Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bir şey soracağım oruç tutanlar neden iftardan önce tartılıyor? Ben her gün düzenli olarak sabah tartılıyorum. Böyle devam etsem olmaz mı?
Ramazandan önce bizde öyle yapıyorduk canım , şimdi sahur yapıp yattığımız için sabah sağlıklı sonuç olmaz diye akşam tartılıyoruz

Kızlar bir şey soracağım oruç tutanlar neden iftardan önce tartılıyor? Ben her gün düzenli olarak sabah tartılıyorum. Böyle devam etsem olmaz mı?

Canım sahur yaptığımız için sabah kilomuz normalden fazla çıkıyor. O yüzden iftardan önce aç olarak tartılıyoruz. Hoş geldin bu arada aramıza. Ben Ebru

canım geçmiş olsun , o milkshake çok kalorili biz evde yapıyorduk bi ara çok kilo aldırmıştı bana.....uzak durmanda fayda var....
kaızartmadan da uzak dur derim canım ... daha önce diyetisyene gitmişmiydin düzen ve disiplin açısından bi diyetisyenle başlasan sonra sistemi oturtup kendin rahat rahat devam edersin....

Dun tartilip yazdik canim bugunde mi yazalim

Ramazanın ilk gün etkilerine bakmak için tartılacağız

Dün herkes neden ölçülerini yazmadı Ramazan öncesi sonrası yapardık

Ya bende bütün gün koşuşturdum durdum iftardan önce de panik haldeydim yemek yetiştirmeye çalışıyordum unuttum ölçmeyi. Bugün ölçeceğim nasipse

Toplam 1lt su içtim.iftarda da sahura kadar 1.5 2 arası içerim. Sütümü de içtim sahurda . Şimdi uyuyacağım herkese hayırlı sabahlar olsun
Ben öyle çok su içtim ki ama susadığım için içtim. Sahurda bir ara midem şişti balon gibi oldu. Ama ölçmedim ne kadar içtim
Tam ben diyecektim sen yazmışsın zaten. Bekliyorum kür tarifini. Çünkü normal hayatı çok etkiliyor bu eksiklik. Uykuyu hiç sevmeyen ben uyuyorum sürekli.
Yok aslında canım Karatay yapmıyorum tok tutar diye yiyorum bu gece sahurda 3 tane yedim
Cevize dikkat et canım. Bir ara ben de sağlıklı diye üçer üçer tüketiyordum günlük. Kilo vermemi engelledi. Haberin olsun.
Canım menü yazarken yanlarına miktarlarını da yaz lütfen. Suyun az olmuş. Bir de diyet boyunca patatesten uzak dur derim.
benim hayatım sanki işten git yemek yap sahuru düşün bende uyukladım akşam :)
Çalışan kadınların rutin hayatı
Hem perşembe akşam hem cuma akşama kalmadan tartılırım
Dün işten geldikten sonra 13.00 civarında tartıldım ve bide iftardan önce 19.30 civarında tartıldım aynı sonuç çıktı
Arada çok uzun bir süre var aslında azalması lazım. Ben de senin gibi tartılayım bakalım. Hem perşembe akşamı hem de cuma akşamı. Bugün detaylı konuşalım da listeyi nasıl yapacağız ona bir karar verelim.

Alışcam bakalım menü yazmaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…