Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben ilk gün diye bir parça pide yedim. Yarım dilim de güllaç yedim. Bütün ramazan hakkımı dün akşam kullandım. Ama ilk defa bu kadar dikkatli yedim. Yani eğer bıraksam kendimi bayağı yerdim. Çünkü mide doyduğu halde psikolojik olarak beyin doymuyor. Her zaman oruç tutuyorum hak ediyorum diye düşünüyordum. Bu ramazan öyle düşünmüyorum. Bu da çok etkili oldu. Yeme isteğim hiç yok. Acıkmıyorum, sadece çok su içmeye alışkın olduğum için suyu arıyorum. Ama vücut etkileniyor. İftara doğru sarsılıyorum.

Hem perşembe akşam hem cuma akşama kalmadan tartılırım
Dün işten geldikten sonra 13.00 civarında tartıldım ve bide iftardan önce 19.30 civarında tartıldım aynı sonuç çıktı

Ben dün çok rahat tuttum sadece akşama doğru biraz susadım ama evde temizlik yemek falan uğraşırken o da normal. İlk defa ramazanın ilk gününü bu kadar rahat ve enerjik geçirdim

Ben dün çok rahat tuttum sadece akşama doğru biraz susadım ama evde temizlik yemek falan uğraşırken o da normal. İlk defa ramazanın ilk gününü bu kadar rahat ve enerjik geçirdim

Maşallah çok güzel. Ben de çok iyiyim ama akşama doğru vücut tekliyor inşallah bugün daha iyi olurum. Ben bu ramazandan hepimiz adına çok ümitliyim. İnşallah çok güzel geçecek. Bayrama hepimiz mutlu gireceğiz.

kızlar dün menüm iftardan sonra planladığım gibi gitmedi eşim rahatsızdı acile gittik.. kahveyi yeşilçayı falan içemedim hiç.. ama dışarda atom içtik (muzlu sütlü çilekli bi içecek milkshake e benziyo ama dondurmalı değil güzel bişey muhtemelen kalorilidir iki bardağa 1,5 muz koyuyorlar biraz bal çilekli bi şurup gibi bişey koyuyorlar bi de çok çok az antep fıstığı var içinde)

ben pide yemicem bu ramazanda onu durduramıyorum çünkü ama dün alışverişe gidemediğim için hem ekmeğim yoktu hem de kayınvalidem güzel sarmasından yapmıştı ilk iftar açılışı gösterişli oldu

eskiden bi fırınımız vardı ekşi mayalı tb köy ekmeği yapardı ve %100 tb unu kullanırdı ama kapandı maalesef şimdi iş yerinin yanında bi fırın var ordan alıcam ekmeğimi.. şimdilik ekmeği bırakmak gibi bi düşüncem yok çünkü kilom çok fazla verdikçe azaltırım diye düşünüyorum. iki dilim sahurda iki dilim de iftarda yerim

akşama yemeği hiç planlamadım eşim rahatsızlandığı için tutmadı o tutsaydı karışık kızartma yapacaktım.

siz ne güzel menüler paylaşmışsınız öyle yaa maşallah hepsi kusursuz

hoşgeldin canım ben seval ben de yeni katıldım

hoşafa bayılırım bugün yapayım bari ben de

Dün tartı sonucunu görünce bende biraz umutlandım

Geçmiş olsun canım eşinin önemli bişeyi yoktur inşallah.

Diyetisyene gitmiş miydin daha önce?

İlk gün normal kaptan,
Ben de rahat geçirdim çok şükür .bi sıkıntım olmadı. Her sene ayılıp bayılıyordum son saatler .
Ama bende acayip üşüdüm battaniyenin altından çıkamadım resmen..

Normalde yemeyecektim de eşim benden habersiz almış gelmiş eve. Malum güllaç bi ramazanda yeniyor. Önümde görünce dayanamadım açıkçası. Ama ilk defa yarım dilim yiyip durdurdum kendimi.

ekmek beyaz değilse
Bi de suyu içseydin çok güzeldi canım
yok maalesef alışveriş yapamadığım için ekmekler normal.. bugün alıcam inşallah ekmeğimi.. sarma da pirinçli
Anladım canım
Diyet süresince pirinçten uzak dursan sanırım daha güzel olur

Ben bir çatal iki lokma yapıp devam etmeyeceğimi bildiğim şeylerden az da olsa yiyorum ,geçen haftadan beri canım pişmaniye istiyor Cuma günü yemeyi düşünüyordum , ama ağzımı sürünce çekemediğim için hiç yemedim . Paketle bakışıp duruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…