Insalkah ya Rabbim güc kuvvet versin ,zorlasada özlenisim oruc tutmayiİyiyim canım şimdilik çok şükür bakalım devam edebiliriz inşallah ❤❤
Hosgeldin canim,ilk sayfadaki formu doldurursan daha güzel olurİyi geceler arkadaşlar bende geldim inşallah burda sizinle fazlalıklarımı veririm
Ada arkadaşımıza teşekkür ederim kabul ettiği için..
Rica ederim canimİyi geceler arkadaşlar bende geldim inşallah burda sizinle fazlalıklarımı veririm
Ada arkadaşımıza teşekkür ederim kabul ettiği için..
yastığını yükselttim burnunu da temizledim. Eşim geldi şurubu nöbetçi de yokmuş öylece uyudu bakalımÇok geçmiş olsun canım. Ihlamur varsa ıhalmur ver. Serum fizyolojikle burnunu temizle sık sık. Yastığını biraz yükselt. Nebülatör varsa ventolin ver ya da ilaçsız hava ver. Kuzular hasta olmasın ya hemen soluyorlar
aynen öyle .. yatağına yattı öksürdükçe yerimden fırladım durdum şimdi uyudu şükür ..Geçmiş olsun. Çocuğun hasta olması çok zor oluyor. İnsanın içi gidiyor her öksürdüğünde.
Sağol canımgulenyuzumsunsen kuzucuga gecmis olsun canim
Rica ederim canim) hosgeldin aramiza
1. Sayfamizdaki kurallari okuyup tanitim formunu doldurup buraya yazabilirseniz herkes sizi daha iyi tanimis olur)
Hosbuldum teşekkür ederim..Hosgeldin canim,ilk sayfadaki formu doldurursan daha güzel olur
İyi geceler . Bende sahuru yaptım şimdi yatacağım artık.hala yıkılmadım
Bence hemen acile gidin canım. Sizden farklı bişey yedi mi?Bende burdayım erken kalktım uyuyordum bir ses oldu sandım ki adam boğaZlıyorlar fırladım yataktan eşim istiğfar ediyor onu hayatımda ya 1 kere öyle görmüşümdür ya da hiç hatırlamıyorum bile böbreklerim ağrıyor mideme kramp giriyor üşüyorum diyor şuan sıcak su torbası yapıyorumsalavat çekip geziyor elinde kova kıyamam inşallah birşey yoktur
Diyorum git diye gitmiyor ben hayatımda acile gitmedim diyor burası acil konusunda biraz cins her şeyi acil olarak pek almıyorlar önemsemiyorlar böyle şeyleri git çay yap dinlen der gönderirBence hemen acile gidin canım. Sizden farklı bişey yedi mi?
Anladım canım. O zaman sabah gitsin. Yediğinden değilse safra kesesi olabilir. Oruç tutuyorsa vücut devirdaim yapamıyor fazla safrada çamur olabiliyor. Ya da böbrek taşı olabilir yine suyu az içtiği için. Bunlar en kötü ihtimal tabii basit bir üşütme de olabilir ama sen çok kötü dediğin için ilk aklıma safra kesesi geldi benim. Google gibi felaket tellalı oldum korkutmak da istemiyorum aslındaDiyorum git diye gitmiyor ben hayatımda acile gitmedim diyor burası acil konusunda biraz cins her şeyi acil olarak pek almıyorlar önemsemiyorlar böyle şeyleri git çay yap dinlen der gönderir
Yok yiyecekle ilgisi yoktur sanmıyorum sabah zorlayacağım ev doktoruna gitsin diye
Ben alışığım aslında bu sene çok sızlanıyorumSen ne yapıyorsun ne yedin sahurda
Böyle uykusuz kakıyorsun ya gerçekten üzülüyorum
Bende uykuya düşkünüm
Maşallah sanahala yıkılmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?