Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı ramazanlar,
Ben birşey sormak istiyorum, ben pilatese gidiyorum haftada 3 kez, suanda mens dönemindeyin oruç tutmuyorum, oruç tutarken gidebilir miyim yani bazen bu durumlar yarardan cok zarar veriyormus,kimi spor hocasi iftardan sonra yapilmali diyor,kimisi once diyor ve cok hareketli olmayanlar diyor kararsız kaldim,kayit yenilemem gerekiyor bu sürede, aksam 19-19.45 arasi step+pilates, iftar en son gün 20.43 te benim gibi iftar öncesi yapan ya da gerçekten güvendiği birinden fikir alan var mi? Yardim ederseniz cok sevinirim.
Amaaaa sen süpersin yaaaEvetttttt kalkıp ip atlayayım bennn akşam sıcacık pideyi yemedim tatlı yemedim emeğimin karşılığını alırım inşallahhh
Sen birinci ol mezun ol hazır senin havai fişeklerin geçen seneden sakladım. Geçen sene havai fişek atamıyordum kuru kuru mezun ettin dedin hala içimdedirBende istiyorum havaya fişek
Benim küçük böyle diyor da havai fişeğe..☺
Ben miBende az önce çamaşır sererken sen geldin aklımakan vermiştin ya onun sonucunu aldın mı merak ettim
Ben öncesine gidebilirim saatleri öncesinde o yüzden acaba gitmesem evde mi yapsam diyorum ama oda belirsiz yapabilir miyim bilmiyorumBen daha önce iftardan sonra gitmiştim pilatese bir sıkıntı çıkmamıştı.
hava çok soğuk burada ben ramazanda hiç susamıyorum ağustos sıcağında bile susamazdım sadece acıkıyorum hahah
Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı ramazanlar,
Ben birşey sormak istiyorum, ben pilatese gidiyorum haftada 3 kez, suanda mens dönemindeyin oruç tutmuyorum, oruç tutarken gidebilir miyim yani bazen bu durumlar yarardan cok zarar veriyormus,kimi spor hocasi iftardan sonra yapilmali diyor,kimisi once diyor ve cok hareketli olmayanlar diyor kararsız kaldim,kayit yenilemem gerekiyor bu sürede, aksam 19-19.45 arasi step+pilates, iftar en son gün 20.43 te benim gibi iftar öncesi yapan ya da gerçekten güvendiği birinden fikir alan var mi? Yardim ederseniz cok sevinirim.
Ben uzun süre diyetlsyene gittim. Ama iş kafada bitiyor kızlar. Diyetisyen i bırakıp biraz kafa olarak zayıflamaya odaklandım, kilo vermem öyle hızlandı . Olumlu düşünmek çok önemli. Kilo veremiyorum deyince çok zor veriliyor .....
ay canım benim inşallah gitmeden bi birincilik alıp giderimAmaaaa sen süpersin yaaa
Sen birinci ol mezun ol hazır senin havai fişeklerin geçen seneden sakladım. Geçen sene havai fişek atamıyordum kuru kuru mezun ettin dedin hala içimdedir
Evet canımBen mi
Aldım sonuçları canım Negatifti onun üzerine 3 kere regl oldum zatenay canım benim inşallah gitmeden bi birincilik alıp giderim
Bu arada kim dedi onu ya
Evet canım
Ben öncesine gidebilirim saatleri öncesinde o yüzden acaba gitmesem evde mi yapsam diyorum ama oda belirsiz yapabilir miyim bilmiyorum
Sen gebelik için mi verdin bende kan değerlerine vitaminlere baktırdın sanıyorumAldım sonuçları canım Negatifti onun üzerine 3 kere regl oldum zaten
Hamzaakifle sen dedinizdi çok içime oturdu
Bulgur çok şişirir mi ya. Yemek yapcam kararsız kaldım
Onlara da baktırdım. Demir eksikliği, b 12 eksikliği ve dvit eksikliği çıktı. İlaç vermişti bitti ilaçlar. Kan ilacını kullanmadım ama midemi bulandırıyor o.Sen gebelik için mi verdin bende kan değerlerine vitaminlere baktırdın sanıyorumondan sordum canım .
Ay hiç hatırlamıyorum
Tamam o zaman yapayım teşekkürler kaptanımBugün salı bişey olmaz bulgur yiyebilirsin.
anladım canım , valla değerlere baktırıpta aa hepsi de tam çıktı diyene rastlamadım daha .. niye böyle oluyor yaOnlara da baktırdım. Demir eksikliği, b 12 eksikliği ve dvit eksikliği çıktı. İlaç vermişti bitti ilaçlar. Kan ilacını kullanmadım ama midemi bulandırıyor o.
Yoo benim annem yaptırdı geçenlerde maşallah süperanladım canım , valla değerlere baktırıpta aa hepsi de tam çıktı diyene rastlamadım daha .. niye böyle oluyor ya
Tamam bundan sonra menü yazdığımda etiketleyim canım. Menüleri düzenli yazamıyordum ben. Bugün oruca başladım. İftardan sonra menümü ekleyim.merryangel inşallah yanlış kişiyi etiketlememişimdir
Sen menülerinde beni etiket yapsana bi bakalım menülere canım unuturum ben :)
İnşallah. Şöyle bayrama hepimiz incecik girelim.Maşallah çok güzel. Ben de çok iyiyim ama akşama doğru vücut tekliyorinşallah bugün daha iyi olurum. Ben bu ramazandan hepimiz adına çok ümitliyim. İnşallah çok güzel geçecek. Bayrama hepimiz mutlu gireceğiz.
Tamamdır kaptan. İftar öncesi bakalım.Kızlar akşama oruç tutanlar iftardan önce bi tartılsın bakalım ne alemdeyiz.
Geçen bende aynı analizi yaptım çok haklısın. Sartlaninca bir süre sonra motive dusuyor akışına bırakmak lazım birazBen uzun süre diyetlsyene gittim. Ama iş kafada bitiyor kızlar. Diyetisyen i bırakıp biraz kafa olarak zayıflamaya odaklandım, kilo vermem öyle hızlandı . Olumlu düşünmek çok önemli. Kilo veremiyorum deyince çok zor veriliyor .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?