Evet canim iftar gec olali böyleHımmm her zaman mı öyle ne bileyim ramazandan korkuyorum diyordun ya :)
Eyvah ramazanda sen beni yetişirsin o zaman
kaçmam lazım
Ben girdiğimde de o bir arkadaş ordaydı
Biz sahuru çoktan bitirip yatmıştık o saatte
Günaydinn kizlar
Benim 3 numara migde gribi olmus o yüzden mukabele benim evde olcak bugün cikamiycam ben simdi evi toparlamam lazim
Hoş bulduk canımCanım sahur yaptığımız için sabah kilomuz normalden fazla çıkıyor. O yüzden iftardan önce aç olarak tartılıyoruz. Hoş geldin bu arada aramıza. Ben Ebru
Dün tartı sonucunu görünce bende biraz umutlandım
Geçmiş olsun canım eşinin önemli bişeyi yoktur inşallah.
Diyetisyene gitmiş miydin daha önce?
canım geçmiş olsun , o milkshake çok kalorili biz evde yapıyorduk bi ara çok kilo aldırmıştı bana.....uzak durmanda fayda var....
kaızartmadan da uzak dur derim canım ... daha önce diyetisyene gitmişmiydin düzen ve disiplin açısından bi diyetisyenle başlasan sonra sistemi oturtup kendin rahat rahat devam edersin....
Hatice Misge den
Kan üretim merkezini harekete geçiren bir tarif
Yarım kilo çekirdekli siyah kuru üzüm 2 lt suda 20 dk kaynatılır,ayrı bir kapta 30 gr kına kına(bir tür ağaç kabuğu) 2 lt suda 20 dk kaynatılır ve bu sular birleştirilir.Buzdolabında saklanır.Her gün 3-4 bardak içilir,üzüm taneleri de yenebilir. 21 gün içilecek 9 gün ara verilecek.3 kür uygulanacak
NOT: kına kına 30 gr ı geçmemeli.fazlası eklemlerde ağrı yapar
LAydLiNe ada81
Hoş bulduk canımBen pek sahur yapamıyorum. Akşam işten gelince de yemek hazırlıyorum, oğlumla ilgileniyorum vs. hiç vaktim kalmıyor. Oğlum uyuyunca da iftar geçmiş oluyor. Kısacası sabah tartılsam olur mu?
Evet canım, sabah tartılmaya devam edeceğim o zamanOruç tutuyor musun? Şimdilik listede ana listede olmadığın için sabah tartılmanda bir sakınca yok.
boğaz enfeksiyonuymuş canım iğne yaptılar antibiyotik yazmışlar. bi de öğretmen kendisi o yüzden boğaz önemli onun içinyoksa kötü bişey değil
canım devlette diyetisyene gittim 1 aydan önce kontrol vermiyorlar ikinci kontrole hiç gidemedim o yüzden
özelde de bir kere gittim bir de kontrole gittim ama para durumlarımız çok iyi olmadığı için onu da bıraktım maalesef
yok ben diyette kızartma falan yemem zaten menü olarak söyledim genelde kızarma yapınca kendime de fırında hazırlıyorum kabak patlıcan karnabahar falan yoğurtla yiyorum bak akşam bunu yapabilirim
Geçmiş olsun ve Allah kabul etsin canımGünaydinn kizlar
Benim 3 numara migde gribi olmus o yüzden mukabele benim evde olcak bugün cikamiycam ben simdi evi toparlamam lazim
O zaman senin diyetisyenin biz olacağız.
Tamam canim sağolada81 kınakına kürünü bulup yazacağım canım çocuklara kahvaltı yaptırıyorum şimdi
Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin...Günaydinn kizlar
ben de çok susadım bi de çorba da içtiim midem full sıvı dolduBen öyle çok su içtim ki ama susadığım için içtim. Sahurda bir ara midem şişti balon gibi oldu. Ama ölçmedim ne kadar içtim
Tam ben diyecektim sen yazmışsın zaten. Bekliyorum kür tarifini. Çünkü normal hayatı çok etkiliyor bu eksiklik. Uykuyu hiç sevmeyen ben uyuyorum sürekli.
Cevize dikkat et canım. Bir ara ben de sağlıklı diye üçer üçer tüketiyordum günlük. Kilo vermemi engelledi. Haberin olsun.
Canım menü yazarken yanlarına miktarlarını da yaz lütfen. Suyun az olmuş. Bir de diyet boyunca patatesten uzak dur derim.
Çalışan kadınların rutin hayatı
Arada çok uzun bir süre var aslında azalması lazım. Ben de senin gibi tartılayım bakalım. Hem perşembe akşamı hem de cuma akşamı. Bugün detaylı konuşalım da listeyi nasıl yapacağız ona bir karar verelim.
İnşallah cumaya göre bi 500gram azalmışızdırTartılalım bakalım ne alemdeyiz seninle.
Çok geçmiş olsun inşallah iyi olur hemenGünaydinn kizlar
Cok teşekkür ederim canim ...Hatice Misge den
Kan üretim merkezini harekete geçiren bir tarif
Yarım kilo çekirdekli siyah kuru üzüm 2 lt suda 20 dk kaynatılır,ayrı bir kapta 30 gr kına kına(bir tür ağaç kabuğu) 2 lt suda 20 dk kaynatılır ve bu sular birleştirilir.Buzdolabında saklanır.Her gün 3-4 bardak içilir,üzüm taneleri de yenebilir. 21 gün içilecek 9 gün ara verilecek.3 kür uygulanacak
NOT: kına kına 30 gr ı geçmemeli.fazlası eklemlerde ağrı yapar
LAydLiNe ada81
Ramazan oldugu icin ara verdim yoksa her sabah 1.5 saat spor yapiyorum canimAkşam oğlum uyuyunca fırsat bulabilirsem ölçülerime de bakarım. Burada düzenli spor yapan var mı acaba?
Ben çok minik biriyim 1,5 metre boyum varBENDE GEÇEN YIL 66 DAN 56 YA DÜŞTÜM . Geri aldım şimdi 63 le başladım tekrar hedefim 55 56
Senin boy kaçtı ramazan bitene kadar 59 olsam çok güzel olur bir ayda 4 kilo versem oh mis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?