Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yarin misafirim var,Rabbim altindan kalkabilmeyi nasip etsin cok halsiz oluyorum ama cok sükür bugün basim.agrimadi
Rabbim kolaylik versin canim... bende bugun regli olunca hemen arkadasi aradim hafta sonu iftara almak için....esiyle görüşüp donecek... insallah gelirler )

Menu güzel canim ama suyu mutlaka tuketmeye çalış... bas agrisi olur susuzluktan...

Olabilir canım belki engel oluyor bi gün azalt bakalım ne olcak...
ama suyun yeri ayrı tabi. İnşallah bir gün olur

1 buçuk saatlik uyku maratonun sonunda oğlum uyudu kızım hala uyanık .. uykusu var uyuyamıyor . Öksürmekten..
Göğsüne sıcak havlu koydum
Keçiboynuzu pekmezi verdim Yok anacım geçmedi..
Bugün doktora gittik bronşit başlangıcı dedi. Şu an ayağımda sallıyorum son çare..

Az önce de 15 dk Leslie yaptım bu arada

Vicks var mi ? Ayaklarinin altina sursen oda öksüruge iyi geliyor... ahhh kuzum benim kizda oyleydi ilac almaya baslayinca geceleri rahatladi...

Ama şimdi böyle güzel menünün altına o su meselesi oldu mu hiç

Haydi herkes bi büyük bardak su alsın eline hadi kızlar
Ödemmi olalım
Tartı da artı mı çıkalım

Hadiiiii

Vicks var mi ? Ayaklarinin altina sursen oda öksüruge iyi geliyor... ahhh kuzum benim kizda oyleydi ilac almaya baslayinca geceleri rahatladi...
Maalesef Yok canım .. şurubu da daha gelmedi babamız işten gelirken getirecek.. şimdi uyudu şükür ama yatağa kpymaya korkuyorum

Çok güzel menü canım. Karnıyarık çok severim.

Ben temiz çalışıyorum o kadar dagitsam isin içinden çıkamam mesala salata yaparim onun malzemeleri (kesme tahtasi bicak vs )yikar yada hemen makinaya atarim.....sadece masada yemek tabaklari olur o kadar ...
İşte 4 çocukla olmuyor o 10 kere bölüyorlar işi. yemek çıkardığıma dua ediyorum

O kadar benzer ki kilolarımız. Bende 65 gibi hamile kalmıştım. 77 gibi doğuma gittim. Sonra 72 lere inip geri çıktım 75 lere. İşte 2 buçuk sene oldu hala 60 lara inmeyi başaramadım. İneceğim ama kararlıyım.

Çok geçmiş olsun canım. Ihlamur varsa ıhalmur ver. Serum fizyolojikle burnunu temizle sık sık. Yastığını biraz yükselt. Nebülatör varsa ventolin ver ya da ilaçsız hava ver. Kuzular hasta olmasın ya hemen soluyorlar

Benim kizim serum fizyolojikle temizlemeye hic izin vermedi bi kutu duruyor evde... bi saglikci arkadaşımda tavsiye etmedi burun damarlarina zarar verir dedi...

Benim kizim serum fizyolojikle temizlemeye hic izin vermedi bi kutu duruyor evde... bi saglikci arkadaşımda tavsiye etmedi burun damarlarina zarar verir dedi...
Yok canım sık sık temizlenmeli ki mikroplar orada birikmesin. Kolundan bacağından tutup temizliyorum ben mecburen. :) fısfıslar veya basınçlılar zarar verebilir ama flakon şeklinde olanların bi zararı yok. hasta değillerken haftada bir temizlerim ben kolay kolay hasta olmazlar.

Rabbim kolaylik versin canim... bende bugun regli olunca hemen arkadasi aradim hafta sonu iftara almak için....esiyle görüşüp donecek... insallah gelirler )
Sagl canim ,iyi yapmissin sende benim regl daha 13 gün var :)
Menu güzel canim ama suyu mutlaka tuketmeye çalış... bas agrisi olur susuzluktan...
Evet cabaliyorum
Ama şimdi böyle güzel menünün altına o su meselesi oldu mu hiç

Haydi herkes bi büyük bardak su alsın eline hadi kızlar
Ödemmi olalım
Tartı da artı mı çıkalım

Hadiiiii
Zorluyorum canim ,sanirim cay ictigim icin canim istemiyor ama caysizda olmuyo yani

Geçmiş olsun. Çocuğun hasta olması çok zor oluyor. İnsanın içi gidiyor her öksürdüğünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…