Aminnnnçok geçmiş olsun canım , Allah şifa versin
uyudu canım şükür.. gece o uyurken bir kaç kez sıcak havlu yaptım uyudu şükür
Tüh ya... ama bişi olmaz canım Rabbim sabrını versin
Kaptanim ilk kilo bildirimi benden gelsin regli oldum saat 17.15 gibi yemegimi yerim...
Cuma : 61.800
Pazartesi : 61.600
Bugün :61.300
LAydLiNe
Yarin misafirim var,Rabbim altindan kalkabilmeyi nasip etsin cok halsiz oluyorum ama cok sükür bugün basim.agrimadi
Bende burdayım erken kalktım uyuyordum bir ses oldu sandım ki adam boğaZlıyorlar fırladım yataktan eşim istiğfar ediyor onu hayatımda ya 1 kere öyle görmüşümdür ya da hiç hatırlamıyorum bile böbreklerim ağrıyor mideme kramp giriyor üşüyorum diyor şuan sıcak su torbası yapıyorumsalavat çekip geziyor elinde kova kıyamam inşallah birşey yoktur
Herkese günaydın sahura kalkamadım yaaa uyandım geri yattım kalkınca saat 4 buçuktu.of of
Olsun Allah yardım eder inşallah bir şekilde belki bende Ada abla gibi 12 1de yiyip yatarım kalkamama ihtimali olur diyeMaşallah
Bende cumartesi pazar alacam misafir inşallah. Haftaya adet olurum heralde o zaman misafir işini bitirmeyi planlıyorum.
Benim kızım fazla emmiyor zaten canım ama bi değişiklik yok sütümde
Çok geçmiş olsun eşine Rabbim şifa versin.
Bende kalkamadım ya çok yorgun ve uykusuzdum. Alarmı kapatıp yatmışım uyandığımda saat 4tübari 5 dk daha erken uyanabilseydim su içerdik en azından
Sahurun çok güzel07 Mayıs
Sahur 03.30
1,5 haşlanmış yumurta
Peynir
Minik bir parça pide
İftar 20.05 (fazla görünüyor ama aslında bişey yemedim)
2 yk pirinç pilavı
1 yk musakka
Bikaç çatal fasulye tavası
1 minik dilim patates - az salata
2 dilim kıymalı pide
21.30
1 d irmik tatlısı
Su 2 lt yi geçer
Ev işleri devam
bende merak ediyorum ama bence Cuma olmalı çünkü bir gün bir gündür .. 100 gr da olsa gider bence ..iftardan önce 17 gibi herkes bildirim yapabilir diye düşünüyorumŞimdi biz cuma iftar öncesi mi tartılıp bildirim yapacağız yoksa perşembe mi?
Geçmiş olsun canım. Dün alıntılamıştım. Burada kalmış. Şimdi nasıl iyi mi?Günaydinn kizlar
Benim 3 numara migde gribi olmus o yüzden mukabele benim evde olcak bugün cikamiycam ben simdi evi toparlamam lazim
Bu ramazan iyi geldi bize maşallah.ben de çok susadım bi de çorba da içtiim midem full sıvı dolduKaratay usuli kahvaltı ediyorum sahurda ve gerçekten çok tok tutuyor ekmek beni hep acıktırırdı
İnşallah cumaya göre bi 500gram azalmışızdır
Çok geçmiş olsun inşallah iyi olur hemen
Canım tam emin olamıyorum. Ama oruç tutanların hepsi mutlaka perşembe iftardan önce bir tartılsın. Bir de cuma günü iftara 2 saat kala tartılsın. Çünkü son liste saatiyle benim iftar saatim aynı zamana denk geliyor. Eğer 2 saat öncesine kadar herkes bildirim yapmış olursa cumayı baz alırız. Bildirim yapamayan olursa perşembeyi baz alırız.LAydLiNe canım cuma en geç saat kaçta tartılalım ? onuda şimdiden belirlesek mi ?
İftarın olmamış canım. Su çok az.Sahur
2 dilim peynir
domates salata
kepekli ekmek 2 dilim çok inceydi çünkü
şekersiz çay
iftar
1 tabak şehriye
salata
ara
tarçınlı süt
su toplasan 4 bardaktır
07 sali
Sahur
2 yemek kaşığı Menemen
salatalık
2 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynir
ara
bir elma
Bir avuç fındık
iftar
bir kepçe çorba
etli patlıcan yemeği
2 Dilim Ekmek
semizotu salatası
ara
bir küçük fincan leblebi ağırlıklı Kuruyemiş
Bir de serçe parmak kalınlığında ve boyunda haşhaşlı revani
şu 1 buçuk. lt anca olmuştur
Evet böylesi güzel bence..Ö N E M L İ
Kızlar büyük puntolarla yazıyorum. Oruç tutanlar önce perşembe iftardan önce tartılıp bildirim yapacak. Her ihtimale karşı. Tutmayanlar her zaman ki gibi cuma sabah bildirim yapacak. Oruç tutanlardan eğer isteyen olursa cuma iftardan 2 saat öncesine kadar bildirim yapabilecek. Ben listeyi cuma iftara 1 saat kala yayınlayacağım. Herkes kendini ona göre ayarlasın.
Oylama yapsak mıEvet böylesi güzel bence..
ama neden ramazanda
paylaşım alanına ekleme süresi uzatılmıyor sizin açınızdan kolaylığı için böyle zor gerçekten.
herşeye olur olmas itiraz eden bir takım kişiler var bence oy çokluğunu baz alalım oylama olursaOylama yapsak mı
Oylama yapsak mı
Geçmiş olsun canım. Dün alıntılamıştım. Burada kalmış. Şimdi nasıl iyi mi?
Bu ramazan iyi geldi bize maşallah.
Canım tam emin olamıyorum. Ama oruç tutanların hepsi mutlaka perşembe iftardan önce bir tartılsın. Bir de cuma günü iftara 2 saat kala tartılsın. Çünkü son liste saatiyle benim iftar saatim aynı zamana denk geliyor. Eğer 2 saat öncesine kadar herkes bildirim yapmış olursa cumayı baz alırız. Bildirim yapamayan olursa perşembeyi baz alırız.
İftarın olmamış canım. Su çok az.
Suyun çok az olmuş.
Lütfen kötü hissetmeye devam ederse acile gidin. Çok kısa bir süre önce kuzenim gece mide bulantısı ve kusma yaşadı. Meğerse kalp kriziymiş. Sonuçları çok ağır oldu ....İnşallah kaptan çok etkilendim hiç öyle görmeyince onu az kaldı ağlayacaktım çok kıvrandı çok şimdi uyuyor teşekkür ederim
Ö N E M L İ
Kızlar büyük puntolarla yazıyorum. Oruç tutanlar önce perşembe iftardan önce tartılıp bildirim yapacak. Her ihtimale karşı. Tutmayanlar her zaman ki gibi cuma sabah bildirim yapacak. Oruç tutanlardan eğer isteyen olursa cuma iftardan 2 saat öncesine kadar bildirim yapabilecek. Ben listeyi cuma iftara 1 saat kala yayınlayacağım. Herkes kendini ona göre ayarlasın.
İnşallah bu günleri ben de görürüm.Tartıldım evet Cuma 54,4
Pazartesi 54,5
Salı 54,0
az mı olmuş iftar
Mesela erkekler asla normal Doğum yapamaz. O güç kadınlarda ....Bence erkeklerin aci eşikleri cok düşük... benimde esimde bi hasta olsun amannn ne nazlar offf offf... kızım yapmadi o kadar naz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?