Dut çıkmış mı nerden buldun ben hiç görmedim ben de istiyomm amaaaaMenü ye ek
20:40
10 karadut
3 çilek
Akşam proteinleri çok karıştırmışsın tek mercimek bile yetermiş aslında miktarını artırabilirmişsin.Menüm
Sahur : 1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalık
2 dilim kepek ekmeği
2 ceviz
İftar : 1 kase eristeli yeşil mercimek çorbası
4 küçük köfte 3 yk cigerli bulgur pilavı
4 yk havuç tarator
Su 2lt
Spor 15 squat 250 ip atlama
Ay canımDut çıkmış mı nerden buldun ben hiç görmedim ben de istiyomm amaaaa
EvetHazır çiğ köfte mi canım? Kısır yiyen de sendin değil mi canım? Epey bulgur tüketiyorsun
Buyuk degıl yarım deniyor Burda normalde 2 yerım.. 2 yedım gozum doymadı yarım saat sonra 1 tane daha yedımBelki ufaktir
Onlarda soya sosu var hem zararlı hem kalorili kendim yap bi daha canım.
Beni bulgur çok şişiriyor da o yüzden sordum. Ben de çok severim Bulgurlu şeyleri, ama artık canım istemiyor. İyi ki
Bende çiğköfteye bayılırımRahmetli babamdan çook iyi öğrendim yapmayı çok güzel yaparım
Ben pek meyve sevmem de dut ve incir hastasıyımAy canım
Eşim getirmiş valla bilmiyom çıkmış
Çook güzel yaparım. Cumayi atlatayim yapacam inşallah.Bende çiğköfteye bayılırımAma hiç bilmem yapmasını tam yapamıyorum
TamamdirOnlarda soya sosu var hem zararlı hem kalorili kendim yap bi daha canım.
Guzel canim nohut şişkinlik yapabilir yarina...Sahur 3.30
1 omlet tereyağında, Yarım dilim ekmek , 10 fındık ,3 hurma, 1ince dilim kaşar peyniri
İftar
1 bardak su 3 hurma
1 kase tarhana çorbası
6 adet çiğköfte, yeşillik
1 bardak ayran 2 kaşık dünden kalan etli nohut yedim çöpe gidecekti yoksa
Spor yapacağım Mutlaka 1 saat sonra
Hadi bakalim tahlil sonuclarini bizede bildir... dr ne diyecek..Kızlar iftardan önce 128.2 yi gördüm çok şükür bu arada yarın da hastanedeyim tüm gün muhtemelen orda olucam.. iş yerinden izin aldım sabah dokuza doğru gidicez ikizlerin d vitaminine büyüğün de alerjisine bakacaklar ben de dahiliyeye gidiyorum
Var galiba bi de regl geliyor bugünden sonra sebze et yönelik beslenecegimGuzel canim nohut şişkinlik yapabilir yarina...) rezene varsa rezene cayi iç...
Bende oyleyim meyve aklima gelmez bir tek kiraza yok diyemiyorum.. onunda suresi kısa o yuzden o donemde bol yiyorum o zamana kadar mezun olsam keşkeBen pek meyve sevmem de dut ve incir hastasıyımbilseydim çıktığını pzara giderdim bu gün. Yarın markete bakayım artık
sahur da biraz yağ oranı fazla olmuş omlete yağ koydugunda fındık ayda zeytin yedirmiyor bize dytSahur 3.30
1 omlet tereyağında, Yarım dilim ekmek , 10 fındık ,3 hurma, 1ince dilim kaşar peyniri
İftar
1 bardak su 3 hurma
1 kase tarhana çorbası
6 adet çiğköfte, yeşillik
1 bardak ayran 2 kaşık dünden kalan etli nohut yedim çöpe gidecekti yoksa
Spor yapacağım Mutlaka 1 saat sonra
bizim paZarda 2 3 haftadir var canım bi kere aldım aslında alıp dolaba koymak lazimDut çıkmış mı nerden buldun ben hiç görmedim ben de istiyomm amaaaa
semazotu yoğurt tok tutuormuBugün menü
Sabah 10.15
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
1 salatalik
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
4 yk yoğurt zerdacalli ve zencefilli
Aksam 17.20
4 bulgurlu biber dolmasi
Semizotlu salata
Sahur 23.00
1 kase semiz otlu yogurt ( yerim )
2,5 lt su icildi.LAydLiNe
Spor
60 dk cardio yürüyüş yapildi
60 dk eliptik yapıldı...
Suan aciktim yine bana ne oldu acepbol su iciyorum...
Senin menulerin çok gyzel dikkat ediyorum daMenüm
Sahur : 1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalık
2 dilim kepek ekmeği
2 ceviz
İftar : 1 kase eristeli yeşil mercimek çorbası
4 küçük köfte 3 yk cigerli bulgur pilavı
4 yk havuç tarator
Su 2lt
Spor 15 squat 250 ip atlama
Çok az yağ koymuştum 1 çay kaşığı kadarsahur da biraz yağ oranı fazla olmuş omlete yağ koydugunda fındık ayda zeytin yedirmiyor bize dyt
bizim paZarda 2 3 haftadir var canım bi kere aldım aslında alıp dolaba koymak lazim
Ben sirf biseyler yemis olmak icin yiyorum canim o saatte mideme dokunmayan tek bu... doyuruyor mu sanirim hayirsemazotu yoğurt tok tutuormu
Senin menulerin çok gyzel dikkat ediyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?