SeniListe hakkında bilgi alsam iyi olur aslında şartlar nedir ne zaman girerim merak ettim şimdi
2 hafta sonra listeye girebiliyorsun canim... tabii buraya gelip ilk kilo bildirimini yaptim kilo vermeye devam etmis olman gerek... takima katilimina bakilacak menu paylasimina bakilacak. Ondan sonra karar veriliyor canim...Liste hakkında bilgi alsam iyi olur aslında şartlar nedir ne zaman girerim merak ettim şimdi
Ben de aksine oruçken hiç kızmamaya çalışırım. Oruç aç kalmak değil sonuçtaRamazanda cocuklar iyice aziyor mu yoksa bizim mi tahammülümüz kalmiyor... cadi sinirlendirdi yine beni....
Evet kesinlikle orasi oyle ama israrci davraninca tahammülü kalmiyor insanin... hoop sesler yükseliyor...Ben de aksine oruçken hiç kızmamaya çalışırım. Oruç aç kalmak değil sonuçta
bunu bilmiyordum, doğrudur ama bir de yanında birşey yeme isteği oluyor ben de siyah çayla. O nedenle pek içmiyorum.Canim , siyah cay açlığı tetikliyor diyetisyenlerde pek önermiyor... ben siyah cay icince hep canim tatli istiyordu..biraktim siyah cayi evet cok zor oldu tiryakisiydim ama suan aklima bile gelmiyor..
Gönül tatlım sen şimdi yarışmaya devam ediyor musun? Hala kırgın değilsin değil mi? Devam ediyorsan senle yarım kalan bir yarışımız vardı, onu tamamlayalım mı?mutlaka bir zaman bul hepimiz öyleyiz ama araya bir yere sıkıştırıyoruz baZı şeylerden fedakarlık yapmak lazım
tabi canım verirsin hele listeye gir o zaman daha iyi gidiyor kilolar :)
aynı şeyi bugün ben yazacaktım dün çok bağırdım çok pişmanım yani sesim sokaktan duyulmuştur kesinlikle biz tahammülsüzüz çocuklar tamamen suçsuz
ahaa yeni rakip buldum kendime M merve4416 kaçsın şuanda peki
hep öyle yapıyorum ama ısrarla sahur yapın metabolizmayı hızlandırır diyor diyetisyenlerGaviskon iyi geliyor ama vucuddan demiri atıyor gerci bütün mide ilaclari oyle...
Canim gece kalkmasan benim gibi gece yatmadan 1 kase yogurt vs yesen.... tutabilirmisin...
Benim düşüncem seneye 3 yarım gün, sonraki sene 5 yarım gün, son sene de tam gün göndermekti. Ama bugün gittiğim okuldaki görevli kızımın iki senesi olduğunu üçüncü sene zorunlu olarak okula başlayacağını söyledi. Moralim çok bozuldu. Neden ısrarla bu çocukların geleceğiyle oynuyorlar çözemiyorum.Merhaba canım, benim de oğlum Eylül 2015 doğumlu. Sen Eylül’de anaokuluna mı göndereceksin. Benim de kafam çok karışık da bu konuda. Şu an kreşe gidiyor, ama Eylül’de ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Senin rakibin benimmutlaka bir zaman bul hepimiz öyleyiz ama araya bir yere sıkıştırıyoruz baZı şeylerden fedakarlık yapmak lazım
tabi canım verirsin hele listeye gir o zaman daha iyi gidiyor kilolar :)
aynı şeyi bugün ben yazacaktım dün çok bağırdım çok pişmanım yani sesim sokaktan duyulmuştur kesinlikle biz tahammülsüzüz çocuklar tamamen suçsuz
ahaa yeni rakip buldum kendime M merve4416 kaçsın şuanda peki
Ben çalışıyorum canım, mecbur tam gün gidiyor kreşebunu bilmiyordum, doğrudur ama bir de yanında birşey yeme isteği oluyor ben de siyah çayla. O nedenle pek içmiyorum.
