- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Dozu çok azdır ondan bence yani zarar vermeyecek düzeydedir heralde Yoksa vermezler KİHadi yaaaa ama hamile kadinlarada veriyorlarmis aile hekimim oyle soyledi....
Helal kabul edilmiyormuş canım bu madde.Yani ne oluyormus ben bilmiyorum da
Verirler canım doktorlara da güvenmiyorum artık. Mesela elevit domuz ürünü kullandığını resmen açıkladı ama hala hamilelere yazıyorlar.Hadi yaaaa ama hamile kadinlarada veriyorlarmis aile hekimim oyle soyledi....
Aaaa sagol canim bi arastirayim bakayim....hic haberim yoktu... zaten 1 aylik ilacim kaldi degistireyim ondan sonra....Helal kabul edilmiyormuş canım bu madde.
Bir de direk genleri ve beyni etkiliyormuş. Birçok gıdada ve diş macunlarında da mevcut.
Doktora bunda titanyumdioksit varmış başka ilaç yaz desen güler nerde okuyorsunuz bunları der. ben de işte Aidin Salihin kitabını okudukça aydınlanıyorum.Aaaa sagol canim bi arastirayim bakayim....hic haberim yoktu... zaten 1 aylik ilacim kaldi degistireyim ondan sonra....
Anka dedi derimDoktora bunda titanyumdioksit varmış başka ilaç yaz desen güler nerde okuyorsunuz bunları der. ben de işte Aidin Salihin kitabını okudukça aydınlanıyorum.
Verirler canım doktorlara da güvenmiyorum artık. Mesela elevit domuz ürünü kullandığını resmen açıkladı ama hala hamilelere yazıyorlar.
Emzirdiğim için ben kür yapamıyorum. Sen dene ama faydasını gören çok. Paketli gıdaların çoğunda var zaten titanyumdioksit. Komple hayatımızdan çıkarmak zor ama mümkün olduğunca dikkat etmekte fayda var.Anka dedi derim
Banada tek bu ilac yaradi daha once baska bi ilac kullaniyordum wcden cikamiyordum bagirsak florami bozmustu.... bitane daha kullandim o kabiz yapti... sonunda dokunmayan bi ilac buldum diye sevinmistim... ramazan bitsin bu kina kina kurunu yapacam)
Geldim canım. Sabahtan Kızı doktora kontrole götürdüm, çok şükür atlattı hastalığı. Biraz d vitamini takviyesi verdi doktor.
Teşekkür ederim canimmm bulursam buralarda alırımCanım kuru dut da çok iyi geliyor
Canım dahaBende sürekli kabızlık yaşayan biriyim. İlaçlar bile çok etki etmezken, bana tek iyi gelen şey kabak oluyor. Dene derim. Belki işe yarar.
Ada benim de midem yanıyor sahurda birşey yersem. Yarın oruç tutacağım, sahur yapıp bir gaviskon içeyim diyorum. Bugün bir öyle deneyeyim.kaptanım ben ekmek tüketmediğim için 2 yk bulgur perşembede yenilse çok şişkinlik yapmaz diye düşüyüorum sahurda yapmıyorum yani bir kase yoğurt yiyiorum sadece... sence şişkinlik yapar mı ki ?
Çok iyi gidiyordun asyacım, sabret biraz.Kızlar ben sapitacam yine yaauyumadigim zaman hep böyle oluyor. Hurma yedim şimdi içimden canavar çıkıyor
Oyle yapiyorlar canim ayi degil yılı baz alıyorlar... bide istedigin bi ogretmen ismi varsa zaten onu ayiramiyorlar hepsi bi arada oluyor cocuklar...Geldim canım. Sabahtan Kızı doktora kontrole götürdüm, çok şükür atlattı hastalığı. Biraz d vitamini takviyesi verdi doktor.
Sonra da birkaç anaokuluna baktım gelecek sene için. Moralim bozuldu. Yine okula başlama yaşı ile ilgili uygulama değişmiş.
Aynı sene doğan tüm öğrenciler birlikte okula başlayacakmış. Benim kısım Aralık 2015 doğumlu. 2015 Ocak’ta doğan çocukla aynı sınıfta olması akla mantığa uygun bir durum değil. Ne yapacağız bilemiyorum.
mutlaka bir zaman bul hepimiz öyleyiz ama araya bir yere sıkıştırıyoruz baZı şeylerden fedakarlık yapmak lazımBenimde spor yapacak vaktim yok eve gidiyorum yemek bulaşık varsa çamaşır bir bakıyorum uykum gelmişramazan olmasa ip atlardım
tabi canım verirsin hele listeye gir o zaman daha iyi gidiyor kilolar :)Hadi bakalım motive edelim birbirimizi akşamki menülerden fikir verelim 36 beden olacağımızı falan düşünelimben gaz istiyorum yaparsın sen , kilon az zaten falan fıstık verin mehteri
aynı şeyi bugün ben yazacaktım dün çok bağırdım çok pişmanım yani sesim sokaktan duyulmuştur kesinlikle biz tahammülsüzüz çocuklar tamamen suçsuzRamazanda cocuklar iyice aziyor mu yoksa bizim mi tahammülümüz kalmiyor... cadi sinirlendirdi yine beni....
ahaa yeni rakip buldum kendime M merve4416 kaçsın şuanda pekiKız gönül senle benim boylarımizn aynimis ya
Gaviskon iyi geliyor ama vucuddan demiri atıyor gerci bütün mide ilaclari oyle...Canım daha
Ada benim de midem yanıyor sahurda birşey yersem. Yarın oruç tutacağım, sahur yapıp bir gaviskon içeyim diyorum. Bugün bir öyle deneyeyim.
mutlaka bir zaman bul hepimiz öyleyiz ama araya bir yere sıkıştırıyoruz baZı şeylerden fedakarlık yapmak lazım
tabi canım verirsin hele listeye gir o zaman daha iyi gidiyor kilolar :)
aynı şeyi bugün ben yazacaktım dün çok bağırdım çok pişmanım yani sesim sokaktan duyulmuştur kesinlikle biz tahammülsüzüz çocuklar tamamen suçsuz
ahaa yeni rakip buldum kendime M merve4416 kaçsın şuanda peki
Bol su iç canim saglikli atistirmalik at agzina cis yeme sakın.....Kızlar ben sapitacam yine yaauyumadigim zaman hep böyle oluyor. Hurma yedim şimdi içimden canavar çıkıyor
Merhaba canım, benim de oğlum Eylül 2015 doğumlu. Sen Eylül’de anaokuluna mı göndereceksin. Benim de kafam çok karışık da bu konuda. Şu an kreşe gidiyor, ama Eylül’de ne yapacağım hiç bilmiyorum.Geldim canım. Sabahtan Kızı doktora kontrole götürdüm, çok şükür atlattı hastalığı. Biraz d vitamini takviyesi verdi doktor.
Sonra da birkaç anaokuluna baktım gelecek sene için. Moralim bozuldu. Yine okula başlama yaşı ile ilgili uygulama değişmiş.
Aynı sene doğan tüm öğrenciler birlikte okula başlayacakmış. Benim kısım Aralık 2015 doğumlu. 2015 Ocak’ta doğan çocukla aynı sınıfta olması akla mantığa uygun bir durum değil. Ne yapacağız bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?