Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy çok teşekkür ederim Rahatlattın beni, haklısın ben epey endişeliyim, ben her konuda biraz kaygılı bir anneyim galiba

Kreşin niteliği önemli bu durumda. İkisi arasında kıyaslama yap ona göre tercih et. Kreş kurum kreşi mi?
Şu an normal bir kreşe gidiyor canım. Ama ilkokulda özel okula vereceğim, dolayısıyla oranın anaokuluna gidecek. Seneye kreşe versem bile değiştireceğim kreşini. Haklısın belki daha çok etkinliği olan bir kreşe vermek daha iyi olur.

Ayy çok teşekkür ederim Rahatlattın beni, haklısın ben epey endişeliyim, ben her konuda biraz kaygılı bir anneyim galiba
Ben de öyleyim canım. Oturdum ağladım ben ilk okula gideceğini duyduğumda. 1 sene daha var sanıyordum
Ben kışın getirip götüremeyeceğim için servisle gitmesi gerekiyordu. İlk servise alışana kadar servise bindirdim ben peşinden koştum servisin gizli gizli nasıl iniyor diye baktım. Akşamları koşa koşa okula gittim servisi bulabilecek mi napacak diye gizli gizli baktım. Servise bindi ben servisin peşinden koştum şimdi aklıma geldikçe gülüyorum. okula başladı 2007li çocukların yanında ufacık kaldı ben yine ağladım

Ben erkek olsam senin gibi bir eşim olmasını çok isterdim ve gurur duyardım kesinlikle çok örnek bir annesin benim fikrime göre ve bilmediğin birşey yok hep araştırıyosun Allah daim etsin böyle olmanı

Çok iyi anlıyorum canım seni. Ben de senin gibiyim. Bir de kafamda kurup üzülüyorum. Hadi sınıfındaki çocuklar büyük olursa, oğlum dışlanırsa veya kendini koruyamazsa, düşerse vs. vs. Çocuklar annelerinin gözünde hiç büyümüyor galiba. Benim oğlum bana çok küçük geliyor, okula gidemez gibi

Akkat ben mezun oldum listeden çıktım kendi çapımda eğleniyorum :) benim hedefim Ramazan’a kadar 4 kg vermek hataya düşme seni baklavaya güllaça davet ederim bitersin eminmisin
M merve4416 heyecanla bekliyorum :) bak benimle rakip olmak isteyen çok talibim çok benim elinden uçup gideceğim :)
Biz Burda özel okula yazdırmak işin sıra bekliyoruz kara borsa :) gerçi pek özel okul mantığı yok bUrda okullar genel olarak aynı gibi

Bütün anneler ayniyiz sanirim... gecen sene kreşe kok sokturmustum hahaha
Bu sene biraz daha rahatim sagolsun öğretmenimiz her konuda bilgilendiriyor.... bide kizim cok aktif ve sosyal kendini koruyup kollaya biliyor... bide herseyi benimle paylasiyor her aksam sohbet ederiz yedigi içtiği arkadaşları ile ne konustu kim ne dedi herseyi anlatiyor...

Son düzenleme:
Burada küçücük çocuklar el ele tramvaya binip veya yürüyerek okula gidiyorlar 7-8 yaşlarında
Biraz serbest bırakın bence sorumluluk alsınlar yeringelince kendini savunmayı bilsin birisi onu itip kaktı mı sırtını dönüp gitmeSin parkta mesela bir oyuncak anlaşmazlığı olsa yabancı bir çocukla pek karışmıyorum kendilerinin çözmesini bekliyorum

Kızlar msnumu vereyim
Sabah 10 da
2 has yum Az peynir salatalık 6 zeytin koz patlıcan çay 2 dil form ekmek

Ara saat 13.30 da
10 hurma 1 elma sütlü kahve

Saat 15 de yarım simit oglumdan kalmıştı

Saat 16.da
5 ceviz büyüklüğünde et köfte
1 er domates salatalık biber

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş kızlar çok yedim farkındayım abarttim biraz ama uykusuzluk beni yemeğe saldirtiyor.

Canim 10 hurma cok fazla ....

ince motor becerisi için napayım mesela ne önerirsin canım ?
Ben erkek olsam senin gibi bir eşim olmasını çok isterdim ve gurur duyardım kesinlikle çok örnek bir annesin benim fikrime göre ve bilmediğin birşey yok hep araştırıyosun Allah daim etsin böyle olmanı
+1
hurmanın sayısı hariç sıkıntı Yok canım bence 30 dk Leslie vs hiç yapmadığın bişi yap ve+1 lt daha su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…