Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aslında ekmek yemeyi gerçekten severim yalan yok ama şu bir gerçek ki çook acıktırıyo yedikçe yiyesin geliyo
Ben haşimato hastasıyım. Gluteni kesmem gerek. Ekmek, börek ben de severim ama kesince kendimi daha iyi hissettiğim bir gerçek . Dün o sıcak sıcak Ramazan pidesine hayır dedim ya, aferin bana dedim sonra....

Ben haşimato hastasıyım. Gluteni kesmem gerek. Ekmek, börek ben de severim ama kesince kendimi daha iyi hissettiğim bir gerçek . Dün o sıcak sıcak Ramazan pidesine hayır dedim ya, aferin bana dedim sonra....
Tebrik ederim iraden sağlam demekki böyle devam karşılığını alacağız işallah

Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı ramazanlar,
Ben birşey sormak istiyorum, ben pilatese gidiyorum haftada 3 kez, suanda mens dönemindeyin oruç tutmuyorum, oruç tutarken gidebilir miyim yani bazen bu durumlar yarardan cok zarar veriyormus,kimi spor hocasi iftardan sonra yapilmali diyor,kimisi once diyor ve cok hareketli olmayanlar diyor kararsız kaldim,kayit yenilemem gerekiyor bu sürede, aksam 19-19.45 arasi step+pilates, iftar en son gün 20.43 te benim gibi iftar öncesi yapan ya da gerçekten güvendiği birinden fikir alan var mi? Yardim ederseniz cok sevinirim.

Benim hiç bilgim Yok ama birisi yardım eder inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…