Dün ilk gündü yaa. Bugünü merak ettim ben.Dun tartilip yazdik canim bugunde mi yazalim
ekmek beyaz değilse
Bi de suyu içseydin çok güzeldi canım
Anladım canım
Diyet süresince pirinçten uzak dursan sanırım daha güzel olur
Yiyip Nefsi kandırmakta iyi aslında yoksa insan durmadan yemek istiyor
Ramazandan önce bizde öyle yapıyorduk canım , şimdi sahur yapıp yattığımız için sabah sağlıklı sonuç olmaz diye akşam tartılıyoruzKızlar bir şey soracağım oruç tutanlar neden iftardan önce tartılıyor? Ben her gün düzenli olarak sabah tartılıyorum. Böyle devam etsem olmaz mı?
benim mezurem yok canım ondan ölçü almadım... bide beni tartı çoook motive ediyor ölçümle pek ilgilenmiyorum ....Dün herkes neden ölçülerini yazmadı Ramazan öncesi sonrası yapardık
bide regli olsammm ohhhh deme keyfimeeee hahhahaOhh gitsin ödemler
Kızlar bir şey soracağım oruç tutanlar neden iftardan önce tartılıyor? Ben her gün düzenli olarak sabah tartılıyorum. Böyle devam etsem olmaz mı?
Ben uyuyup kalmışım valla akşama unutmazsam iftardan önce alayım ölçümü.Dün herkes neden ölçülerini yazmadı Ramazan öncesi sonrası yapardık
canım geçmiş olsun , o milkshake çok kalorili biz evde yapıyorduk bi ara çok kilo aldırmıştı bana.....uzak durmanda fayda var....kızlar dün menüm iftardan sonra planladığım gibi gitmedi eşim rahatsızdı acile gittik.. kahveyi yeşilçayı falan içemedim hiç.. ama dışarda atom içtik (muzlu sütlü çilekli bi içecek milkshake e benziyo ama dondurmalı değil güzel bişey muhtemelen kalorilidir iki bardağa 1,5 muz koyuyorlar biraz bal çilekli bi şurup gibi bişey koyuyorlar bi de çok çok az antep fıstığı var içinde)
ben pide yemicem bu ramazanda onu durduramıyorum çünkü ama dün alışverişe gidemediğim için hem ekmeğim yoktu hem de kayınvalidem güzel sarmasından yapmıştı ilk iftar açılışı gösterişli oldu
eskiden bi fırınımız vardı ekşi mayalı tb köy ekmeği yapardı ve %100 tb unu kullanırdı ama kapandı maalesefşimdi iş yerinin yanında bi fırın var ordan alıcam ekmeğimi.. şimdilik ekmeği bırakmak gibi bi düşüncem yok çünkü kilom çok fazla verdikçe azaltırım diye düşünüyorum. iki dilim sahurda iki dilim de iftarda yerim
akşama yemeği hiç planlamadım eşim rahatsızlandığı için tutmadı o tutsaydı karışık kızartma yapacaktım.
siz ne güzel menüler paylaşmışsınız öyle yaa maşallah hepsi kusursuz
SüperKizlar şimdi tartildim dünkü iftara dogru tartildigim rakamin altindayim
Ben de sana hayranım. Geçmiş okumadan bütün her konuya hakimsin. Nasıl yapabiliyorsun bunu? Benim de yapabilmem lazım
Dun tartilip yazdik canim bugunde mi yazalim
Dün herkes neden ölçülerini yazmadı Ramazan öncesi sonrası yapardık
Ben öyle çok su içtim ki ama susadığım için içtim. Sahurda bir ara midem şişti balon gibi oldu. Ama ölçmedim ne kadar içtimToplam 1lt su içtim.iftarda da sahura kadar 1.5 2 arası içerim. Sütümü de içtim sahurda . Şimdi uyuyacağım herkese hayırlı sabahlar olsun
Tam ben diyecektim sen yazmışsın zaten. Bekliyorum kür tarifini. Çünkü normal hayatı çok etkiliyor bu eksiklik. Uykuyu hiç sevmeyen ben uyuyorum sürekli.Ben de genelde gece uyanığım çocuklarla ya yok mümkün değil uyumuyorlar. Yapıyla alakalı ondan dedim. İlaçlar geç dolduruyor depoları. Kına kına diye çiçek var onunla kür yapsana çok faydası oluyor.
Cevize dikkat et canım. Bir ara ben de sağlıklı diye üçer üçer tüketiyordum günlük. Kilo vermemi engelledi. Haberin olsun.Yok aslında canım Karatay yapmıyorum tok tutar diye yiyorum bu gece sahurda 3 tane yedim
Canım menü yazarken yanlarına miktarlarını da yaz lütfen. Suyun az olmuş. Bir de diyet boyunca patatesten uzak dur derim.Sahur
1 dilim ekmek
domates salata
tavada yumurta
şekersiz çay
akşam
fırında alabalık , yanında patates halka dilimi haşlanmış gibiydi
salata
su 2 3 bardak anca normalde 2 lt içmem lazım biliyorum ama uyudum maalesef
Çalışan kadınların rutin hayatıbenim hayatım sanki işten git yemek yap sahuru düşün bende uyukladım akşam :)
Arada çok uzun bir süre var aslında azalması lazım. Ben de senin gibi tartılayım bakalım. Hem perşembe akşamı hem de cuma akşamı. Bugün detaylı konuşalım da listeyi nasıl yapacağız ona bir karar verelim.Hem perşembe akşam hem cuma akşama kalmadan tartılırım
Dün işten geldikten sonra 13.00 civarında tartıldım ve bide iftardan önce 19.30 civarında tartıldım aynı sonuç çıktı
Akşam tartılacam 6 7 gibi bende
Herkesin günü aydın olsunnn
Ben öyle çok su içtim ki ama susadığım için içtim. Sahurda bir ara midem şişti balon gibi oldu. Ama ölçmedim ne kadar içtim
Tam ben diyecektim sen yazmışsın zaten. Bekliyorum kür tarifini. Çünkü normal hayatı çok etkiliyor bu eksiklik. Uykuyu hiç sevmeyen ben uyuyorum sürekli.
Cevize dikkat et canım. Bir ara ben de sağlıklı diye üçer üçer tüketiyordum günlük. Kilo vermemi engelledi. Haberin olsun.
Canım menü yazarken yanlarına miktarlarını da yaz lütfen. Suyun az olmuş. Bir de diyet boyunca patatesten uzak dur derim.
Çalışan kadınların rutin hayatı
Arada çok uzun bir süre var aslında azalması lazım. Ben de senin gibi tartılayım bakalım. Hem perşembe akşamı hem de cuma akşamı. Bugün detaylı konuşalım da listeyi nasıl yapacağız ona bir karar verelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?