Hoşgeldin canım. Sağlıklı şekilde verdikten sonra hiç bir sorun olmaz canımÜç buçuk yaşında oğluşum var canım
Yooo biz cuma iftara dogru tartilirdik... eskiden oyleydi ama simdi degisti mi bilmiyorumCuma akşamı beklenmeyeceğiz canım perşembe iftardan önce tartılacağız
Allah bağışlasın canım. Kilo alma nedeni hamilelik deyince yeni doğum yapmışsın gibi geldi bi an :)Üç buçuk yaşında oğluşum var canım
Hosgeldiniz aramiza....13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : sisyphos
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleğiniz: Akademisyen
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : Boşanmış
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 163
Kilonuz: 68,6
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Olmaz canim burada isteyen istedigi diyeti yapiyor yeter ki sonuc alalimÜç buçuk yaşında oğluşum var canım
Her takımda farklı o zaman. İftar telaşı listeyle uğraşması zor olur diye ben perşembeden toplardım kiloları. Zaten 1 e yaklaştı mı saat liste kalacak gibi geliyor banaYooo biz cuma iftara dogru tartilirdik... eskiden oyleydi ama simdi degisti mi bilmiyorum
Teşekkürler canımHoşgeldin canım. Sağlıklı şekilde verdikten sonra hiç bir sorun olmaz canım
Ya evet aslında kilolar hamilelikten ama şimdiye kadar vermiş olmalıydımAllah bağışlasın canım. Kilo alma nedeni hamilelik deyince yeni doğum yapmışsın gibi geldi bi an :)
Teşekkürler canım, inşallah başarabilirimHosgeldiniz aramiza....keyifle kilo vermeler
önce ramazanda diyet yapacağına İnan sonra pide ve beyaz ekmeği çıkar başka da sorun yok canım afiyet olsun .Sahur
Normalde sahur yemiyorum dıger gun beslenmeyi cok erken bıraktığım ıcın acıktım ve yedım
2 dilim beyaz ekmek pişmiş biber biraz peynir salata domates az bısey tahin pekmez
Iftar 2 dilim sıcak pide5 kasık bulgur pilavı 1 tabak kabak musakka 2 bardak ayran
1.5 litre su anca olur
afiyet olsun canım06 Mayıs
Sahur 03.30
2 yağda yumurta
Peynir
4 gün kurusu-2ceviz
1 d tahıllı 1 d beyaz ekmek
İftar 20.04
1 kepçe mercimek çorbası
4-5 çatal patlıcan kızartma
2 kaşık bulgur pilavı
Haşlama yemeğinin etlerinden yedim.
Yarım dilim pide
Su 1 lt içtim şimdiye kadar. Çok şişim içebildiğim kadar içecem bakalım artık.
Bugünde ev işi temizlik devam
aramıza hoşgeldiniz inşallah bi an önce hedefinize ulaşırsınız13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : sisyphos
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleğiniz: Akademisyen
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : Boşanmış
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 163
Kilonuz: 68,6
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
tamam canım .ben 15 dk yaptım canımgulenyuzumsunsen benim leslie pek olmadı bi oğlana bak bi bebeğe bak derken son 5 dk da kapattım sahurdan önce yapacağım ☺
Afiyet olsun canım suyu çok içSlm kizlar,iftari ettik cok sükür ama bas agrim devam ediyor bacaklarim da agriyor o yüzden hic halim yok yatsiyi kilar yatarim
Sahur
1 kase müsli
Iftar
1 tabak bi parca pideli sebze corbasi ( oglumdan kaldigi icin pideli )
2 firin kanat
Salata
5 6minik hurma
Su bilmiyom kac olur
Pazartesi ve Cuma günü bildirim yapıyoruz canım . Cuma yarışma için , Pazartesi kontrol tartısı..Haftalık kilo bildirimi ne zaman yapılacak acaba? Kafam karıştı biraz
Ramazan dolayısıyla değişecek mi diye merak etmiştim. Bildirimler 11:30’a kadar değil mi canım?Pazartesi ve Cuma günü bildirim yapıyoruz canım . Cuma yarışma için , Pazartesi kontrol tartısı..
Masallah.2 lt su oldu
15 dk Leslie yaptım .
20 de squat yaptım .
HosgeldinizRamazan dolayısıyla değişecek mi diye merak etmiştim. Bildirimler 11:30’a kadar değil mi canım?
Onu tam bilmiyorum canım Ramazan da nolcak ya perşembe ya Cuma günü iftardan önce tartılcaz .. kaptan haber eder onu bizeRamazan dolayısıyla değişecek mi diye merak etmiştim. Bildirimler 11:30’a kadar değil mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?