Afiyet olsun canimMenüm
Sahur : 1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalık
2 dilim kepek ekmeği
2 ceviz
İftar : 1 kase eristeli yeşil mercimek çorbası
4 küçük köfte 3 yk cigerli bulgur pilavı
4 yk havuç tarator
Su 2lt
Spor 15 squat 250 ip atlama
Ben kahvaltı gibi edeceğim 2 3 gündür az kalori almıştım bugün yine az ama biraz çeşitlili olduBen sirf biseyler yemis olmak icin yiyorum canim o saatte mideme dokunmayan tek bu... doyuruyor mu sanirim hayir
Ben hiç spor yapamıyorum canım. Tamam bayrama kadar bakalım kim daha çok verecekVar mısın yarışa? Boyu boyuma kilosu kilosuna tam gönlüme göre bir rakipsin
Yaz canim yaz ki kacamak olduğunda neler yedin görelim...İyi akşamlar kızlar
Kötü menü olsunca yazmama hakkımız var mı?
Kötü örnek olmamak için
E bir tartılayım geleyim yazdın, sonra perşembe cumanın kilosunu yazdın, e pazartesi nerde? Bugün tartıldıysan bugünü söylemen gerekmiyormuyduBenden perşembe den önce eksi beklemek tavuktan konuşmasını beklemek gibi banaçünkü hiç görmedim canım .
2 gün sonra regl günüm.
Cuma barbunya yedim
Yarım halka tatlısı yemiştim
Öyle iştemecbur beğencem beğenmesem napıyım
Böyle beslenerek kilo vermez aksine alırsınSahur yok
Iftar 2 dilim ekmek 2 catal kızartma yarım kase yogurt biraz pişmiş domates 1 bardak ayran
Su anca 1.5 olur
Demek daha toksinleri atamadin... toksinler bas ağrısı yaparmış...Oruca girdıgim den belli baş agrım durmamış ya ne yapcambulasık var yıkayamıyorum yarına sarma sarcaktım
Agrı kesici aldım bekliyorum
Yaz canim yaz ki kacamak olduğunda neler yedin görelim...
Canim biskuvi ve cornetto disinda menu guzel... regli ataklari icin 3 adet hurma yeseydin daha iyi olurdu canim...Kusura bakmayın regl öncesi ataklarım
13 Mayıs
Sabah 11
1.5 yumurtada tavada
Tulum Peynir bolca
2 ceviz 2 fındık
Domates salatalık
2 dl tb ekmek
Akşam 17
4 yk fırında kıymalı türlü
3 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
1 küçük kornetto
Çayın yanına
1 tane tutku bisküvi
4 tane torku bisküvi
Suyum 2.5 lt 2 büyük kupa yeşilçay.
Spor yok.
Evt menü hazırlarken bilemedim tabağı bitirirkende zorlandim ama yinede bitirdimAkşam proteinleri çok karıştırmışsın tek mercimek bile yetermiş aslında miktarını artırabilirmişsin.
Ay canım teşekkür ederimsemazotu yoğurt tok tutuormu
Senin menulerin çok gyzel dikkat ediyorum da
Cok gecmis olsun canım suyunu ihmal etmiyorsun demi vücut susuz kalincada başağrısı yapıyorOruca girdıgim den belli baş agrım durmamış ya ne yapcambulasık var yıkayamıyorum yarına sarma sarcaktım
Agrı kesici aldım bekliyorum
Canim cornetto yemişsin keşke biskuvileri yemeseydinKusura bakmayın regl öncesi ataklarım
13 Mayıs
Sabah 11
1.5 yumurtada tavada
Tulum Peynir bolca
2 ceviz 2 fındık
Domates salatalık
2 dl tb ekmek
Akşam 17
4 yk fırında kıymalı türlü
3 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
1 küçük kornetto
Çayın yanına
1 tane tutku bisküvi
4 tane torku bisküvi
Suyum 2.5 lt 2 büyük kupa yeşilçay.
Spor yok.
Canım zeytin susatmiyor degilmi ben susatir diye yiyemiyorumİftarda menümü gördünüz şimdi sahura
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, 1 di lim peynir, 5 zeytin, 1 hurma, domates salatalık nasıl olur
Yok yok suya basacağımCanım zeytin susatmiyor degilmi ben susatir diye yiyemiyorum
Ozaman gayet güzel afiyet olsunYok yok suya basacağım
Cok guzel olur canim...İftarda menümü gördünüz şimdi sahura
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, 1 di lim peynir, 5 zeytin, 1 hurma, domates salatalık nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?