TeşekkürlerHosgeldiniz
Sahurda verebilirsin canım .En iyisi menüyü ertesi gün vermek sanirim
Sahuru bi gözü acik yapiyorum benSahurda verebilirsin canım .
Benim de saf protein günüm oluyor haftada 1. Dukan değil ama dukan ekspres tarzı birşey yapıyorum .Bir de ben Dukan yapmak istiyorum, sizin için sakıncası olur mu acaba?
Ben de yarından itibaren 6 gün saf protein yapacağım, inşallah dayanabilirimBenim de saf protein günüm oluyor haftada 1. Dukan değil ama dukan ekspres tarzı birşey yapıyorum .
Kaybolmam inşallah. Uzaklaşınca kilo alıyorum
Tamam olur canımBen tartılamadım koşturmaktanYarın tartılsam olur mu
Kuru kayısı yedim sahurda bana çok iyi geldiTatlıya hiç saldırmadım şükür .
Bunu İftar da yediğim bi kase hoşafa bağlıyorum . Hem tatlı isteğimi kesti hem de wc sorunu olmaz diye düşünüyorum..
Az şekerle yapıp deneyebilirsiniz kızlar
Pilav yediğinde ekmek yemesen iyi olur canım. Zaten pilav ekmek yerine geçiyor.Sahur
Normalde sahur yemiyorum dıger gun beslenmeyi cok erken bıraktığım ıcın acıktım ve yedım
2 dilim beyaz ekmek pişmiş biber biraz peynir salata domates az bısey tahin pekmez
Iftar 2 dilim sıcak pide5 kasık bulgur pilavı 1 tabak kabak musakka 2 bardak ayran
1.5 litre su anca olur
İnşallah canım. Sabrediyoruz hepimiz ve başaracağız :)Gider gider merak etme. Sadece sabır istikrar
Sahur
Hatırlamıyorum ama akşam yatmadan lahmacun yemiştim sahura kalktım peynir yedim galiba :)
İftar
3 kaşık salata ve su içip namaz kıldım ve çocukları uyuttum sonra devam ettim bol peynirli salata ve çok az 5-6 kaşık var yok etli türlü eti azıcıktı şimdilik bu kadar çok rahat geçti orucum midem rahatlar acayip zindeyim
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : sisyphos
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleğiniz: Akademisyen
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : Boşanmış
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 163
Kilonuz: 68,6
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Cuma akşamı beklenmeyeceğiz canım perşembe iftardan önce tartılacağız
Tatlıya hiç saldırmadım şükür .
Bunu İftar da yediğim bi kase hoşafa bağlıyorum . Hem tatlı isteğimi kesti hem de wc sorunu olmaz diye düşünüyorum..
Az şekerle yapıp deneyebilirsiniz kızlar
Harhangi bir sıkıntı yapmadi 2dilim hakkim vardı bu sekilde degerlendirdimKıyamam yaa ama inan TR çok kötü durumda genel olarak farkli ukkede gurbette yaşamak çok zor evet haklısın ama en azından çocuklarının iyi bir geleceği olur inşallah üzülme x
Afiyet olsun çok iyi❤
Süper olmuş menü hafif ve ekmeksiz gayet iyi
Hala içiyorum sanırım sahura kadar 2yi bulur sahurda da 1 icerimminsallah
Afiyet olsunn hem ekmek hem pilav sisirmedimi seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?