Yiyemiyom canim ekstra olan bisey degil
Aşağıda göremediğim 1 daha fazlası arkadaş gelsene muhabbet edelim
Sahurdan kim var burada merhabaaaa :)
Tatlıya hiç saldırmadım şükür .
Bunu İftar da yediğim bi kase hoşafa bağlıyorum . Hem tatlı isteğimi kesti hem de wc sorunu olmaz diye düşünüyorum..
Az şekerle yapıp deneyebilirsiniz kızlar
Günaydın kızlar
Konu dağılmadan tartılma konusuna açıklık getireyim. Sonuçları saat 20:00 ye kadar yayınlayabiliyoruz. Ama benim iftar saatim o saate çok yakın. O yüzden oruç tutanlar perşembe iftardan hemen önce tartılsın, bildirim yapsın. Tutmayanlar da cuma sabahtan yapsınlar. Ama yok listeye yardımcı çıkarsa cuma günü de bildirim yapabiliriz saat 19:00 a kadar. Ne dersiniz?
Ben ilk gün diye bir parça pide yedim. Yarım dilim de güllaç yedim. Bütün ramazan hakkımı dün akşam kullandım. Ama ilk defa bu kadar dikkatli yedim. Yani eğer bıraksam kendimi bayağı yerdim. Çünkü mide doyduğu halde psikolojik olarak beyin doymuyor. Her zaman oruç tutuyorum hak ediyorum diye düşünüyordum. Bu ramazan öyle düşünmüyorum. Bu da çok etkili oldu. Yeme isteğim hiç yok. Acıkmıyorum, sadece çok su içmeye alışkın olduğum için suyu arıyorum. Ama vücut etkileniyor. İftara doğru sarsılıyorum.
Ben dün çok rahat tuttum sadece akşama doğru biraz susadım ama evde temizlik yemek falan uğraşırken o da normal. İlk defa ramazanın ilk gününü bu kadar rahat ve enerjik geçirdim
Vay arkadaş geçmiş okudum resmenbi daha yapar mıyım bilmem
Ama tartılmadım ama ben
Menümü yazayım sabah 130.2 yi kabul edin benim için bugünlük olmaz mı
Sahur
3 dilim ekmek domates peynir 5 tane zeytin Nescafe ( az şekerli)
İftar
1 tabak sarma
Büyük bir kase cacık
Biraz taş fırın pide ( ilk iftar hatrına)
Ara öğün sade kahve icicem yanında hurma
Bı de bitki çayı niyetim var
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : sisyphos
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleğiniz: Akademisyen
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : Boşanmış
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 163
Kilonuz: 68,6
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Tatlıya hiç saldırmadım şükür .
Bunu İftar da yediğim bi kase hoşafa bağlıyorum . Hem tatlı isteğimi kesti hem de wc sorunu olmaz diye düşünüyorum..
Az şekerle yapıp deneyebilirsiniz kızlar
Maşallah çok güzel. Ben de çok iyiyim ama akşama doğru vücut tekliyorinşallah bugün daha iyi olurum. Ben bu ramazandan hepimiz adına çok ümitliyim. İnşallah çok güzel geçecek. Bayrama hepimiz mutlu gireceğiz.
kızlar dün menüm iftardan sonra planladığım gibi gitmedi eşim rahatsızdı acile gittik.. kahveyi yeşilçayı falan içemedim hiç.. ama dışarda atom içtik (muzlu sütlü çilekli bi içecek milkshake e benziyo ama dondurmalı değil güzel bişey muhtemelen kalorilidir iki bardağa 1,5 muz koyuyorlar biraz bal çilekli bi şurup gibi bişey koyuyorlar bi de çok çok az antep fıstığı var içinde)
ben pide yemicem bu ramazanda onu durduramıyorum çünkü ama dün alışverişe gidemediğim için hem ekmeğim yoktu hem de kayınvalidem güzel sarmasından yapmıştı ilk iftar açılışı gösterişli oldu
eskiden bi fırınımız vardı ekşi mayalı tb köy ekmeği yapardı ve %100 tb unu kullanırdı ama kapandı maalesefşimdi iş yerinin yanında bi fırın var ordan alıcam ekmeğimi.. şimdilik ekmeği bırakmak gibi bi düşüncem yok çünkü kilom çok fazla verdikçe azaltırım diye düşünüyorum. iki dilim sahurda iki dilim de iftarda yerim
akşama yemeği hiç planlamadım eşim rahatsızlandığı için tutmadı o tutsaydı karışık kızartma yapacaktım.
