- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
Artik iftari beklemem kizim gelince onunla yerim ... biraz su iceyim bari
Çok iyi o zaman. Ben de gelecek yıl kreşe, sonraki iki yıl da özel bir kolejin anaokuluna göndermeyi düşünüyordumbir sene kreşe bir sene anaokulu hazırlık daha mantıklı bence. Çünkü bu yaş grubunda asıl önemli olan oyun. Diğer akedemik konular nasıl olsa ilkokulda çok karşılarındaki çıkacak. Eğer erteleyebilirsem üç sene sonra başlatacağım ben. Ama şuan pek mümkün görünmüyor.
yok canım senin üç senen var, dördüncü sene. Şanslısın
2 subatta 72.5 ile basladim suan itibari ileSen kaç kilodan 61 e düştün canım
2 subatta 72.5 ile basladim suan itibari ile
61.300 kilom)
Sağ ol canım, içimi rahatlattın biraz. Ben de öyle düşünmüştüm bir sene daha kreş bir sene anaokulu şeklinde. İlkokulu bir sene daha ertelemek konusunda birkaç öğretmen arkadaşımla görüştüm, çok sıcak bakmıyorlar. Bir de sanırım onun için rapor almak gerekiyor. Bu da çocuk için belki iyi olmaz. Yine de uzman bir pedagoga falan danışacağım.bir sene kreşe bir sene anaokulu hazırlık daha mantıklı bence. Çünkü bu yaş grubunda asıl önemli olan oyun. Diğer akedemik konular nasıl olsa ilkokulda çok karşılarındaki çıkacak. Eğer erteleyebilirsem üç sene sonra başlatacağım ben. Ama şuan pek mümkün görünmüyor.
yok canım senin üç senen var, dördüncü sene. Şanslısın
Teşekkür ederim canimOoo maşAllahın var tebrik ederim
Maaşallah canım, darısı başımıza inşallah. Ben de 17 Ocak’tan beri güya diyetteyim2 subatta 72.5 ile basladim suan itibari ile
61.300 kilom)
Birlikte insallah daha cok kilo verecegizMaaşallah canım, darısı başımıza inşallah. Ben de 17 Ocak’tan beri güya diyetteyim75’ten 66’lara indim, ama son iki hafta yine 68 oldum
evet , şanslısın.Çok i
Çok iyi o zaman. Ben de gelecek yıl kreşe, sonraki iki yıl da özel bir kolejin anaokuluna göndermeyi düşünüyordum
her gün mü tartılacağız artık, ben kaçırdım herhaldeKaptanim ilk kilo bildirimi benden gelsin regli oldum saat 17.15 gibi yemegimi yerim...
Cuma : 61.800
Pazartesi : 61.600
Bugün :61.300
LAydLiNe
Yok canim bugun kaptan ozellikle istedi oruc nasil etkiliyor diye gormek istedi....evet , şanslısın.
her gün mü tartılacağız artık, ben kaçırdım herhalde
İnşallah canım benimBirlikte insallah daha cok kilo verecegiz
Hayırlısı olsun canım çocuklarımız içinSağ ol canım, içimi rahatlattın biraz. Ben de öyle düşünmüştüm bir sene daha kreş bir sene anaokulu şeklinde. İlkokulu bir sene daha ertelemek konusunda birkaç öğretmen arkadaşımla görüştüm, çok sıcak bakmıyorlar. Bir de sanırım onun için rapor almak gerekiyor. Bu da çocuk için belki iyi olmaz. Yine de uzman bir pedagoga falan danışacağım.
Sağ ol canım, tüm kuzucuklar güzel güzel büyüsün inşallahHayırlısı olsun canım çocuklarımız için
Bilmez miyimY
Evet kesinlikle orasi oyle ama israrci davraninca tahammülü kalmiyor insanin... hoop sesler yükseliyor...
Kreşin niteliği önemli bu durumda. İkisi arasında kıyaslama yap ona göre tercih et. Kreş kurum kreşi mi?Ben çalışıyorum canım, mecbur tam gün gidiyor kreşeBen de öyle öğrendim ilkokula başlamalarına 2 sene var. Ama bu iki sene ne yapacağız bilemiyorum. Bir sene kreşe bir sene anaokuluna mı gitmeli yoksa iki sene anaokuluna mı? Bir de ilkokula erken başlayacak bizim kuzucuklar, bir taraftan da acaba bir sene daha bekletsem mi, 3 sene sonra mı ilkokula başlatsam diye düşünüyorum. Çok zor bir konu
Regl olmana rağmen Harika bir sonuç maşallah 41 kereKaptanim ilk kilo bildirimi benden gelsin regli oldum saat 17.15 gibi yemegimi yerim...
Cuma : 61.800
Pazartesi : 61.600
Bugün :61.300
LAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?