Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptanim ilk kilo bildirimi benden gelsin regli oldum saat 17.15 gibi yemegimi yerim...
Cuma : 61.800
Pazartesi : 61.600
Bugün :61.300

LAydLiNe

Maşallah

Yarin misafirim var,Rabbim altindan kalkabilmeyi nasip etsin cok halsiz oluyorum ama cok sükür bugün basim.agrimadi

Bende cumartesi pazar alacam misafir inşallah. Haftaya adet olurum heralde o zaman misafir işini bitirmeyi planlıyorum.

Anka nasil gidiyor oruc
madamhd senin süt durumun nedir bizumki iyi simdilik

Benim kızım fazla emmiyor zaten canım ama bi değişiklik yok sütümde

Çok geçmiş olsun eşine Rabbim şifa versin.

Herkese günaydın sahura kalkamadım yaaa uyandım geri yattım kalkınca saat 4 buçuktu.of of

Bende kalkamadım ya çok yorgun ve uykusuzdum. Alarmı kapatıp yatmışım uyandığımda saat 4tü bari 5 dk daha erken uyanabilseydim su içerdik en azından

Olsun Allah yardım eder inşallah bir şekilde belki bende Ada abla gibi 12 1de yiyip yatarım kalkamama ihtimali olur diye

Sahurun çok güzel
İftar miktarlar az ama birazcık karışık olmuş canım
Kıymalı pide salata ayran gibi olabilseymiş sağlıklı ve dengeli olurmuş .
İrmik tatlısına hiç girmiyorum afiyet olsun yarın daha güzel olur inşallah

Şimdi biz cuma iftar öncesi mi tartılıp bildirim yapacağız yoksa perşembe mi?
bende merak ediyorum ama bence Cuma olmalı çünkü bir gün bir gündür .. 100 gr da olsa gider bence ..iftardan önce 17 gibi herkes bildirim yapabilir diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Günaydinn kizlar
Benim 3 numara migde gribi olmus o yüzden mukabele benim evde olcak bugün cikamiycam ben simdi evi toparlamam lazim
Geçmiş olsun canım. Dün alıntılamıştım. Burada kalmış. Şimdi nasıl iyi mi?
Bu ramazan iyi geldi bize maşallah.
LAydLiNe canım cuma en geç saat kaçta tartılalım ? onuda şimdiden belirlesek mi ?
Canım tam emin olamıyorum. Ama oruç tutanların hepsi mutlaka perşembe iftardan önce bir tartılsın. Bir de cuma günü iftara 2 saat kala tartılsın. Çünkü son liste saatiyle benim iftar saatim aynı zamana denk geliyor. Eğer 2 saat öncesine kadar herkes bildirim yapmış olursa cumayı baz alırız. Bildirim yapamayan olursa perşembeyi baz alırız.
Sahur
2 dilim peynir
domates salata
kepekli ekmek 2 dilim çok inceydi çünkü
şekersiz çay

iftar
1 tabak şehriye
salata

ara
tarçınlı süt

su toplasan 4 bardaktır
İftarın olmamış canım. Su çok az.

Suyun çok az olmuş.

Ö N E M L İ

Kızlar büyük puntolarla yazıyorum. Oruç tutanlar önce perşembe iftardan önce tartılıp bildirim yapacak. Her ihtimale karşı. Tutmayanlar her zaman ki gibi cuma sabah bildirim yapacak. Oruç tutanlardan eğer isteyen olursa cuma iftardan 2 saat öncesine kadar bildirim yapabilecek. Ben listeyi cuma iftara 1 saat kala yayınlayacağım. Herkes kendini ona göre ayarlasın.

Evet böylesi güzel bence..
ama neden ramazanda
paylaşım alanına ekleme süresi uzatılmıyor sizin açınızdan kolaylığı için böyle zor gerçekten.

az mı olmuş iftar

İnşallah kaptan çok etkilendim hiç öyle görmeyince onu az kaldı ağlayacaktım çok kıvrandı çok şimdi uyuyor teşekkür ederim
Lütfen kötü hissetmeye devam ederse acile gidin. Çok kısa bir süre önce kuzenim gece mide bulantısı ve kusma yaşadı. Meğerse kalp kriziymiş. Sonuçları çok ağır oldu ....

ben perşembe iftardan önce tartilip yazarım cuma iftara 1 saat kala girme şansım yok netimde yok çünkü hem evdeyim cuma sabahtan bildirim yaparım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…