siz ne güzel menüler paylaşmışsınız öyle yaa maşallah hepsi kusursuz
kızlar dün menüm iftardan sonra planladığım gibi gitmedi eşim rahatsızdı acile gittik.. kahveyi yeşilçayı falan içemedim hiç.. ama dışarda atom içtik (muzlu sütlü çilekli bi içecek milkshake e benziyo ama dondurmalı değil güzel bişey muhtemelen kalorilidir iki bardağa 1,5 muz koyuyorlar biraz bal çilekli bi şurup gibi bişey koyuyorlar bi de çok çok az antep fıstığı var içinde)
ben pide yemicem bu ramazanda onu durduramıyorum çünkü ama dün alışverişe gidemediğim için hem ekmeğim yoktu hem de kayınvalidem güzel sarmasından yapmıştı ilk iftar açılışı gösterişli oldu
eskiden bi fırınımız vardı ekşi mayalı tb köy ekmeği yapardı ve %100 tb unu kullanırdı ama kapandı maalesefşimdi iş yerinin yanında bi fırın var ordan alıcam ekmeğimi.. şimdilik ekmeği bırakmak gibi bi düşüncem yok çünkü kilom çok fazla verdikçe azaltırım diye düşünüyorum. iki dilim sahurda iki dilim de iftarda yerim
akşama yemeği hiç planlamadım eşim rahatsızlandığı için tutmadı o tutsaydı karışık kızartma yapacaktım.
siz ne güzel menüler paylaşmışsınız öyle yaa maşallah hepsi kusursuz
İlk gün normal kaptan,Ben ilk gün diye bir parça pide yedim. Yarım dilim de güllaç yedim. Bütün ramazan hakkımı dün akşam kullandım. Ama ilk defa bu kadar dikkatli yedim. Yani eğer bıraksam kendimi bayağı yerdim. Çünkü mide doyduğu halde psikolojik olarak beyin doymuyor. Her zaman oruç tutuyorum hak ediyorum diye düşünüyordum. Bu ramazan öyle düşünmüyorum. Bu da çok etkili oldu. Yeme isteğim hiç yok. Acıkmıyorum, sadece çok su içmeye alışkın olduğum için suyu arıyorum. Ama vücut etkileniyor. İftara doğru sarsılıyorum.
İlk gün normal kaptan,
Ben de rahat geçirdim çok şükür .bi sıkıntım olmadı. Her sene ayılıp bayılıyordum son saatler .
Ama bende acayip üşüdüm battaniyenin altından çıkamadım resmen..
Dun tartilip yazdik canim bugunde mi yazalimKızlar akşama oruç tutanlar iftardan önce bi tartılsın bakalım ne alemdeyiz.
ekmek beyaz değilseSahur
1 dilim ekmek
domates salata
tavada yumurta
şekersiz çay
akşam
fırında alabalık , yanında patates halka dilimi haşlanmış gibiydi
salata
su 2 3 bardak anca normalde 2 lt içmem lazım biliyorum ama uyudum maalesef
Anladım canımyok maalesef alışveriş yapamadığım için ekmekler normal.. bugün alıcam inşallah ekmeğimi.. sarma da pirinçli
Yiyip Nefsi kandırmakta iyi aslında yoksa insan durmadan yemek istiyorNormalde yemeyecektim de eşim benden habersiz almış gelmiş eve. Malum güllaç bi ramazanda yeniyor. Önümde görünce dayanamadım açıkçası. Ama ilk defa yarım dilim yiyip durdurdum kendimi.
Ohh gitsin ödemlerKizlar şimdi tartildim dünkü iftara dogru tartildigim rakamin altindayim
Teşekkürler canım, sen de hoşgeldinhoşgeldin canım ben seval ben de yeni katıldım
hoşafa bayılırımbugün yapayım bari ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?