Maşallah yaa ne uykucu ailesinizİşten geldikten sonra iftar yemeğini hazırladım. Ezan okundu. Orucumuzu açtık. Sonra ailecek uyuyakalmışız
Eşimle büyük kızım dün sahura kadar uyumadı. Kızın projesi vardı. Eşimde Ramazan’da sağolsun sahuru hazırlar uyumaz. İftar bana ait sahur ona. İftara 1 saat kala benim tansiyon düştü kötü oldum zaten. Yemekten sonra da bi üşüme geldi. Uzanıp üstümü örttüm. Gerisini hatırlamıyorum. Kan ilaçlarını düzenli içmiyorum sanırım hâla yükselmedi.Maşallah yaa ne uykucu ailesiniz
Çok geçmiş olsun. Aman dikkat et kaptan.Eşimle büyük kızım dün sahura kadar uyumadı. Kızın projesi vardı. Eşimde Ramazan’da sağolsun sahuru hazırlar uyumaz. İftar bana ait sahur ona. İftara 1 saat kala benim tansiyon düştü kötü oldum zaten. Yemekten sonra da bi üşüme geldi. Uzanıp üstümü örttüm. Gerisini hatırlamıyorum. Kan ilaçlarını düzenli içiyorum sanırım hâla yükselmedi.
Teşekkür ederim canım. Hem iş hem oruç olunca biraz zor oluyor. İşten sonra yemek yapmak zor oluyor. Sabahta erken kalkıyorum. Hatta ben gidip biraz daha uyuyayım. Sabaha okurum geçmişi. İyi geceler. Bu arada işten geldikten sonra tartıldım 68.5 tu kilom. İftardan önce tartılmayı unutmuşumÇok geçmiş olsun. Aman dikkat et kaptan.
Ben de genelde gece uyanığım çocuklarla ya yok mümkün değil uyumuyorlar. Yapıyla alakalı ondan dedim. İlaçlar geç dolduruyor depoları. Kına kına diye çiçek var onunla kür yapsana çok faydası oluyor.Eşimle büyük kızım dün sahura kadar uyumadı. Kızın projesi vardı. Eşimde Ramazan’da sağolsun sahuru hazırlar uyumaz. İftar bana ait sahur ona. İftara 1 saat kala benim tansiyon düştü kötü oldum zaten. Yemekten sonra da bi üşüme geldi. Uzanıp üstümü örttüm. Gerisini hatırlamıyorum. Kan ilaçlarını düzenli içmiyorum sanırım hâla yükselmedi.
Bilmem kaptan kesinleştirir bakalımDaha önce konusu geçmişti cuma akşama doğru denildi diye hatırlıyorum ama bilemedim
Olsun başladın artık vereceksinYa evet aslında kilolar hamilelikten ama şimdiye kadar vermiş olmalıydımTembellikten diyelim
İftarın çok az değil miSlm kizlar,iftari ettik cok sükür ama bas agrim devam ediyor bacaklarim da agriyor o yüzden hic halim yok yatsiyi kilar yatarim
Sahur
1 kase müsli
Iftar
1 tabak bi parca pideli sebze corbasi ( oglumdan kaldigi icin pideli )
2 firin kanat
Salata
5 6minik hurma
Su bilmiyom kac olur
Yaaaa maşallah sana yaaaa squata da başladın süpersin süper2 lt su oldu
15 dk Leslie yaptım .
20 de squat yaptım .
Ben resimleri göremiyorum ama neden yaaa
Bende var aslında ama PC yok maalesef gönderecekBir de arkadaşlar Callanetics yapmak istiyorum. Daha önce deneyen oldu mu? Videolarına ulaşamıyorum, elinde olan var mı?
Yiyemiyom canim ekstra olan bisey degilİftarın çok az değil mi
Kuru üzüm tarçınla tatlandır canımTatlıya hiç saldırmadım şükür .
Bunu İftar da yediğim bi kase hoşafa bağlıyorum . Hem tatlı isteğimi kesti hem de wc sorunu olmaz diye düşünüyorum..
Az şekerle yapıp deneyebilirsiniz kızlar
Hımmm her zaman mı öyle ne bileyim ramazandan korkuyorum diyordun ya :)Yiyemiyom canim ekstra olan bisey degil
Anka 1 daha fazlası arkadaş seni beğenmedi gördün müAşağıda göremediğim 1 daha fazlası arkadaş gelsene muhabbet edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?