Ben vazgeçmiyorum aslında ama son zamanlar çok yazıyorlar böyle
bulgurları iyi ıslat iyice yumuşasın bari .. midene dokunmasın diye dedim çorba olur...Çorbam da var yanına sorun olur mu ki
Canım kuru dut da çok iyi geliyorEvet yaa bu kabızlık la başım dertte
İlaç diyordukbulgurları iyi ıslat iyice yumuşasın bari .. midene dokunmasın diye dedim çorba olur...
evet bak bunu unutmuştumCanım kuru dut da çok iyi geliyor
yazdım canım buradan resminide attım görmedin mi ? gynoferon üst msjlarımda resimde attımİlaç diyorduk
Resim göremiyorum ben yaayazdım canım buradan resminide attım görmedin mi ? gynoferon üst msjlarımda resimde attım
rica ederim canım bende unuttum görüyorsun diye kutunun resmini attımResim göremiyorum ben yaatamam canım teşekkür ederim bakayım
Tamam ablabulgurları iyi ıslat iyice yumuşasın bari .. midene dokunmasın diye dedim çorba olur...
Fasulye daha iyi olur canım bence. Daha sağlıklı da olur.Pazar çıktı aradan. 30 dk yürüyüş de yaptım. Akşam eşim dışarda yicek tekim kahvaltı mi hazirlasam yeşil fasulye mi yapsam ıkilemdeyim. Kabızlık sıkıntı m var fasulye iyi geliyor aslında.
Süpersin40 dk yürüdüm duşumu aldım ohh kendimi çok iyi hissediyorum artık karar verdim herzamanki gibi sporumu sabah yapacam 45 dk.... böylece gün boyu daha zinde olurum)
Bende sürekli kabızlık yaşayan biriyim. İlaçlar bile çok etki etmezken, bana tek iyi gelen şey kabak oluyor. Dene derim. Belki işe yarar.Evet yaa bu kabızlık la başım dertte
rica ederim canım bende unuttum görüyorsun diye kutunun resmini attımbi bak ben çok faydasını gördüm inşallah sanada şifa olur....
Netten baktım da titandioksit varmış canım.yazdım canım buradan resminide attım görmedin mi ? gynoferon üst msjlarımda resimde attım
Yani ne oluyormus ben bilmiyorum daNetten baktım da titandioksit varmış canım.
Yumurtalık kanseti yapıyo galiba bide çok zararlıYani ne oluyormus ben bilmiyorum da
Hadi yaaaa ama hamile kadinlarada veriyorlarmis aile hekimim oyle soyledi....Yumurtalık kanseti yapıyo galiba bide çok zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?