Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi geceler arkadaşlar bende geldim inşallah burda sizinle fazlalıklarımı veririm
Ada arkadaşımıza teşekkür ederim kabul ettiği için..
Rica ederim canim ) hosgeldin aramiza
1. Sayfamizdaki kurallari okuyup tanitim formunu doldurup buraya yazabilirseniz herkes sizi daha iyi tanimis olur )

yastığını yükselttim burnunu da temizledim. Eşim geldi şurubu nöbetçi de yokmuş öylece uyudu bakalım
Geçmiş olsun. Çocuğun hasta olması çok zor oluyor. İnsanın içi gidiyor her öksürdüğünde.
aynen öyle .. yatağına yattı öksürdükçe yerimden fırladım durdum şimdi uyudu şükür ..
gulenyuzumsunsen kuzucuga gecmis olsun canim
Sağol canım

Rica ederim canim ) hosgeldin aramiza
1. Sayfamizdaki kurallari okuyup tanitim formunu doldurup buraya yazabilirseniz herkes sizi daha iyi tanimis olur )

Hosgeldin canim,ilk sayfadaki formu doldurursan daha güzel olur
Hosbuldum teşekkür ederim..
Yarın ilk sayfayı doldururum..
Şimdilik iyi geceler diliyorum

Bende namazi kilip sizayim,oglum da oruc tutuyor mecbur kalkicam sahura yoksa hic kalkasim yok,esim oturuyo yiyip yatiyo zaten

Vay arkadaş bugün ne kaynattınız yetişemedim bir türlü

Ben bildirim yapıp menü verip kaçayım çok uykum var sonra bitiririm geçmişi inşallah

Cuma= 82,9
Dün = 82,5
Bugünde 82,5

LAydLiNe ben bugünde hem öğlen tartıldım hem akşam aynı sonuç çıktı.

Göğüs 100
Bel 90
Basen 116
aypare ackerman

07 Mayıs

Sahur 03.30
1,5 haşlanmış yumurta
Peynir
Minik bir parça pide

İftar 20.05 (fazla görünüyor ama aslında bişey yemedim)
2 yk pirinç pilavı
1 yk musakka
Bikaç çatal fasulye tavası
1 minik dilim patates - az salata
2 dilim kıymalı pide

21.30
1 d irmik tatlısı

Su 2 lt yi geçer
Ev işleri devam

Bende burdayım erken kalktım uyuyordum bir ses oldu sandım ki adam boğaZlıyorlar fırladım yataktan eşim istiğfar ediyor onu hayatımda ya 1 kere öyle görmüşümdür ya da hiç hatırlamıyorum bile böbreklerim ağrıyor mideme kramp giriyor üşüyorum diyor şuan sıcak su torbası yapıyorum salavat çekip geziyor elinde kova kıyamam inşallah birşey yoktur

Bence hemen acile gidin canım. Sizden farklı bişey yedi mi?

Bence hemen acile gidin canım. Sizden farklı bişey yedi mi?
Diyorum git diye gitmiyor ben hayatımda acile gitmedim diyor burası acil konusunda biraz cins her şeyi acil olarak pek almıyorlar önemsemiyorlar böyle şeyleri git çay yap dinlen der gönderir
Yok yiyecekle ilgisi yoktur sanmıyorum sabah zorlayacağım ev doktoruna gitsin diye

Anladım canım. O zaman sabah gitsin. Yediğinden değilse safra kesesi olabilir. Oruç tutuyorsa vücut devirdaim yapamıyor fazla safrada çamur olabiliyor. Ya da böbrek taşı olabilir yine suyu az içtiği için. Bunlar en kötü ihtimal tabii basit bir üşütme de olabilir ama sen çok kötü dediğin için ilk aklıma safra kesesi geldi benim. Google gibi felaket tellalı oldum korkutmak da istemiyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…