- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
Ben çok minik biriyim 1,5 metre boyum var
1.53 :) Ramazan bitene hedefim 50-51
Hımm o zaman fazla bile gidebilir ben hiç spor yapmıyorum bu aralar ama sabah çocuğu okula getirip götürüyorum 45 dk ortalama yürümüş oluyorumbende senin bir üst modelin sayılırım :) 1,60 boy
ilk zmanalar olduğu için ben inş 4 kilo veririm diyorum 2 si ödemdir zaten
Hımm o zaman fazla bile gidebilir ben hiç spor yapmıyorum bu aralar ama sabah çocuğu okula getirip götürüyorum 45 dk ortalama yürümüş oluyorum
yaparsın canım , yeterki istikarlı devam et diyetine ...Hadi bakalım motive edelim birbirimizi akşamki menülerden fikir verelim 36 beden olacağımızı falan düşünelimben gaz istiyorum yaparsın sen , kilon az zaten falan fıstık verin mehteri
ramazanda spor işini ne yapsam diye düşünüyorumiftardan sonra olmuyor .. iftardan1 saat önce yürüsem nasıl olur ki ? o saatte halimde kalmıyor gerçi biraz daha düşüneyim
Hadi bakalım motive edelim birbirimizi akşamki menülerden fikir verelim 36 beden olacağımızı falan düşünelimben gaz istiyorum yaparsın sen , kilon az zaten falan fıstık verin mehteri
iftardan 2 saat sonra yarım saat veya 15 dk yapabilirsin canım aslında..ben en az 15 dk Leslie yapmadan uyumayacağım diye şartlıyorum kendimi bakalım devamı gelirseramazanda spor işini ne yapsam diye düşünüyorumiftardan sonra olmuyor .. iftardan1 saat önce yürüsem nasıl olur ki ? o saatte halimde kalmıyor gerçi biraz daha düşüneyim
ay bilmiyorum benim kilerde sürekli tartıştılar bende bağırdım İnan tüm enerjim bitti sankiRamazanda cocuklar iyice aziyor mu yoksa bizim mi tahammülümüz kalmiyor... cadi sinirlendirdi yine beni....
Geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun ve Allah kabul etsin canım
Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin...
Allah razi olsun kizlar insallahben de çok susadım bi de çorba da içtiim midem full sıvı dolduKaratay usuli kahvaltı ediyorum sahurda ve gerçekten çok tok tutuyor ekmek beni hep acıktırırdı
İnşallah cumaya göre bi 500gram azalmışızdır
Çok geçmiş olsun inşallah iyi olur hemen
Ben de birlikte spor yapacağım birisi arıyordum da. Ramazan’da zor gerçekten de iftardan sonra, oğlumu da uyutunca evde bir şeyler yapabilir miyim diye düşünüyordumRamazan oldugu icin ara verdim yoksa her sabah 1.5 saat spor yapiyorum canim
..
çok haklısın , dün çok başım ağrıyordu bugün iyiyim şükür... bende bi 30 dk tempolu yürüyüş yapsam bile iyi gelecek inşallah bu akşam yaparım inşallah...yürü be kim tutar seni Yaparız canım Allah'ın izniyle yeterki isteyelim
iftardan 2 saat sonra yarım saat veya 15 dk yapabilirsin canım aslında..ben en az 15 dk Leslie yapmadan uyumayacağım diye şartlıyorum kendimi bakalım devamı gelirse
ay bilmiyorum benim kilerde sürekli tartıştılar bende bağırdım İnan tüm enerjim bitti sankionları uyutuyorum şu anda . Bi saat uyurlar bende yatacağım sanırım ..
ramazandan sonra spor konusunda kapışalım seninleBen de birlikte spor yapacağım birisi arıyordum da. Ramazan’da zor gerçekten de iftardan sonra, oğlumu da uyutunca evde bir şeyler yapabilir miyim diye düşünüyordum
En mantiklisi 1 saat kala. Ama bünye meselesi tabiiramazanda spor işini ne yapsam diye düşünüyorumiftardan sonra olmuyor .. iftardan1 saat önce yürüsem nasıl olur ki ? o saatte halimde kalmıyor gerçi biraz daha düşüneyim
işte oda aklımda normal tempoda iftar öncesi mi yürürsem diye bi karar veremedimBen bu ara temizlikten fırsat bulamadım spora. İşlerimi halledince bende iftardan önce denemeyi düşünüyorum cardiyo yürüyüş değilde orta tempoda sadece yürüyüş deneyeceğim.
bugün deneyeyim bakalım vucud ne tepki verecek... nasılsa yemeklerimde hazır yemek derdim yok ....En mantiklisi 1 saat kala. Ama bünye meselesi tabii
Ne yemek yaptın abla.. Bana da fikir olsunbugün deneyeyim bakalım vucud ne tepki verecek... nasılsa yemeklerimde hazır yemek derdim yok ....
Bir günde bozma moralini. Düne göre bugün 1 kilo az çıktım ben de. Haftada bir tartıl deme sebepleri bu....Kızlar dün 68,6’ydım. Bu sabah 68,7Bugün ilk günüm, dün iftarda abarttım epey. Allah beni ıslah eylesin
Ekmek bana da iyi gelmiyor . Tamamen kestim. Çok rahatladım.ben de çok susadım bi de çorba da içtiim midem full sıvı dolduKaratay usuli kahvaltı ediyorum sahurda ve gerçekten çok tok tutuyor ekmek beni hep acıktırırdı
İnşallah cumaya göre bi 500gram azalmışızdır
Çok geçmiş olsun inşallah iyi olur hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?