kaptanım ben ekmek tüketmediğim için 2 yk bulgur perşembede yenilse çok şişkinlik yapmaz diye düşüyüorum sahurda yapmıyorum yani bir kase yoğurt yiyiorum sadece... sence şişkinlik yapar mı ki ?Bugün salı bişey olmaz bulgur yiyebilirsin.
Canım zaten bulgur herkeste aynı şişkinliği yapmıyor. Mesela beni çok etkiliyor. Kısır yediğimin ertesi günü en az 1 kilo + çıkıyorum. Kendini dene bakalım. Eğer etkilenmiyorsan ki iki kaşık çok az zaten. Yiyebilirsin. Bulgur zaten sağlıklı bir yiyecek.kaptanım ben ekmek tüketmediğim için 2 yk bulgur perşembede yenilse çok şişkinlik yapmaz diye düşüyüorum sahurda yapmıyorum yani bir kase yoğurt yiyiorum sadece... sence şişkinlik yapar mı ki ?
Öyle yapım. Oğlanı yikadim ayağımda salliyorum uyusun yemegimi bastirayimYeşil fasulye diyorum
canım ihmal etme , b12 için kesin iğne derim hemen yükseltiyor... demir içinde benim kullandığım bir ilaç var istersen özelden yazarım adını aile hekimine yazdırdım kaptanımızda onu kullanmıştı hiç zarar vermedi mideme kaldı ki benim midem çok hassas....çook geçmiş olsunOnlara da baktırdım. Demir eksikliği, b 12 eksikliği ve dvit eksikliği çıktı. İlaç vermişti bitti ilaçlar. Kan ilacını kullanmadım ama midemi bulandırıyor o.
kolay gelsin zaten sporunu yapmış olacaksınYa ben bugün çocukların peşinde koşacağım. O yüzden yürümem zor. Kızı aşıyla götüreceğim, oradan oğlanı okuldan almaya gideceğim . Sonra oğlanı spora götüreceğim . Eve gel , kızı uyut, sofrayı hazırla, mutfağı topla, evi topla, oğlanı uyut, ancak akşam 10 da otururum . Annelik çok yorucu bir iş.....
benim anneminde değerleri süper eeee artık menopozda oldukları için kan kayıpları yok gayet iyi değerleri...Yoo benim annem yaptırdı geçenlerde maşallah süperbi de arkadaş yaptırmış 580 b12 çıkmış dedim ayda 1 inek yesem yine bu kadar çıkmaz ne yiyon sen dedim
Allah kabul etsin canım ... çok iyi olur canım bende artık sabahları yapmaya karar verdimBen bugün oruca başladım. İftardan bir saat önce yemeklerimi soframı hazır edip, sonra spor yapmayı planlıyorum. Spordan sonra çok susuyorum çünkü. En azından spor sonrası hemen orucumu açmış olurum diye düşündüm.
kabızlık varsa yeşil fasulye derimPazar çıktı aradan. 30 dk yürüyüş de yaptım. Akşam eşim dışarda yicek tekim kahvaltı mi hazirlasam yeşil fasulye mi yapsam ıkilemdeyim. Kabızlık sıkıntı m var fasulye iyi geliyor aslında.
Evet dogumdan sonra boyle oldu leke geliyor sokulmuyor 2gun 3gun bu sekilde düşün sunduğu amanda iki gün geliyor sonra yavaş yavaş bitiyor topalsan hepsi 7 gun suruyorVicdan yapacak bişey yok canım sonuçta borçlanıyorsun zaten. Normal zamanın mıydı?
maydanoz suyuda söktürü regliyi canım... ben adet söktürmek isteyince soğanı kabukları ile kaynatıp içiyorum daha çok işe yarıyor ...Ayda ben sözde regli oldum ama çok küçük bi leke geldi gerisi yok sogan suyu yapsam acaba sokulurmu vicdan yapıyorum sanki bilerek oruç tutmuyormusum gibi
hıımmm yok beni öyle etkilemiyor dediğin gibi ölçülü yiyorum zatenCanım zaten bulgur herkeste aynı şişkinliği yapmıyor. Mesela beni çok etkiliyor. Kısır yediğimin ertesi günü en az 1 kilo + çıkıyorum. Kendini dene bakalım. Eğer etkilenmiyorsan ki iki kaşık çok az zaten. Yiyebilirsin. Bulgur zaten sağlıklı bir yiyecek.
A ben onu hemen yapayım kaç tane soğan ne kadar sumaydanoz suyuda söktürü regliyi canım... ben adet söktürmek isteyince soğanı kabukları ile kaynatıp içiyorum daha çok işe yarıyor ...
Canım bu dediğimiz baya oldu. 10 tane iğne vurdurdum. Zaten ben 3 ayda bir bi kutu vurduruyorum da hamilelik olunca ihmal etmiştim son zamanlar. Ama hiç daha 300 den yukarı çıkmadı benim. Yazar mısın bakayım ilaca. Kapsül mü ?canım ihmal etme , b12 için kesin iğne derim hemen yükseltiyor... demir içinde benim kullandığım bir ilaç var istersen özelden yazarım adını aile hekimine yazdırdım kaptanımızda onu kullanmıştı hiç zarar vermedi mideme kaldı ki benim midem çok hassas....çook geçmiş olsun
dokunmasın gün boyu açsın kısırın yanında sulu bir yemek yemeni öneririm...
kapsül değil canım yazıyorum ...Canım bu dediğimiz baya oldu. 10 tane iğne vurdurdum. Zaten ben 3 ayda bir bi kutu vurduruyorum da hamilelik olunca ihmal etmiştim son zamanlar. Ama hiç daha 300 den yukarı çıkmadı benim. Yazar mısın bakayım ilaca. Kapsül mü ?
Evet yaa bu kabızlık la başım derttekabızlık varsa yeşil fasulye derim
Çorbam da var yanına sorun olur mu kidokunmasın gün boyu açsın kısırın yanında sulu bir yemek yemeni öneririm...
kefir , incir ve kuru erik denedin mi bunlardan sonra kocaman bardak ılık bir su iç... bana şu aralar semizotu çoook iyi geliyorEvet yaa bu kabızlık la başım dertte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?