Ben bugün oruca başladım. İftardan bir saat önce yemeklerimi soframı hazır edip, sonra spor yapmayı planlıyorum. Spordan sonra çok susuyorum çünkü. En azından spor sonrası hemen orucumu açmış olurum diye düşündüm.ramazanda spor işini ne yapsam diye düşünüyorumiftardan sonra olmuyor .. iftardan1 saat önce yürüsem nasıl olur ki ? o saatte halimde kalmıyor gerçi biraz daha düşüneyim
Ben bugün oruca başladım. İftardan bir saat önce yemeklerimi soframı hazır edip, sonra spor yapmayı planlıyorum. Spordan sonra çok susuyorum çünkü. En azından spor sonrası hemen orucumu açmış olurum diye düşündüm.
Bende hashimatoyum. Gluten ve şekeri kesmek en azından çok azaltmamız lazım.Ben haşimato hastasıyım. Gluteni kesmem gerek. Ekmek, börek ben de severim ama kesince kendimi daha iyi hissettiğim bir gerçek . Dün o sıcak sıcak Ramazan pidesine hayır dedim ya, aferin bana dedim sonra....
Dene bir bakalım. İftardan önce bende yemeklerimi hazır edebilirsem dışarıda yürümeyi düşünüyorum.
YaaaYoo benim annem yaptırdı geçenlerde maşallah süperbi de arkadaş yaptırmış 580 b12 çıkmış dedim ayda 1 inek yesem yine bu kadar çıkmaz ne yiyon sen dedim
40 dk yürüdüm duşumu aldım ohh kendimi çok iyi hissediyorum artık karar verdim herzamanki gibi sporumu sabah yapacam 45 dk.... böylece gün boyu daha zinde olurumOh fırsatın var ne dert ediyorsun hadi yürü de gel
Süperr40 dk yürüdüm duşumu aldım ohh kendimi çok iyi hissediyorum artık karar verdim herzamanki gibi sporumu sabah yapacam 45 dk.... böylece gün boyu daha zinde olurum)
Yeşil fasulye diyorumPazar çıktı aradan. 30 dk yürüyüş de yaptım. Akşam eşim dışarda yicek tekim kahvaltı mi hazirlasam yeşil fasulye mi yapsam ıkilemdeyim. Kabızlık sıkıntı m var fasulye iyi geliyor aslında.
bir çoğumuz ekmeği seviyoruz ama dediğin gibi canım hemen acıktırıyor.. pirinç pilavı , patates, makarnada öyle bunlarıda yiyince hemen acıktırıyor...Aslında ekmek yemeyi gerçekten severim yalan yok ama şu bir gerçek ki çook acıktırıyo yedikçe yiyesin geliyo
çok haklısın kafada bitirmek çok önemli yıllardır bende ilk defa bu kadar kafamda bitirdim bu işi daha önce bu kadar istikrarlı değildim...Ben uzun süre diyetlsyene gittim. Ama iş kafada bitiyor kızlar. Diyetisyen i bırakıp biraz kafa olarak zayıflamaya odaklandım, kilo vermem öyle hızlandı . Olumlu düşünmek çok önemli. Kilo veremiyorum deyince çok zor veriliyor .....
demek çok terliyorsun vucud atıyor ben zor terliyen biriyim o yüzden susuzluk yaşamıyorum...Susuzluk beni öldürür ya. O kadar çok su içiyorum ki....
Ben haşimato hastasıyım. Gluteni kesmem gerek. Ekmek, börek ben de severim ama kesince kendimi daha iyi hissettiğim bir gerçek . Dün o sıcak sıcak Ramazan pidesine hayır dedim ya, aferin bana dedim sonra....
harikasınnnnEvetttttt kalkıp ip atlayayım bennn akşam sıcacık pideyi yemedim tatlı yemedim emeğimin karşılığını alırım inşallahhh
Ayda ben sözde regli oldum ama çok küçük bi leke geldi gerisi yok sogan suyu yapsam acaba sokulurmu vicdan yapıyorum sanki bilerek oruç tutmuyormusum gibibide regli olsammm ohhhh deme keyfimeeee hahhaha
ben aldırmıyorum eşime sakın eve pide alma dedim.... sadece ramazanın son günü pide show yapacağız o gün alalım dedim
Ayda ben sözde regli oldum ama çok küçük bi leke geldi gerisi yok sogan suyu yapsam acaba sokulurmu vicdan yapıyorum sanki bilerek oruç tutmuyormusum gibi
bence pilates tarzı sporu aç karnına daha rahat yapabilirsiniz iftar önce derim... mide doluyken o tarz hareketleri yapmak çok zor ...Ben öncesine gidebilirim saatleri öncesinde o yüzden acaba gitmesem evde mi yapsam diyorum ama oda belirsiz yapabilir miyim bilmiyorum
40 dk yürüdüm duşumu aldım ohh kendimi çok iyi hissediyorum artık karar verdim herzamanki gibi sporumu sabah yapacam 45 dk.... böylece gün boyu daha zinde olurum)
pirinç mi bulgur mu desen bugün günlerden salı kesin bulgur derim.. 3 yk yeterli olur canım...Bulgur çok şişirir mi ya. Yemek yapcam kararsız kaldım
Kız gönül senle benim boylarımizn aynimis yaBen çok minik biriyim 1,5 metre boyum var
1.53 :) Ramazan bitene hedefim 50-51
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?