Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok i
Çok iyi o zaman. Ben de gelecek yıl kreşe, sonraki iki yıl da özel bir kolejin anaokuluna göndermeyi düşünüyordum

Sağ ol canım, içimi rahatlattın biraz. Ben de öyle düşünmüştüm bir sene daha kreş bir sene anaokulu şeklinde. İlkokulu bir sene daha ertelemek konusunda birkaç öğretmen arkadaşımla görüştüm, çok sıcak bakmıyorlar. Bir de sanırım onun için rapor almak gerekiyor. Bu da çocuk için belki iyi olmaz. Yine de uzman bir pedagoga falan danışacağım.

Çok i

Çok iyi o zaman. Ben de gelecek yıl kreşe, sonraki iki yıl da özel bir kolejin anaokuluna göndermeyi düşünüyordum
evet , şanslısın.
Kaptanim ilk kilo bildirimi benden gelsin regli oldum saat 17.15 gibi yemegimi yerim...
Cuma : 61.800
Pazartesi : 61.600
Bugün :61.300

LAydLiNe
her gün mü tartılacağız artık, ben kaçırdım herhalde

Fasulye mi de koydum ocağa dolaba koyucam hazırda kalsın. Yarın kuaföre gidecem saçımı boyamaya. Gelince hazır olsun

Hayırlısı olsun canım çocuklarımız için

Kızlar okul konusu konuşulmuş son kaldığım sayfada alıntı yapamadım arada konu değişmiştir mutlaka
Benim en büyük oğlum 2008 eylül doğumlu
1. Sınıfa giderken 2007 ocak doğumlu da vardı, 2009 ocak doğumlu da. Sınıfta en iyi 5 öğrenciden biri benim oğlumdu. Şu anda 5. Sınıfta denemelerde falan okulda ilk 4 te. Çocuklar her türlü başarır siz şimdiden endişelerinizle onları da etkilemeyin. İnce motor becerisine odaklanın. Onda sorun yoksa hiç korkmayın yeni nesil çok zeki güvenin gerisini onlara bırakın ❤❤

Kreşin niteliği önemli bu durumda. İkisi arasında kıyaslama yap ona göre tercih et. Kreş kurum kreşi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…