Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Liste hakkında bilgi alsam iyi olur aslında şartlar nedir ne zaman girerim merak ettim şimdi
2 hafta sonra listeye girebiliyorsun canim... tabii buraya gelip ilk kilo bildirimini yaptim kilo vermeye devam etmis olman gerek... takima katilimina bakilacak menu paylasimina bakilacak. Ondan sonra karar veriliyor canim...
Simdilik katilimin iyi gidiyor

Canim , siyah cay açlığı tetikliyor diyetisyenlerde pek önermiyor... ben siyah cay icince hep canim tatli istiyordu..biraktim siyah cayi evet cok zor oldu tiryakisiydim ama suan aklima bile gelmiyor..
bunu bilmiyordum, doğrudur ama bir de yanında birşey yeme isteği oluyor ben de siyah çayla. O nedenle pek içmiyorum.
Gönül tatlım sen şimdi yarışmaya devam ediyor musun? Hala kırgın değilsin değil mi? Devam ediyorsan senle yarım kalan bir yarışımız vardı, onu tamamlayalım mı?
Gaviskon iyi geliyor ama vucuddan demiri atıyor gerci bütün mide ilaclari oyle...
Canim gece kalkmasan benim gibi gece yatmadan 1 kase yogurt vs yesen.... tutabilirmisin...
hep öyle yapıyorum ama ısrarla sahur yapın metabolizmayı hızlandırır diyor diyetisyenler
Benim düşüncem seneye 3 yarım gün, sonraki sene 5 yarım gün, son sene de tam gün göndermekti. Ama bugün gittiğim okuldaki görevli kızımın iki senesi olduğunu üçüncü sene zorunlu olarak okula başlayacağını söyledi. Moralim çok bozuldu. Neden ısrarla bu çocukların geleceğiyle oynuyorlar çözemiyorum.
Senin eylül olduğu için durum benzer, iki senesi var yani, 3.sene başlayacak
Kreşe tam gün mü gidiyor?

Senin rakibin benim

Ben çalışıyorum canım, mecbur tam gün gidiyor kreşe Ben de öyle öğrendim ilkokula başlamalarına 2 sene var. Ama bu iki sene ne yapacağız bilemiyorum. Bir sene kreşe bir sene anaokuluna mı gitmeli yoksa iki sene anaokuluna mı? Bir de ilkokula erken başlayacak bizim kuzucuklar, bir taraftan da acaba bir sene daha bekletsem mi, 3 sene sonra mı ilkokula başlatsam diye düşünüyorum. Çok zor bir konu

Benimki de mart 2016. iki yıl sonra mı başlamak zorunda

iNŞ GİRERİM o zaman listeye buralardayım Allahın izniyle şeytana uymam inş

bir sene kreşe bir sene anaokulu hazırlık daha mantıklı bence. Çünkü bu yaş grubunda asıl önemli olan oyun. Diğer akedemik konular nasıl olsa ilkokulda çok karşılarındaki çıkacak. Eğer erteleyebilirsem üç sene sonra başlatacağım ben. Ama şuan pek mümkün görünmüyor.
Benimki de mart 2016. iki yıl sonra mı başlamak zorunda
yok canım senin üç senen var, dördüncü sene. Şanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…