- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
AklımdanNerden yapıyorsun bacak hareketlerini canım?
malesef evetPirinç pilavı mı yedin canım?
Bulgur yapsana çok güzel tarifler var şahane oluyoMalesef
malesef evet
Pilates hocası var tanıdığım leslieyi sordum onaKızlar bugün spor yapmayı düşünmüyorum. Diz kapagim çok kötü basamiyorum sol ayağıma. Leslie yaparken yuklendim galiba. Bugün dinlenip yarın yaparım inşallah
Doğru söylemiş. Diz kapagim çok kötü. Dinlenerek yaparım artikPilates hocası var tanıdığım leslieyi sordum ona
Dediki arka arkaya yapma yani 1 gün yap 1 gün yapma zaten haftada 3 yapıyoruz pazartesi çarşamba cuma yapabilirsin veya kendine göre düzenleyebilirsin,kas dinlenmeli ki kendini geliştirmek için zaman tanı kaslara
Bence de öyle yapDoğru söylemiş. Diz kapagim çok kötü. Dinlenerek yaparım artik
Evt kasları rahatlatmayi duymuştum öyle yapalım öyleysePilates hocası var tanıdığım leslieyi sordum ona
Dediki arka arkaya yapma yani 1 gün yap 1 gün yapma zaten haftada 3 yapıyoruz pazartesi çarşamba cuma yapabilirsin veya kendine göre düzenleyebilirsin,kas dinlenmeli ki kendini geliştirmek için zaman tanı kaslara
Puanı kaç demiştin o şekilde yazarsan iyi olurSelam kızlar dünkü menüm
11.30 :
2 dilim çavdar ekmeği
1 kaşık kavurma
1 çatal peynir
1 porsiyon yumurta salatası
Domates salatalık
Şekersiz çay
15.30
1 kupa sütlü kahve
1 avuç kiraz
19.30
1 Karnıyarık
3-4 kaşık nohutlu bulgur pilavı
1 kase cacık
22.30
1 avuç çekirdek
2 çatal yaş pasta
2 ceviz + tarhana
10.000 adım tempolu yürüyüş
zeyneppk
Kesinlikle mesela pilates de çoğu kişinin yaptırdığı aslında gerçek pilates değilmiş salonlarda iyi bilen birine gitmek gerek ama fazla kilolar verilmeden pilatesten çok etki beklememek gerek dedi .önce fazla yağları yakmak gerek ki sonra pilates yaparak hem inanılmaz şekil alır hemde sıkılasir ve spor arka arkaya ağır spor yapılmamalı. Misal her gün 45 dk yuruyebilirsin ama her gün kaşını çalıştıran ter içinde nefes nefese bırakan ağır spor yapamazsın bu sana kas deformasyonu olarak geri dönermiş öğrendiğim herşeyi size aktardımEvt kasları rahatlatmayi duymuştum öyle yapalım öyleyse
Ya ada senin evin kaç metrekare kaç oda var bide eşya cokmu azmiMerhaba kizlar bugun dip kose temizlik yapiyorum... hafta ici spora cok yuklenince evi ihmal etmisimtemizle temizle bitmiyor.... temizlik bitince kizimi kuafore goturecem saclarini biraz kestireyim... sonra market alisveris aksama gelirim )
Sağol canım paylaşımın için dönüşümlü yapmak lazım öyleyse bı gün yürüyüş yada Leslie diğer gün pilates güzel olurKesinlikle mesela pilates de çoğu kişinin yaptırdığı aslında gerçek pilates değilmiş salonlarda iyi bilen birine gitmek gerek ama fazla kilolar verilmeden pilatesten çok etki beklememek gerek dedi .önce fazla yağları yakmak gerek ki sonra pilates yaparak hem inanılmaz şekil alır hemde sıkılasir ve spor arka arkaya ağır spor yapılmamalı. Misal her gün 45 dk yuruyebilirsin ama her gün kaşını çalıştıran ter içinde nefes nefese bırakan ağır spor yapamazsın bu sana kas deformasyonu olarak geri dönermiş öğrendiğim herşeyi size aktardım
300 puanPuanı kaç demiştin o şekilde yazarsan iyi olur
Aynen ablaSağol canım paylaşımın için dönüşümlü yapmak lazım öyleyse bı gün yürüyüş yada Leslie diğer gün pilates güzel olur
7+1 canim dublex yukarıda 3 oda bir banyo var.. aşağısı 4+1Ya ada senin evin kaç metrekare kaç oda var bide eşya cokmu azmi
Benimko oyle mi oldu acep bende bugun karar aldim sabah sporu 45 dk eliptik 30 dk yürüyüş yapacam.. ogleden sonra 30 dk lesli bu kadar cok yoruluyorum... kizimda evde bir suru etkinlik kitabi aldik onlari yaptirmam lazim....biraz eve zaman ayirmam gerek.... bende menumden kisarim artik...Kesinlikle mesela pilates de çoğu kişinin yaptırdığı aslında gerçek pilates değilmiş salonlarda iyi bilen birine gitmek gerek ama fazla kilolar verilmeden pilatesten çok etki beklememek gerek dedi .önce fazla yağları yakmak gerek ki sonra pilates yaparak hem inanılmaz şekil alır hemde sıkılasir ve spor arka arkaya ağır spor yapılmamalı. Misal her gün 45 dk yuruyebilirsin ama her gün kaşını çalıştıran ter içinde nefes nefese bırakan ağır spor yapamazsın bu sana kas deformasyonu olarak geri dönermiş öğrendiğim herşeyi size aktardım
Ayyy bacım bende bu kız sık şık temizlik yapıyor her hal evi 2 +1 diye düşündüm gerci çok oda olunca nasıl ayrliyon bütün odalari kullaniyonmu7+1 canim dublex yukarıda 3 oda bir banyo var.. aşağısı 4+1) temizle temizle bitmiyor...
Bu haliyle bile çok bence bi gün 45 dk yürüyüş 30 dk eliptik başka gün leslie yap evet iyi hissediyorsun ama kasların deforme olursa ilerde çok ağrı yaşarmışsınBenimko oyle mi oldu acep bende bugun karar aldim sabah sporu 45 dk eliptik 30 dk yürüyüş yapacam.. ogleden sonra 30 dk lesli bu kadar cok yoruluyorum... kizimda evde bir suru etkinlik kitabi aldik onlari yaptirmam lazim....biraz eve zaman ayirmam gerek.... bende menumden kisarim artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?