Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Helal kabul edilmiyormuş canım bu madde.
Bir de direk genleri ve beyni etkiliyormuş. Birçok gıdada ve diş macunlarında da mevcut.
Aaaa sagol canim bi arastirayim bakayim....hic haberim yoktu... zaten 1 aylik ilacim kaldi degistireyim ondan sonra....

Aaaa sagol canim bi arastirayim bakayim....hic haberim yoktu... zaten 1 aylik ilacim kaldi degistireyim ondan sonra....
Doktora bunda titanyumdioksit varmış başka ilaç yaz desen güler nerde okuyorsunuz bunları der. ben de işte Aidin Salihin kitabını okudukça aydınlanıyorum.

Doktora bunda titanyumdioksit varmış başka ilaç yaz desen güler nerde okuyorsunuz bunları der. ben de işte Aidin Salihin kitabını okudukça aydınlanıyorum.
Anka dedi derim
Banada tek bu ilac yaradi daha once baska bi ilac kullaniyordum wcden cikamiyordum bagirsak florami bozmustu.... bitane daha kullandim o kabiz yapti... sonunda dokunmayan bi ilac buldum diye sevinmistim... ramazan bitsin bu kina kina kurunu yapacam )

Verirler canım doktorlara da güvenmiyorum artık. Mesela elevit domuz ürünü kullandığını resmen açıkladı ama hala hamilelere yazıyorlar.

Ben hamileliğimde 6 yıl önce elevit kullanmıştım. Ama öyle iyi gelmişti ki normal halimden daha sağlıklıydım.

Emzirdiğim için ben kür yapamıyorum. Sen dene ama faydasını gören çok. Paketli gıdaların çoğunda var zaten titanyumdioksit. Komple hayatımızdan çıkarmak zor ama mümkün olduğunca dikkat etmekte fayda var.

Akkat ve @papatya1994 nerelerdesiniz kızlar ?
Geldim canım. Sabahtan Kızı doktora kontrole götürdüm, çok şükür atlattı hastalığı. Biraz d vitamini takviyesi verdi doktor.
Sonra da birkaç anaokuluna baktım gelecek sene için. Moralim bozuldu. Yine okula başlama yaşı ile ilgili uygulama değişmiş.
Aynı sene doğan tüm öğrenciler birlikte okula başlayacakmış. Benim kısım Aralık 2015 doğumlu. 2015 Ocak’ta doğan çocukla aynı sınıfta olması akla mantığa uygun bir durum değil. Ne yapacağız bilemiyorum.

Kızlar ben sapitacam yine yaa uyumadigim zaman hep böyle oluyor. Hurma yedim şimdi içimden canavar çıkıyor

Bende sürekli kabızlık yaşayan biriyim. İlaçlar bile çok etki etmezken, bana tek iyi gelen şey kabak oluyor. Dene derim. Belki işe yarar.
Canım daha
kaptanım ben ekmek tüketmediğim için 2 yk bulgur perşembede yenilse çok şişkinlik yapmaz diye düşüyüorum sahurda yapmıyorum yani bir kase yoğurt yiyiorum sadece... sence şişkinlik yapar mı ki ?
Ada benim de midem yanıyor sahurda birşey yersem. Yarın oruç tutacağım, sahur yapıp bir gaviskon içeyim diyorum. Bugün bir öyle deneyeyim.

Oyle yapiyorlar canim ayi degil yılı baz alıyorlar... bide istedigin bi ogretmen ismi varsa zaten onu ayiramiyorlar hepsi bi arada oluyor cocuklar...

Benimde spor yapacak vaktim yok eve gidiyorum yemek bulaşık varsa çamaşır bir bakıyorum uykum gelmiş ramazan olmasa ip atlardım
mutlaka bir zaman bul hepimiz öyleyiz ama araya bir yere sıkıştırıyoruz baZı şeylerden fedakarlık yapmak lazım
Hadi bakalım motive edelim birbirimizi akşamki menülerden fikir verelim 36 beden olacağımızı falan düşünelim ben gaz istiyorum yaparsın sen , kilon az zaten falan fıstık verin mehteri
tabi canım verirsin hele listeye gir o zaman daha iyi gidiyor kilolar :)
Ramazanda cocuklar iyice aziyor mu yoksa bizim mi tahammülümüz kalmiyor... cadi sinirlendirdi yine beni....
aynı şeyi bugün ben yazacaktım dün çok bağırdım çok pişmanım yani sesim sokaktan duyulmuştur kesinlikle biz tahammülsüzüz çocuklar tamamen suçsuz
Kız gönül senle benim boylarımizn aynimis ya
ahaa yeni rakip buldum kendime M merve4416 kaçsın şuanda peki

Canım daha

Ada benim de midem yanıyor sahurda birşey yersem. Yarın oruç tutacağım, sahur yapıp bir gaviskon içeyim diyorum. Bugün bir öyle deneyeyim.
Gaviskon iyi geliyor ama vucuddan demiri atıyor gerci bütün mide ilaclari oyle...
Canim gece kalkmasan benim gibi gece yatmadan 1 kase yogurt vs yesen.... tutabilirmisin...

Liste hakkında bilgi alsam iyi olur aslında şartlar nedir ne zaman girerim merak ettim şimdi

Merhaba canım, benim de oğlum Eylül 2015 doğumlu. Sen Eylül’de anaokuluna mı göndereceksin. Benim de kafam çok karışık da bu konuda. Şu an kreşe gidiyor, ama Eylül’de ne yapacağım hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…