Afiyet olsun. Ben yeni hazırlıyorum yumurta yiyeceğim 1 tane pide hala midemde hissediyorumİyi geceler . Bende sahuru yaptım şimdi yatacağım artık.
Yok doğru bildin böbrek taşı var belkide onlar ağrı yapıyordur ayrıca suyu da az içer hiç sağlıklı beslenmez şimdi uyudu salondaki koltukta bakalım bende mutfakta yiyorum şakın yanımda yeme dediAnladım canım. O zaman sabah gitsin. Yediğinden değilse safra kesesi olabilir. Oruç tutuyorsa vücut devirdaim yapamıyor fazla safrada çamur olabiliyor. Ya da böbrek taşı olabilir yine suyu az içtiği için. Bunlar en kötü ihtimal tabii basit bir üşütme de olabilir ama sen çok kötü dediğin için ilk aklıma safra kesesi geldi benim. Google gibi felaket tellalı oldum korkutmak da istemiyorum aslında
İnşallah kaptan çok etkilendim hiç öyle görmeyince onu az kaldı ağlayacaktım çok kıvrandı çok şimdi uyuyor teşekkür ederim
Böbrek taşında bulantı kusma daha ender olur. Safra kesesi daha büyük bir ihtimal. Ama dediğim gibi titreme felanda girmiş işin içine.Yok doğru bildin böbrek taşı var belkide onlar ağrı yapıyordur ayrıca suyu da az içer hiç sağlıklı beslenmez şimdi uyudu salondaki koltukta bakalım bende mutfakta yiyorum şakın yanımda yeme dedi
Sen tartıldın mı? Geçmişi okuyamadım.Bende bir minik çikolata yedim
1 haş yumurta
1 şeftali
Esmer ekmek 1 dilin
1 dikim kaşar
Canım menü yazarken saatleri de yaz lütfen. Bir de ne kadar su içtin onu da yazman lazımKahvaltı : Otlu omlet, bol yeşillik ,1 hurma, lor peyniri , domates, salatalık,7 zeytin
Ara öğün, çeyrek elma, 4 kiraz, yeşil çay
Akşam : brokoli salatası , ızgara biftek ( çok küçük bir parça), 4 kaşık nohut yemeği
Spor yapamadım
Aslında düzenli ve dengeli yesen yine almazdın ama sen nasıl verileceğini biliyorsun. Kısa zamanda tekrar verirsin. Sıkma sakın canınıBuradan ayrılmamak gerekiyormuş. Antalya ve kv tatili bana çok pahalıya patladı
7 Mayıs kilom 58.1
Uyuyabildiyse çok ciddi değildir inşallah canım. Ama ihmal etmesin gitsin mutlakaYok doğru bildin böbrek taşı var belkide onlar ağrı yapıyordur ayrıca suyu da az içer hiç sağlıklı beslenmez şimdi uyudu salondaki koltukta bakalım bende mutfakta yiyorum şakın yanımda yeme dedi
Rabbim sifa versin ya migde gribi olmustur yada oruc tuttuysa susuz kalmis olabilir her halükarda bol su icmesi lazimBende burdayım erken kalktım uyuyordum bir ses oldu sandım ki adam boğaZlıyorlar fırladım yataktan eşim istiğfar ediyor onu hayatımda ya 1 kere öyle görmüşümdür ya da hiç hatırlamıyorum bile böbreklerim ağrıyor mideme kramp giriyor üşüyorum diyor şuan sıcak su torbası yapıyorumsalavat çekip geziyor elinde kova kıyamam inşallah birşey yoktur
Tartıldım evet Cuma 54,4Sen tartıldın mı? Geçmişi okuyamadım.
Çok teşekkürler inşallah geçer hasta olunca şu erkekler neden çok nazlı olurlar çocuklardan daha beterler :)Gönül çok geçmiş olsun
Saol mumucum bize oralardan bir şifa dile arkadaşımRabbim sifa versin ya migde gribi olmustur yada oruc tuttuysa susuz kalmis olabilir her halükarda bol su icmesi lazim
Canim esinin agriyan yerine elime koy ve ya Safi cek bol bol ama suyu ihmal etmemesi lazim,benim arkadasimin kocasi bi senesi acillik oldu oruc tutarken su icmedigi icin böbrekler iflas etti Allah korusun bu isin sakasi yok cok agrisi varsada doktora gitsin ve yarin niyetlenmesinSaol mumucum bize oralardan bir şifa dile arkadaşım
Oruç tutuyor evet az su içiyor ben zorluyorum
Ben şiddetli bel ağrısı ve istifra ile acile gittim böbrek taşı dediler. Kanala girince oluyorBöbrek taşında bulantı kusma daha ender olur. Safra kesesi daha büyük bir ihtimal. Ama dediğim gibi titreme felanda girmiş işin içine.
İnersin insallah canım istersek yapabiliriz diye düşünüyorumO kadar benzer ki kilolarımız. Bende 65 gibi hamile kalmıştım. 77 gibi doğuma gittim. Sonra 72 lere inip geri çıktım 75 lere. İşte 2 buçuk sene oldu hala 60 lara inmeyi başaramadım. İneceğim ama kararlıyım.
Geçmiş olsun canım Allah şifasını versinBende burdayım erken kalktım uyuyordum bir ses oldu sandım ki adam boğaZlıyorlar fırladım yataktan eşim istiğfar ediyor onu hayatımda ya 1 kere öyle görmüşümdür ya da hiç hatırlamıyorum bile böbreklerim ağrıyor mideme kramp giriyor üşüyorum diyor şuan sıcak su torbası yapıyorumsalavat çekip geziyor elinde kova kıyamam inşallah birşey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?