Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende senin bir üst modelin sayılırım :) 1,60 boy
ilk zmanalar olduğu için ben inş 4 kilo veririm diyorum 2 si ödemdir zaten
Hımm o zaman fazla bile gidebilir ben hiç spor yapmıyorum bu aralar ama sabah çocuğu okula getirip götürüyorum 45 dk ortalama yürümüş oluyorum

Hımm o zaman fazla bile gidebilir ben hiç spor yapmıyorum bu aralar ama sabah çocuğu okula getirip götürüyorum 45 dk ortalama yürümüş oluyorum

Benimde spor yapacak vaktim yok eve gidiyorum yemek bulaşık varsa çamaşır bir bakıyorum uykum gelmiş ramazan olmasa ip atlardım

Ramazanda cocuklar iyice aziyor mu yoksa bizim mi tahammülümüz kalmiyor... cadi sinirlendirdi yine beni....

ramazanda spor işini ne yapsam diye düşünüyorum iftardan sonra olmuyor .. iftardan1 saat önce yürüsem nasıl olur ki ? o saatte halimde kalmıyor gerçi biraz daha düşüneyim

Ben bu ara temizlikten fırsat bulamadım spora. İşlerimi halledince bende iftardan önce denemeyi düşünüyorum cardiyo yürüyüş değilde orta tempoda sadece yürüyüş deneyeceğim.

Hadi bakalım motive edelim birbirimizi akşamki menülerden fikir verelim 36 beden olacağımızı falan düşünelim ben gaz istiyorum yaparsın sen , kilon az zaten falan fıstık verin mehteri
yürü be kim tutar seni Yaparız canım Allah'ın izniyle yeterki isteyelim
ramazanda spor işini ne yapsam diye düşünüyorum iftardan sonra olmuyor .. iftardan1 saat önce yürüsem nasıl olur ki ? o saatte halimde kalmıyor gerçi biraz daha düşüneyim
iftardan 2 saat sonra yarım saat veya 15 dk yapabilirsin canım aslında..ben en az 15 dk Leslie yapmadan uyumayacağım diye şartlıyorum kendimi bakalım devamı gelirse
Ramazanda cocuklar iyice aziyor mu yoksa bizim mi tahammülümüz kalmiyor... cadi sinirlendirdi yine beni....
ay bilmiyorum benim kilerde sürekli tartıştılar bende bağırdım İnan tüm enerjim bitti sanki onları uyutuyorum şu anda . Bi saat uyurlar bende yatacağım sanırım ..

Geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun ve Allah kabul etsin canım
Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin...
Allah razi olsun kizlar insallah

çok haklısın , dün çok başım ağrıyordu bugün iyiyim şükür... bende bi 30 dk tempolu yürüyüş yapsam bile iyi gelecek inşallah bu akşam yaparım inşallah...

kızım bitmedi daha ramazan diyor hahahah

En mantiklisi 1 saat kala. Ama bünye meselesi tabii

Ben bu ara temizlikten fırsat bulamadım spora. İşlerimi halledince bende iftardan önce denemeyi düşünüyorum cardiyo yürüyüş değilde orta tempoda sadece yürüyüş deneyeceğim.
işte oda aklımda normal tempoda iftar öncesi mi yürürsem diye bi karar veremedim

Mutfağın bir kısmını yaptım döktüm tüm dolapları şimdi bir koşu pazar yapıp gelecem. Görüşürüz kızlar

Ekmek bana da iyi gelmiyor . Tamamen kestim. Çok rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…