Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cook gecmis olsun canim ..Rabbim sifa versin.

İnşallah kaptan çok etkilendim hiç öyle görmeyince onu az kaldı ağlayacaktım çok kıvrandı çok şimdi uyuyor teşekkür ederim
Banada safra kesesi gibi geldi benim enistem boyle olmustu... acile gittiler safra kesesi iltihaplanmis alinmasi gerekiyormus....adam rahat yaaa aldirmadi hala....

Çok teşekkürler inşallah geçer hasta olunca şu erkekler neden çok nazlı olurlar çocuklardan daha beterler :)
Bence erkeklerin aci eşikleri cok düşük... benimde esimde bi hasta olsun amannn ne nazlar offf offf... kızım yapmadi o kadar naz...

çok güzel adacım. Miden iyice küçüldü.
su ne kadar canım, onu da belirtsen iyi olur. Menün gayet iyi

İki gündür az yiyorum. Ama daha öncesinde tatillerde çok yedim malesef
tatile gidecektin değil mi, en kısa zamanda verirsin arkadaşım sen.
Kızlar ne güzel herkes bol bol su içiyor. Nasıl başarıyorsunuz? Ben su içemiyorum. Diyetle ilgili en önemli sorunum bu galiba. İftardan beri 500 ml içtim anca
çok güzel önerilerde bulunmuş arkadaşlar. Telefonuna yarım saatte bir alarm kurabilirsin..
iftar bana az geldi canım, bir parça et yada bir tabak baklagil olsa daha iyi olurdu.
her fincan kahve ile bir büyük bardak su vücuttan atılıyor. Yani onları içtikçe daha çok su içmen gerekiyor canım.
şu an takımın en zayıfı mısın?
Ama şimdi böyle güzel menünün altına o su meselesi oldu mu hiç

Haydi herkes bi büyük bardak su alsın eline hadi kızlar
Ödemmi olalım
Tartı da artı mı çıkalım

Hadiiiii
geçmiş olsun canım, gece iyi uyudu mu?
çok geçmiş olsun canım. Taş problemi olanların sık sık su içmesi gerekmiyor mu?

07 sali
Sahur
2 yemek kaşığı Menemen
salatalık
2 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynir
ara
bir elma
Bir avuç fındık

iftar

bir kepçe çorba
etli patlıcan yemeği
2 Dilim Ekmek
semizotu salatası

ara
bir küçük fincan leblebi ağırlıklı Kuruyemiş
Bir de serçe parmak kalınlığında ve boyunda haşhaşlı revani
şu 1 buçuk. lt anca olmuştur

Sahur
2 dilim peynir
domates salata
kepekli ekmek 2 dilim çok inceydi çünkü
şekersiz çay

iftar
1 tabak şehriye
salata

ara
tarçınlı süt

su toplasan 4 bardaktır
iftarı biraz hafif buldum, protein de olsa daha iyi olurdu. Suyu da biliyorsun zaten sahur gayet iyi
beğendim menünü canım. Tatlı anladığım kadarıyla çok küçük bir parça. Su az olmuş.

çok geçmiş olsun canım , Allah şifa versin
uyudu canım şükür.. gece o uyurken bir kaç kez sıcak havlu yaptım uyudu şükür
Herkese günaydın sahura kalkamadım yaaa uyandım geri yattım kalkınca saat 4 buçuktu.of of
Tüh ya... ama bişi olmaz canım Rabbim sabrını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…