Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok senin adın görünüyor. O pro üyeydi gitti hayranlarım belki de beni takip ediyordur
Afiyet olsun burda 1 saat oldu başlayalı ben yine yufka yoğurt yedim
Belki de :) sana da afiyet olsun allah kabul etsin
Bend güzel sağlam Yedim süper bir ekmek buldum chia keten tohumu başka tohumlar daha vardı

Yaaaa maşallah sana yaaaa squata da başladın süpersin süper

Ben resimleri göremiyorum ama neden yaaa
Aynen azar azar yapıyım diyorum bi kaç gün oldu yapıyorum

Resim de ;
"Babama özel hastane de diyetisyene gitmeyi düşünüyorum dedim ,seni büyüteceğiz diye para harcadık şimdi de küçülteceğiz diye harcayamam kendin yap diyetini " yazıyor

BENDE GEÇEN YIL 66 DAN 56 YA DÜŞTÜM . Geri aldım şimdi 63 le başladım tekrar hedefim 55 56
Senin boy kaçtı ramazan bitene kadar 59 olsam çok güzel olur bir ayda 4 kilo versem oh mis :)

sağol canım seninki de güzel afiyet olsun
Cevizi görünce Karatay mı yapıyorsun dedim yapmıyorsan biraz sayısı fazla sanki

Suyu arttırırsan 10 numara olur afiyet olsun
Yok aslında canım Karatay yapmıyorum tok tutar diye yiyorum bu gece sahurda 3 tane yedim

Sahur
1 dilim ekmek
domates salata
tavada yumurta
şekersiz çay

akşam
fırında alabalık , yanında patates halka dilimi haşlanmış gibiydi
salata

su 2 3 bardak anca normalde 2 lt içmem lazım biliyorum ama uyudum maalesef

benim hayatım sanki işten git yemek yap sahuru düşün bende uyukladım akşam :)

yok maalesef alışveriş yapamadığım için ekmekler normal.. bugün alıcam inşallah ekmeğimi.. sarma da pirinçli

Nasil yapiliyor bu kina kina ? Bende suan ilac aliyorum...

Gunaydin herkese
Bugun gec uyandim , o kadar suyu kisa surede icince uykum cok bölünüyor surekli wc kalkiyorum.... bi uyaninca hemen uyuyamam döner dururum... tam uyuyorum hop geri kalkiyorum.... bu döngü uzayip gidiyor

Günaydın kızlar

Konu dağılmadan tartılma konusuna açıklık getireyim. Sonuçları saat 20:00 ye kadar yayınlayabiliyoruz. Ama benim iftar saatim o saate çok yakın. O yüzden oruç tutanlar perşembe iftardan hemen önce tartılsın, bildirim yapsın. Tutmayanlar da cuma sabahtan yapsınlar. Ama yok listeye yardımcı çıkarsa cuma günü de bildirim yapabiliriz saat 19:00 a kadar. Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…