Yok senin adın görünüyor. O pro üyeydi gittiO ben olabilir miyim :) yumurta haşlanıyor tepesinde bekliyorum gözlerimi kocaman açarak :))
Belki de :) sana da afiyet olsun allah kabul etsinYok senin adın görünüyor. O pro üyeydi gittihayranlarım belki de beni takip ediyordur
Afiyet olsun burda 1 saat oldu başlayalı ben yine yufka yoğurt yedim
Aynen azar azar yapıyım diyorum bi kaç gün oldu yapıyorumYaaaa maşallah sana yaaaa squata da başladın süpersin süper
Ben resimleri göremiyorum ama neden yaaa
Ohooo ben gece 1 de yatmıştım sahur için 2:45 te kalktım bi daha uyuyamadım şimdi uykum geldi çocuklar kalktıGünaydın canlar uyku tutmadı saat 6 'dan beridir uyanığım
Gece 1 di uyudum bende deeee sen ohooo uyumuyon ki baciOhooo ben gece 1 de yatmıştım sahur için 2:45 te kalktım bi daha uyuyamadım şimdi uykum geldi çocuklar kalktı
aslında 66 görmüştüm ama buraya başlarken 65tim öyle kaldı 4 ay kadar sürdü bana göre 11,1 kg vererek 54,4 ile mezun oldum
Başta sıkı tuttum herkes gibi sonra kaçamakların sıklığı ve miktarları arttı ama diyet boyunca hep kaçamak yaptım diyebilirim küüücük bile olsa birşey yedim onun dışında günde 2lt ve üstü su içmeyi öğrendim hergün yeşil çay içtim Leslie ve dışarıda yürüyüş yaptım basen haftada 3 bazen 1 kez. Porsiyonlarımı küçülttüm yasaklı gıdaları %90 oranında yemedim aklıma gelenler bunlar
fatmacım fatmacımseninde bende yerin ayrı nedense baZı Kişilerden çok güzel elektrik alıyorum bu kişilerden biri de sensin
Karambole geldim diyelim yine sahalara döneceğim az kaldı
Yok aslında canım Karatay yapmıyorum tok tutar diye yiyorum bu gece sahurda 3 tane yedimsağol canım seninki de güzel afiyet olsun
Cevizi görünce Karatay mı yapıyorsun dedim yapmıyorsan biraz sayısı fazla sanki
Suyu arttırırsan 10 numara olur afiyet olsun
Teşekkür ederim canım. Hem iş hem oruç olunca biraz zor oluyor. İşten sonra yemek yapmak zor oluyor. Sabahta erken kalkıyorum. Hatta ben gidip biraz daha uyuyayım. Sabaha okurum geçmişi. İyi geceler. Bu arada işten geldikten sonra tartıldım 68.5 tu kilom. İftardan önce tartılmayı unutmuşum
Canim sarma pirincli mi ? Sahurdaki ekmek beyaz ekmek mi ?
semizotunu zor buldun Sefa'sını sürüyon oh afiyet olsun elini yüzünü kollarını ayaklarını soğuk suyla yıka baş ağrına iyi gelir inşallah
Sarma bulgurluysa ekmekler de beyaz değilse gayet iyi menü canım
Nasil yapiliyor bu kina kina ? Bende suan ilac aliyorum...Ben de genelde gece uyanığım çocuklarla ya yok mümkün değil uyumuyorlar. Yapıyla alakalı ondan dedim. İlaçlar geç dolduruyor depoları. Kına kına diye çiçek var onunla kür yapsana çok faydası oluyor.
O ben olabilirim benim kk hep acik o sekilde birakiyorum..sabah kaldigim yerden devam ediyorum...Anka 1 daha fazlası arkadaş seni beğenmedi gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?