- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
yaparsın canım , yeterki istikarlı devam et diyetine ...
Aslında ekmek yemeyi gerçekten severim yalan yok ama şu bir gerçek ki çook acıktırıyo yedikçe yiyesin geliyoEkmek bana da iyi gelmiyor . Tamamen kestim. Çok rahatladım.
Akşama doğru yapsaydın ya susamayasınev halkını gönderdim şuan iyiyim bi 45 dk yürüyüş yapayım baktım iyi gidiyor hergün bu saatte yaparım) hadi ben kaçar görüşürüz
benim dünkü yemek var canım karnıyarık bulgur pilavı ve cacık... bide yoğurt çorbası yapacam sahurda bi kase yerimNe yemek yaptın abla.. Bana da fikir olsun
hava çok soğuk burada ben ramazanda hiç susamıyorum ağustos sıcağında bile susamazdım sadece acıkıyorum hahahAkşama doğru yapsaydın ya susamayasın
hava çok soğuk burada ben ramazanda hiç susamıyorum ağustos sıcağında bile susamazdım sadece acıkıyorum hahah
[/QUOTE
Ben haşimato hastasıyım. Gluteni kesmem gerek. Ekmek, börek ben de severim ama kesince kendimi daha iyi hissettiğim bir gerçek . Dün o sıcak sıcak Ramazan pidesine hayır dedim ya, aferin bana dedim sonra....Aslında ekmek yemeyi gerçekten severim yalan yok ama şu bir gerçek ki çook acıktırıyo yedikçe yiyesin geliyo
Tebrik ederim iraden sağlam demekki böyle devam karşılığını alacağız işallahBen haşimato hastasıyım. Gluteni kesmem gerek. Ekmek, börek ben de severim ama kesince kendimi daha iyi hissettiğim bir gerçek . Dün o sıcak sıcak Ramazan pidesine hayır dedim ya, aferin bana dedim sonra....
Evetttttt kalkıp ip atlayayım bennn akşam sıcacık pideyi yemedim tatlı yemedim emeğimin karşılığını alırım inşallahhhaypare ackerman aklıma geldi otururken 1. lik geliyor mu bu hafta havai fişekler duruyor bak kenarda
Oh fırsatın var ne dert ediyorsun hadi yürü de gelev halkını gönderdim şuan iyiyim bi 45 dk yürüyüş yapayım baktım iyi gidiyor hergün bu saatte yaparım) hadi ben kaçar görüşürüz
Görüşürüz canımMutfağın bir kısmını yaptım döktüm tüm dolapları şimdi bir koşu pazar yapıp gelecem. Görüşürüz kızlar
Bende istiyorum havaya fişekaypare ackerman aklıma geldi otururken 1. lik geliyor mu bu hafta havai fişekler duruyor bak kenarda
Benim hiç bilgim Yok ama birisi yardım eder inşallah canımArkadaşlar merhaba herkese hayırlı ramazanlar,
Ben birşey sormak istiyorum, ben pilatese gidiyorum haftada 3 kez, suanda mens dönemindeyin oruç tutmuyorum, oruç tutarken gidebilir miyim yani bazen bu durumlar yarardan cok zarar veriyormus,kimi spor hocasi iftardan sonra yapilmali diyor,kimisi once diyor ve cok hareketli olmayanlar diyor kararsız kaldim,kayit yenilemem gerekiyor bu sürede, aksam 19-19.45 arasi step+pilates, iftar en son gün 20.43 te benim gibi iftar öncesi yapan ya da gerçekten güvendiği birinden fikir alan var mi? Yardim ederseniz cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?