Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ramazanda spor işini ne yapsam diye düşünüyorum iftardan sonra olmuyor .. iftardan1 saat önce yürüsem nasıl olur ki ? o saatte halimde kalmıyor gerçi biraz daha düşüneyim
Ben bugün oruca başladım. İftardan bir saat önce yemeklerimi soframı hazır edip, sonra spor yapmayı planlıyorum. Spordan sonra çok susuyorum çünkü. En azından spor sonrası hemen orucumu açmış olurum diye düşündüm.

Dene bir bakalım. İftardan önce bende yemeklerimi hazır edebilirsem dışarıda yürümeyi düşünüyorum.

Ben haşimato hastasıyım. Gluteni kesmem gerek. Ekmek, börek ben de severim ama kesince kendimi daha iyi hissettiğim bir gerçek . Dün o sıcak sıcak Ramazan pidesine hayır dedim ya, aferin bana dedim sonra....
Bende hashimatoyum. Gluten ve şekeri kesmek en azından çok azaltmamız lazım.
Dene bir bakalım. İftardan önce bende yemeklerimi hazır edebilirsem dışarıda yürümeyi düşünüyorum.

Bende leslie ve pilates yapacağım inşallah bir 40-45 dakika.

Pazar çıktı aradan. 30 dk yürüyüş de yaptım. Akşam eşim dışarda yicek tekim kahvaltı mi hazirlasam yeşil fasulye mi yapsam ıkilemdeyim. Kabızlık sıkıntı m var fasulye iyi geliyor aslında.

Aslında ekmek yemeyi gerçekten severim yalan yok ama şu bir gerçek ki çook acıktırıyo yedikçe yiyesin geliyo
bir çoğumuz ekmeği seviyoruz ama dediğin gibi canım hemen acıktırıyor.. pirinç pilavı , patates, makarnada öyle bunlarıda yiyince hemen acıktırıyor...

çok haklısın kafada bitirmek çok önemli yıllardır bende ilk defa bu kadar kafamda bitirdim bu işi daha önce bu kadar istikrarlı değildim...

Ben haşimato hastasıyım. Gluteni kesmem gerek. Ekmek, börek ben de severim ama kesince kendimi daha iyi hissettiğim bir gerçek . Dün o sıcak sıcak Ramazan pidesine hayır dedim ya, aferin bana dedim sonra....
ben aldırmıyorum eşime sakın eve pide alma dedim.... sadece ramazanın son günü pide show yapacağız o gün alalım dedim

bide regli olsammm ohhhh deme keyfimeeee hahhaha
Ayda ben sözde regli oldum ama çok küçük bi leke geldi gerisi yok sogan suyu yapsam acaba sokulurmu vicdan yapıyorum sanki bilerek oruç tutmuyormusum gibi

Ayda ben sözde regli oldum ama çok küçük bi leke geldi gerisi yok sogan suyu yapsam acaba sokulurmu vicdan yapıyorum sanki bilerek oruç tutmuyormusum gibi

Vicdan yapacak bişey yok canım sonuçta borçlanıyorsun zaten. Normal zamanın mıydı?

Ben öncesine gidebilirim saatleri öncesinde o yüzden acaba gitmesem evde mi yapsam diyorum ama oda belirsiz yapabilir miyim bilmiyorum
bence pilates tarzı sporu aç karnına daha rahat yapabilirsiniz iftar önce derim... mide doluyken o tarz hareketleri yapmak çok zor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…