Ayy çok teşekkür ederimKızlar okul konusu konuşulmuş son kaldığım sayfada alıntı yapamadım arada konu değişmiştir mutlaka
Benim en büyük oğlum 2008 eylül doğumlu
1. Sınıfa giderken 2007 ocak doğumlu da vardı, 2009 ocak doğumlu da. Sınıfta en iyi 5 öğrenciden biri benim oğlumdu. Şu anda 5. Sınıfta denemelerde falan okulda ilk 4 te. Çocuklar her türlü başarır siz şimdiden endişelerinizle onları da etkilemeyin. İnce motor becerisine odaklanın. Onda sorun yoksa hiç korkmayın yeni nesil çok zeki güvenin gerisini onlara bırakın ❤❤
Teşekkür ederim canimRegl olmana rağmen Harika bir sonuç maşallah 41 kere
Şu an normal bir kreşe gidiyor canım. Ama ilkokulda özel okula vereceğim, dolayısıyla oranın anaokuluna gidecek. Seneye kreşe versem bile değiştireceğim kreşini. Haklısın belki daha çok etkinliği olan bir kreşe vermek daha iyi olur.Kreşin niteliği önemli bu durumda. İkisi arasında kıyaslama yap ona göre tercih et. Kreş kurum kreşi mi?
Ben de öyleyim canım. Oturdum ağladım ben ilk okula gideceğini duyduğumda. 1 sene daha var sanıyordumAyy çok teşekkür ederimRahatlattın beni, haklısın ben epey endişeliyim, ben her konuda biraz kaygılı bir anneyim galiba
Ben erkek olsam senin gibi bir eşim olmasını çok isterdim ve gurur duyardım kesinlikle çok örnek bir annesin benim fikrime göre ve bilmediğin birşey yok hep araştırıyosun Allah daim etsin böyle olmanıBen de öyleyim canım. Oturdum ağladım ben ilk okula gideceğini duyduğumda. 1 sene daha var sanıyordum
Ben kışın getirip götüremeyeceğim için servisle gitmesi gerekiyordu. İlk servise alışana kadar servise bindirdim ben peşinden koştum servisingizli gizli nasıl iniyor diye baktım. Akşamları koşa koşa okula gittim servisi bulabilecek mi napacak diye gizli gizli baktım. Servise bindi ben servisin peşinden koştum şimdi aklıma geldikçe gülüyorum. okula başladı 2007li çocukların yanında ufacık kaldı ben yine ağladım
Çok iyi anlıyorum canım seni. Ben de senin gibiyim. Bir de kafamda kurup üzülüyorum. Hadi sınıfındaki çocuklar büyük olursa, oğlum dışlanırsa veya kendini koruyamazsa, düşerse vs. vs. Çocuklar annelerinin gözünde hiç büyümüyor galiba. Benim oğlum bana çok küçük geliyor, okula gidemez gibiBen de öyleyim canım. Oturdum ağladım ben ilk okula gideceğini duyduğumda. 1 sene daha var sanıyordum
Ben kışın getirip götüremeyeceğim için servisle gitmesi gerekiyordu. İlk servise alışana kadar servise bindirdim ben peşinden koştum servisingizli gizli nasıl iniyor diye baktım. Akşamları koşa koşa okula gittim servisi bulabilecek mi napacak diye gizli gizli baktım. Servise bindi ben servisin peşinden koştum şimdi aklıma geldikçe gülüyorum. okula başladı 2007li çocukların yanında ufacık kaldı ben yine ağladım
Bütün anneler ayniyiz sanirim... gecen sene kreşe kok sokturmustum hahahaÇok iyi anlıyorum canım seni. Ben de senin gibiyim. Bir de kafamda kurup üzülüyorum. Hadi sınıfındaki çocuklar büyük olursa, oğlum dışlanırsa veya kendini koruyamazsa, düşerse vs. vs. Çocuklar annelerinin gözünde hiç büyümüyor galiba. Benim oğlum bana çok küçük geliyor, okula gidemez gibi
Burada küçücük çocuklar el ele tramvaya binip veya yürüyerek okula gidiyorlar 7-8 yaşlarındaÇok iyi anlıyorum canım seni. Ben de senin gibiyim. Bir de kafamda kurup üzülüyorum. Hadi sınıfındaki çocuklar büyük olursa, oğlum dışlanırsa veya kendini koruyamazsa, düşerse vs. vs. Çocuklar annelerinin gözünde hiç büyümüyor galiba. Benim oğlum bana çok küçük geliyor, okula gidemez gibi
Canim 10 hurma cok fazla ....Kızlar msnumu vereyim
Sabah 10 da
2 has yum Az peynir salatalık 6 zeytin koz patlıcan çay 2 dil form ekmek
Ara saat 13.30 da
10 hurma 1 elma sütlü kahve
Saat 15 de yarım simit oglumdan kalmıştı
Saat 16.da
5 ceviz büyüklüğünde et köfte
1 er domates salatalık biber
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş kızlar çok yedim farkındayım abarttim biraz ama uykusuzluk beni yemeğe saldirtiyor.
Ayyy evet yaa battı bugün resmenCanim 10 hurma cok fazla ....
Sabah tarti ne dedi ?Ayyy evet yaa battı bugün resmen
10 hurma 280 kaloriSabah tarti ne dedi ?
71.9 du eksi 100 gr..Sabah tarti ne dedi ?
Bunun yanina yarim simitti sanirim bide o var... elma zaten basli başına 1 porsiyon meyve ....10 hurma 280 kalori
Gomun beniiiBunun yanina yarim simitti sanirim bide o var... elma zaten basli başına 1 porsiyon meyve ....
Diyetisyenim 3 hurma 1 meyveye esit demisti...
ince motor becerisi için napayım mesela ne önerirsin canım ?Kızlar okul konusu konuşulmuş son kaldığım sayfada alıntı yapamadım arada konu değişmiştir mutlaka
Benim en büyük oğlum 2008 eylül doğumlu
1. Sınıfa giderken 2007 ocak doğumlu da vardı, 2009 ocak doğumlu da. Sınıfta en iyi 5 öğrenciden biri benim oğlumdu. Şu anda 5. Sınıfta denemelerde falan okulda ilk 4 te. Çocuklar her türlü başarır siz şimdiden endişelerinizle onları da etkilemeyin. İnce motor becerisine odaklanın. Onda sorun yoksa hiç korkmayın yeni nesil çok zeki güvenin gerisini onlara bırakın ❤❤
+1Ben erkek olsam senin gibi bir eşim olmasını çok isterdim ve gurur duyardım kesinlikle çok örnek bir annesin benim fikrime göre ve bilmediğin birşey yok hep araştırıyosun Allah daim etsin böyle olmanı
hurmanın sayısı hariç sıkıntı Yok canım bence 30 dk Leslie vs hiç yapmadığın bişi yap ve+1 lt daha su içKızlar msnumu vereyim
Sabah 10 da
2 has yum Az peynir salatalık 6 zeytin koz patlıcan çay 2 dil form ekmek
Ara saat 13.30 da
10 hurma 1 elma sütlü kahve
Saat 15 de yarım simit oglumdan kalmıştı
Saat 16.da
5 ceviz büyüklüğünde et köfte
1 er domates salatalık biber
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş kızlar çok yedim farkındayım abarttim biraz ama uykusuzluk beni yemeğe saldirtiyor.
Hadi eksiye geçmişin devam cumaya kadar istikrarli devam edersen guzel eksiler gelir...71.9 du eksi 100 gr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?