Rabbim kolaylik versin canim... bende bugun regli olunca hemen arkadasi aradim hafta sonu iftara almak için....esiyle görüşüp donecek... insallah gelirlerYarin misafirim var,Rabbim altindan kalkabilmeyi nasip etsin cok halsiz oluyorum ama cok sükür bugün basim.agrimadi
Menu güzel canim ama suyu mutlaka tuketmeye çalış... bas agrisi olur susuzluktan...Cok sükür bugünde doyduk
Sahur
1 kase müsli
1 avuc kadar yaban mersini
2 bardak su
Iftar
Sebze corbasi 1 tabak
3 sk bulgur pilavi
2 3 kasik yogurt
Salata
1 hurma
Biraz cilek ve yesil erik ( saymadim)
Cayin yanina 1 avuc kadar findik
Su icemiyorum.yaaaa
Olabilir canım belki engel oluyor bi gün azalt bakalım ne olcak...Her yolu denedim canım. Değişik şişeler aldım olmadı. Hem iş yerine hem eve 500 ml’lik pet şişede su aldım, içip atayım diye olmadı (normalde çevreye çok duyarlıyımdır, bir sürü plastik şişeyle çevreyi kirletmek istemem, ama yeter ki su içeyim diye). Yine Ramazan’da önce 1-1,5 litre içiyordum, ama şimdi 500 ml’ye düştü. Sevmiyorum su içmeyiKahve, çay çok içiyorum ondan mıdır acaba?
Vicks var mi ? Ayaklarinin altina sursen oda öksüruge iyi geliyor... ahhh kuzum benim kizda oyleydi ilac almaya baslayinca geceleri rahatladi...1 buçuk saatlik uyku maratonun sonunda oğlum uyudu kızım hala uyanık ..uykusu var uyuyamıyor . Öksürmekten..
Göğsüne sıcak havlu koydum
Keçiboynuzu pekmezi verdim Yok anacım geçmedi..
Bugün doktora gittik bronşit başlangıcı dedi. Şu an ayağımda sallıyorum son çare..
Az önce de 15 dk Leslie yaptım bu arada
Ama şimdi böyle güzel menünün altına o su meselesi oldu mu hiçCok sükür bugünde doyduk
Sahur
1 kase müsli
1 avuc kadar yaban mersini
2 bardak su
Iftar
Sebze corbasi 1 tabak
3 sk bulgur pilavi
2 3 kasik yogurt
Salata
1 hurma
Biraz cilek ve yesil erik ( saymadim)
Cayin yanina 1 avuc kadar findik
Su icemiyorum.yaaaa
Evet bugün iftardan önce pilates yaptım canım. Gayet de iyi oldu iftar öncesi. İftar sonrası ağırlık çöküyordu.Afiyet olsun canim sporunda vardi gayet güzel...
Maalesef Yok canım .. şurubu da daha gelmedi babamız işten gelirken getirecek.. şimdi uyudu şükür ama yatağa kpymaya korkuyorumVicks var mi ? Ayaklarinin altina sursen oda öksüruge iyi geliyor... ahhh kuzum benim kizda oyleydi ilac almaya baslayinca geceleri rahatladi...
Bugun menu
Sahur 23.15
1 kase yogurt semizotlu
Aksam yemeği 17.40
2 yk bulgur pilavi
1 karniyarik
1 kase cacik
Semizotu salata
2 lt su içildi...LAydLiNe
40 dk tempolu yürüyüş yapıldı...
Aksamda avm gidildi gezdim geldim....
İşte 4 çocukla olmuyor oBen temiz çalışıyorum o kadar dagitsam isin içinden çıkamammesala salata yaparim onun malzemeleri (kesme tahtasi bicak vs )yikar yada hemen makinaya atarim.....sadece masada yemek tabaklari olur o kadar ...
O kadar benzer ki kilolarımız. Bende 65 gibi hamile kalmıştım. 77 gibi doğuma gittim. Sonra 72 lere inip geri çıktım 75 lere. İşte 2 buçuk sene oldu hala 60 lara inmeyi başaramadım. İneceğim ama kararlıyım.Bende 64 ile hamile kaldım 80 iledoguma girdim dogum dan sonra 72 idim süt olsun diye yedim 76 oldum iki buçuk yıldırda 2 kilo verip 3 kilo alarak istikrarsızlık da sampiyon oldum belki 15 kilo verdim ama hep aynı kiloları ne yazdım ne kadar dertliyim
Çok geçmiş olsun canım. Ihlamur varsa ıhalmur ver. Serum fizyolojikle burnunu temizle sık sık. Yastığını biraz yükselt. Nebülatör varsa ventolin ver ya da ilaçsız hava ver. Kuzular hasta olmasın ya hemen soluyorlar1 buçuk saatlik uyku maratonun sonunda oğlum uyudu kızım hala uyanık ..uykusu var uyuyamıyor . Öksürmekten..
Bugün doktora gittik bronşit başlangıcı dedi. Şu an ayağımda sallıyorum son çare..
Benim kizim serum fizyolojikle temizlemeye hic izin vermedi bi kutu duruyor evde... bi saglikci arkadaşımda tavsiye etmedi burun damarlarina zarar verir dedi...Çok geçmiş olsun canım. Ihlamur varsa ıhalmur ver. Serum fizyolojikle burnunu temizle sık sık. Yastığını biraz yükselt. Nebülatör varsa ventolin ver ya da ilaçsız hava ver. Kuzular hasta olmasın ya hemen soluyorlar
Yok canım sık sık temizlenmeli ki mikroplar orada birikmesin. Kolundan bacağından tutup temizliyorum ben mecburen. :) fısfıslar veya basınçlılar zarar verebilir ama flakon şeklinde olanların bi zararı yok. hasta değillerken haftada bir temizlerim benBenim kizim serum fizyolojikle temizlemeye hic izin vermedi bi kutu duruyor evde... bi saglikci arkadaşımda tavsiye etmedi burun damarlarina zarar verir dedi...
Sagl canim ,iyi yapmissin sende benim regl daha 13 gün var :)Rabbim kolaylik versin canim... bende bugun regli olunca hemen arkadasi aradim hafta sonu iftara almak için....esiyle görüşüp donecek... insallah gelirler)
Evet cabaliyorumMenu güzel canim ama suyu mutlaka tuketmeye çalış... bas agrisi olur susuzluktan...
Zorluyorum canim ,sanirim cay ictigim icin canim istemiyor ama caysizda olmuyo yaniAma şimdi böyle güzel menünün altına o su meselesi oldu mu hiç
Haydi herkes bi büyük bardak su alsın eline hadi kızlar
Ödemmi olalım
Tartı da artı mı çıkalım
Hadiiiii
Geçmiş olsun. Çocuğun hasta olması çok zor oluyor. İnsanın içi gidiyor her öksürdüğünde.1 buçuk saatlik uyku maratonun sonunda oğlum uyudu kızım hala uyanık ..uykusu var uyuyamıyor . Öksürmekten..
İyiyim canım şimdilik çok şükür bakalım devam edebiliriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?