Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben daha önce iftardan sonra gitmiştim pilatese bir sıkıntı çıkmamıştı.

Evetttttt kalkıp ip atlayayım bennn akşam sıcacık pideyi yemedim tatlı yemedim emeğimin karşılığını alırım inşallahhh
Amaaaa sen süpersin yaaa
Bende istiyorum havaya fişek
Benim küçük böyle diyor da havai fişeğe..☺
Sen birinci ol mezun ol hazır senin havai fişeklerin geçen seneden sakladım. Geçen sene havai fişek atamıyordum kuru kuru mezun ettin dedin hala içimdedir

İftardan önce gitmeni tavsiye etmem. Tansiyon düşüklüğü ya da susuzluk ile kötü hissedebilirsin . İftardan sonra gidebilirsin ama.

kesinlikle katılıyorum kafanda bitirmediğin sürece ne yaparsan boş

Amaaaa sen süpersin yaaa

Sen birinci ol mezun ol hazır senin havai fişeklerin geçen seneden sakladım. Geçen sene havai fişek atamıyordum kuru kuru mezun ettin dedin hala içimdedir
ay canım benim inşallah gitmeden bi birincilik alıp giderim
Bu arada kim dedi onu ya
Evet canım

Ben öncesine gidebilirim saatleri öncesinde o yüzden acaba gitmesem evde mi yapsam diyorum ama oda belirsiz yapabilir miyim bilmiyorum

Eğer seni çok etkilemeyecekse ve zamanın varsa önceden git. Ben çalıştığım için eve gidince yemek hazırlıyorum hiç vaktim olmuyor. Salonda yapmak evde yapmaktan daha mantıklı ama tabii önemli olan sana hangisinin uygun olduğu. Spor yapmak her şartta iyidir bence.

Sen gebelik için mi verdin bende kan değerlerine vitaminlere baktırdın sanıyorum ondan sordum canım .

Ay hiç hatırlamıyorum
Onlara da baktırdım. Demir eksikliği, b 12 eksikliği ve dvit eksikliği çıktı. İlaç vermişti bitti ilaçlar. Kan ilacını kullanmadım ama midemi bulandırıyor o.

Ya ben bugün çocukların peşinde koşacağım. O yüzden yürümem zor. Kızı aşıyla götüreceğim, oradan oğlanı okuldan almaya gideceğim . Sonra oğlanı spora götüreceğim . Eve gel , kızı uyut, sofrayı hazırla, mutfağı topla, evi topla, oğlanı uyut, ancak akşam 10 da otururum . Annelik çok yorucu bir iş.....

Onlara da baktırdım. Demir eksikliği, b 12 eksikliği ve dvit eksikliği çıktı. İlaç vermişti bitti ilaçlar. Kan ilacını kullanmadım ama midemi bulandırıyor o.
anladım canım , valla değerlere baktırıpta aa hepsi de tam çıktı diyene rastlamadım daha .. niye böyle oluyor ya

anladım canım , valla değerlere baktırıpta aa hepsi de tam çıktı diyene rastlamadım daha .. niye böyle oluyor ya
Yoo benim annem yaptırdı geçenlerde maşallah süper bi de arkadaş yaptırmış 580 b12 çıkmış dedim ayda 1 inek yesem yine bu kadar çıkmaz ne yiyon sen dedim

merryangel inşallah yanlış kişiyi etiketlememişimdir
Sen menülerinde beni etiket yapsana bi bakalım menülere canım unuturum ben :)
Tamam bundan sonra menü yazdığımda etiketleyim canım. Menüleri düzenli yazamıyordum ben. Bugün oruca başladım. İftardan sonra menümü ekleyim.
İnşallah. Şöyle bayrama hepimiz incecik girelim.
Kızlar akşama oruç tutanlar iftardan önce bi tartılsın bakalım ne alemdeyiz.
Tamamdır kaptan. İftar öncesi bakalım.

Geçen bende aynı analizi yaptım çok haklısın. Sartlaninca bir süre sonra motive dusuyor akışına bırakmak lazım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…