Gönül tatlım sen şimdi yarışmaya devam ediyor musun? Hala kırgın değilsin değil mi? Devam ediyorsan senle yarım kalan bir yarışımız vardı, onu tamamlayalım mı?
hep öyle yapıyorum ama ısrarla sahur yapın metabolizmayı hızlandırır diyor diyetisyenler ☺
Benim düşüncem seneye 3 yarım gün, sonraki sene 5 yarım gün, son sene de tam gün göndermekti. Ama bugün gittiğim okuldaki görevli kızımın iki senesi olduğunu üçüncü sene zorunlu olarak okula başlayacağını söyledi. Moralim çok bozuldu. Neden ısrarla bu çocukların geleceğiyle oynuyorlar çözemiyorum.
Senin eylül olduğu için durum benzer, iki senesi var yani, 3.sene başlayacak
Kreşe tam gün mü gidiyor?
Benimki de mart 2016. iki yıl sonra mı başlamak zorundaBen çalışıyorum canım, mecbur tam gün gidiyor kreşeBen de öyle öğrendim ilkokula başlamalarına 2 sene var. Ama bu iki sene ne yapacağız bilemiyorum. Bir sene kreşe bir sene anaokuluna mı gitmeli yoksa iki sene anaokuluna mı? Bir de ilkokula erken başlayacak bizim kuzucuklar, bir taraftan da acaba bir sene daha bekletsem mi, 3 sene sonra mı ilkokula başlatsam diye düşünüyorum. Çok zor bir konu
Ogün hazırladım hemen buzluktan çıkardım eti. Akşamı erken kapatmış oldum. Yok arkadaş uykumu almadığım zaman iştah tavan yapıyorBol su iç canim saglikli atistirmalik at agzina cis yeme sakın.....
2 hafta sonra listeye girebiliyorsun canim... tabii buraya gelip ilk kilo bildirimini yaptim kilo vermeye devam etmis olman gerek... takima katilimina bakilacak menu paylasimina bakilacak. Ondan sonra karar veriliyor canim...
Simdilik katilimin iyi gidiyor
bir sene kreşe bir sene anaokulu hazırlık daha mantıklı bence. Çünkü bu yaş grubunda asıl önemli olan oyun. Diğer akedemik konular nasıl olsa ilkokulda çok karşılarındaki çıkacak. Eğer erteleyebilirsem üç sene sonra başlatacağım ben. Ama şuan pek mümkün görünmüyor.Ben çalışıyorum canım, mecbur tam gün gidiyor kreşeBen de öyle öğrendim ilkokula başlamalarına 2 sene var. Ama bu iki sene ne yapacağız bilemiyorum. Bir sene kreşe bir sene anaokuluna mı gitmeli yoksa iki sene anaokuluna mı? Bir de ilkokula erken başlayacak bizim kuzucuklar, bir taraftan da acaba bir sene daha bekletsem mi, 3 sene sonra mı ilkokula başlatsam diye düşünüyorum. Çok zor bir konu
yok canım senin üç senen var, dördüncü sene. ŞanslısınBenimki de mart 2016. iki yıl sonra mı başlamak zorunda
Üzülme canım, niyetin önemliKizlar simdi regli oldummmm tuh yaaa iftara kadar duraydi....
Artik iftari beklemem kizim gelince onunla yerim ... biraz su iceyim bariÜzülme canım, niyetin önemli ☺
Kizlar simdi regli oldummmm tuh yaaa iftara kadar duraydi....
Insallah gelmez canim guzel haberler gelirbende gelmesin diye bakıyorum ama benim derdim başka :)
Insallah gelmez canim guzel haberler gelir
2016 doğumlular 3 yıl sonra başlayacak diye biliyorum canımBenimki de mart 2016. iki yıl sonra mı başlamak zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?