Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Süperiz ortim

3 öğün olmus bugün gayet guzel... sporda şahane

Sporda menude cok güzel ortim

Canim zaten kabizsin bide seftali yemissin... seftali kabizlik yapar... menude sporda cok güzel

Bugun menü
Sabah 10.40
Kasarli omlet
7 yeşil zeytin
1 salatalik
Yesillik
1 kızarmış form ekmek

Ara
1c.bardagi kefir
4 kuru erik

Aksam 17.15
1 kabakli karni yarik
1 kase semizotlu cacik
2 dilim kizarmis form ekmek
12 adet kiraz
7 yer fistik

2.5 lt su icildi.. LAydLiNe

Spor sabah
60 dk eliptik yapıldı = 300
45 dk cardio yürüyüş =225
Aksam
60 dk cardio yürüyüş = 300
Toplam = 825......

zeyneppk

arkadaşlar bir haftada 3 kilo verebilir miyim nasıl veririm bana yardımcı olur musunuz
Oncelikle kac kilosunuz ? Eger hic diyet yapmadiysaniz ancak 2 kilo verebilirsiniz oda ödem.. yagdan yakamazsiniz 1 haftada.... odem atici tariflere bakin.. ama hic saglikli degil... insanlar ayda 4 kilo verebiliyor siz 1 haftada 3 kilo istiyorsunuz zor....kilo olmaz giden belki ödem olur...

53 kiloyum 163 boyum 50 olmak istiyorum spora başladım ama yemem arttı kilo almaktan korkuyorum sağlıklı zayıflamak tabiki daha önemli bir ayda da olur yeterki sonuç versin

53 kiloyum 163 boyum 50 olmak istiyorum spora başladım ama yemem arttı kilo almaktan korkuyorum sağlıklı zayıflamak tabiki daha önemli bir ayda da olur yeterki sonuç versin
Istersen takima katil hergun duzenli ve menünü paylaş...hergun ne kadar spor yapiyorsun paylaş... yardimci olalim... kabul edersen 1. Sayfamizdaki kurallari okuyup ve tanitim formunu doldur buraya yaz canim....

Süpersin yakiyosun yine

evet hatırlıyorum demiştin
bunda şeker yazmayınca dedim yok herhalde ama bariz şeker li form ekmeğe devam daha çok seviyorum zaten onu

çörekotlu buskivide güzel

Onin icin de seker yok mu?
Hangisini kullaniyorsunuz gorsel atar misin

Haftalık Hedefler gelsin miii ,bayramı atlattık artık eski halimize dönme zamanı birinci olma zamanı.

21 Haziran hedefi

1 MrsParanoid 61.8
2 ada81 : 56.300
3 asya_01:68
4 zambak86: 67.0
5 sisyphos: 63,9
6 Zeyneppk : 63.0 cokmu uçuk ama olur belki
7. Betul 75.4

Canim zaten kabizsin bide seftali yemissin... seftali kabizlik yapar... menude sporda cok güzel

Oyle yumuş bi meyve nasilkabiz yapar ya :)) dogasina aykiri bence. :) bilmiyprdum kabizlik yaptığını.

Boyunuza gore kilonuz ideal aslinda yine de sizin tercihiniz tabi. 1 haftada verseniz bile korumaniz gerekir. Ki az bi kilodayken daha da az gider ilk hafta cok dikkat etseniz bile

Yapiyor canim hatta ishal olan cocuklara önerilen bir meyve...

Ben protein gunu yapacaktim ama yapamadim. Tavuk yiyecektim aksam zamanlama uymadi pisirme ve alma acısından.

Sabah
2 yumurtadan sucuklu yumurta
Kalinca bir dilim beyaz peynir

Ara
Dut ve kiraz (1 kase kadar, agactan toplama geldi taze taze ondan yenik düştüm)

Sekersiz turk kahvesi

Aksam 19
Bir lase yogurt çorbası-bulgurlu -
1.5 kepce etli nohut. Susuz

Bugun ki menü
Sabah12.30
1dilim ekmek
1 dilim peynir
2 yk mantarli yumurta
Domates salatalık

Ara 16.15
Şekersiz 1 kupa filtre kahve
4 hurma 6 fıstık
Akşam 19.15q
1bucuk k yoğurt çorbası
4 köfte salata
Ara 22
1 fidan leblebi fındık fıstık karışımı
1 kupa yeşil cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…