorSahurda pek yemedin çok aciktinmi bugun
Canim sarma pirincli mi ? Sahurdaki ekmek beyaz ekmek mi ?Ama tartılmadım ama ben
Menümü yazayım sabah 130.2 yi kabul edin benim için bugünlük olmaz mı
Sahur
3 dilim ekmek domates peynir 5 tane zeytin Nescafe ( az şekerli)
İftar
1 tabak sarma
Büyük bir kase cacık
Biraz taş fırın pide ( ilk iftar hatrına)
Ara öğün sade kahve icicem yanında hurma
Bı de bitki çayı niyetim var
Sahura haşlanmış yumurta ekle dün soylicektim aslında kararını vermistin diye söylemedimEvet aciktim canim cunku dun aksam yemeğini 16.50 de yemistim... cok aciktim bas agrim oldu..halada ağrıyor
Yine sahura kalkmayacam canim 23.00 gibi bir kase yogurt semizotu yerim yatarım.. o saatte yumurtada yiyemem galiba suan cok tokum yaSahura haşlanmış yumurta ekle dün soylicektim aslında kararını vermistin diye söylemedim
Yıne öyle yap da arada 1 yumurtayı hupletYine sahura kalkmayacam canim 23.00 gibi bir kase yogurt semizotu yerim yatarım.. o saatte yumurtada yiyemem galiba suan cok tokum ya
Ne güzel menün canımBugün menü
Sahur 23.00
1 kase yogurt semizotlu
Iftar 19.35
3 yk bulgur pilavi
1 karniyarik
1 kase cacik
Semizotlu salata
2 lt icerim suyu..LAydLiNe
Spor yok yapamam basim ağrıyor..
Tamam canim bi zaman gecsin olmadi dedigin gibi 1 yumurta yaparim yarina tokluk surem uzar...Yıne öyle yap da arada 1 yumurtayı huplet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?