- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Abla sence ağustos 11e kadar 56 57 görür müyüm böyle devam edersemSıkı tutarsan 58 olursun canim)
Görürsün canim... yeterki odemler donemsel siskinlikler moralini bozmasin ... kilo verme isinde stressiz olmak gerekiyor moral bozmak yok....Abla sence ağustos 11e kadar 56 57 görür müyüm böyle devam edersem
Aynen öyle.. Çok motiveyim bugünGörürsün canim... yeterki odemler donemsel siskinlikler moralini bozmasin ... kilo verme isinde stressiz olmak gerekiyor moral bozmak yok....
Vavvv
Anlamadım 1 saatten fazla arzda yüzde 2 olmuş anda zor açtım teliTamam ablacım bozuldu mu noldu şarj kablosunda sorun vardır belki
Kablon bozulmuş yenisini alacan mecburenAnlamadım 1 saatten fazla arzda yüzde 2 olmuş anda zor açtım teli
Tamam canim , takipteyimAda ablaaaa beni sıkı gözetim altına alır mısın acıma banaa ağustosta 56 görmem lazım
Yoğurt yoktu pek malzeme yok ogün ne varsa onu pisiriyorumÖğlen de hem patates yemeği hem pilav pek olmamış canım. Patates yemeğinin yanına yoğurt bari yeseydin
Sporun çok güzel canımSabah kahvaltısı 9 buçuk
2 dilim form ekmek , 1.5 dilim peynir ,5 zeytin,1 çay bardağı süt
Saat 14.00
7 kaşık kabak yemeği, 1kase yoğurt, 7 kaşık kuru fasulye
Saat 3de randevum vardı, eve gelmem 5 Falan olacaktı o saate erken yedim acıkırım diye bugün.
Saat 17.00
2 parça tavuk eti haşlwnmış
1 kase yoğurt
2lt su
25 dk tempolu yürüyüş 75p
45 dk leslie 135 p
700 bölgesel hareket 350 p
Toplamda 560puan
zeyneppk
ada81
Afiyet olsun çok güzelKayinvalidemlerdeyiz pek giremedim kızlar
Menüm
Sabah : 2 lorlu yumurta
Domates salatalık
2 siyah zeytin
Yarım ince dilim ekmek
Akşam: 5 yk semizotu salatası
8 yk ekşili bulgur köfte
Su 2 lt
Spor 60 dk leslie180 p
40 dk yürüyüş 120 p
300 p
ada81
Haklısınız en iyisi ben tek devam edeyim işimi ve kendimi toparlayayim öyle takıma geleyim çünkü inanın evden yemek götürme durumu vs yok bu aralarCanım açıklamalarını yapmışsın ama bu açıklamaların hiç biri geçerli bir sebep değil. İş yerine evden hazırlayıp götürebilirsin. Evde de kendine özel az miktarda yemek yapabilirsin. Bulgur pilavında sıkıntı yok yenilebilir. Hadi pastayı da yedin ama kola neyin nesi onu içmesen olurdu. Oğlunun doğum günü kutlu olsun nice güzel yıllara inşallah. Öğünlerinin tam saatlerini de yaz lütfen bir daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?