Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hımmm her zaman mı öyle ne bileyim ramazandan korkuyorum diyordun ya :)
Evet canim iftar gec olali böyle
Eyvah ramazanda sen beni yetişirsin o zaman
kaçmam lazım

Ben girdiğimde de o bir arkadaş ordaydı

Biz sahuru çoktan bitirip yatmıştık o saatte
valla bilemiyorum.ya herro ya merro oluvak bakalim

Hatice Misge den
Kan üretim merkezini harekete geçiren bir tarif
Yarım kilo çekirdekli siyah kuru üzüm 2 lt suda 20 dk kaynatılır,ayrı bir kapta 30 gr kına kına(bir tür ağaç kabuğu) 2 lt suda 20 dk kaynatılır ve bu sular birleştirilir.Buzdolabında saklanır.Her gün 3-4 bardak içilir,üzüm taneleri de yenebilir. 21 gün içilecek 9 gün ara verilecek.3 kür uygulanacak
NOT: kına kına 30 gr ı geçmemeli.fazlası eklemlerde ağrı yapar

LAydLiNe ada81

Canım sahur yaptığımız için sabah kilomuz normalden fazla çıkıyor. O yüzden iftardan önce aç olarak tartılıyoruz. Hoş geldin bu arada aramıza. Ben Ebru
Hoş bulduk canım Ben pek sahur yapamıyorum. Akşam işten gelince de yemek hazırlıyorum, oğlumla ilgileniyorum vs. hiç vaktim kalmıyor. Oğlum uyuyunca da iftar geçmiş oluyor. Kısacası sabah tartılsam olur mu?

Dün tartı sonucunu görünce bende biraz umutlandım

Geçmiş olsun canım eşinin önemli bişeyi yoktur inşallah.

boğaz enfeksiyonuymuş canım iğne yaptılar antibiyotik yazmışlar. bi de öğretmen kendisi o yüzden boğaz önemli onun için yoksa kötü bişey değil

Diyetisyene gitmiş miydin daha önce?

canım devlette diyetisyene gittim 1 aydan önce kontrol vermiyorlar ikinci kontrole hiç gidemedim o yüzden

özelde de bir kere gittim bir de kontrole gittim ama para durumlarımız çok iyi olmadığı için onu da bıraktım maalesef

yok ben diyette kızartma falan yemem zaten menü olarak söyledim genelde kızarma yapınca kendime de fırında hazırlıyorum kabak patlıcan karnabahar falan yoğurtla yiyorum bak akşam bunu yapabilirim

İyiymiş canım teşekkür ederim.

Oruç tutuyor musun? Şimdilik listede ana listede olmadığın için sabah tartılmanda bir sakınca yok.

Kızlar dün 68,6’ydım. Bu sabah 68,7 Bugün ilk günüm, dün iftarda abarttım epey. Allah beni ıslah eylesin

O zaman senin diyetisyenin biz olacağız.

ben de çok susadım bi de çorba da içtiim midem full sıvı doldu Karatay usuli kahvaltı ediyorum sahurda ve gerçekten çok tok tutuyor ekmek beni hep acıktırırdı
Tartılalım bakalım ne alemdeyiz seninle.
İnşallah cumaya göre bi 500gram azalmışızdır
Günaydinn kizlar
Benim 3 numara migde gribi olmus o yüzden mukabele benim evde olcak bugün cikamiycam ben simdi evi toparlamam lazim
Çok geçmiş olsun inşallah iyi olur hemen

Cok teşekkür ederim canim ...

BENDE GEÇEN YIL 66 DAN 56 YA DÜŞTÜM . Geri aldım şimdi 63 le başladım tekrar hedefim 55 56
Senin boy kaçtı ramazan bitene kadar 59 olsam çok güzel olur bir ayda 4 kilo versem oh mis :)
Ben çok minik biriyim 1,5 metre boyum var
1.53 :) Ramazan bitene hedefim 50-51

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…