Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın iyi pazarlar
dün gelmedim akşam menüde yazamadım şimdi yazayım hemen

kahvalti 11:00
1 dlm tb ekmek
peynir
omlet
zeytin 7 adet
sebze

oglen akşam birlikte oldu 17:00
1 porsiyon tavuk sis
salata
ayran

tüm gün dışarıdaydim su 1 lt

spor tempolu 10.000 adım

S sisyphos

alıntıda gördüm sosyal hayatını bırakmaya gerek yok ki bende dün dışarıdaydim herkes lavasla yedi ben sade yedim yemeği
üstüne tatlı yemedim

kahve içmeye gittik herkes latte içti ben sütlü sade filtre kahve içtim

sosyal hayattan kopmaya gerek yok

betuld

görsel ekleyemedim ama altınbaşak corekotlu yazarsan nette çıkıyor ondada şeker var ama çok bariz belli değil
paketli her üründe şeker var normalde

Günaydın hanımlar ya artilardayim kaçmakta yok ama oruçta çok kilo veriyon sonra yiyince + oluyon herhal

Bu sabah spor yapamadım kahvaltıya geçtim pazar olması münasebetiyle
Çok güzel gidiyorum dün akşam yemeğini 6. buçukta yedim misafirlikteydim gece 2 de yattım beynim hep bana komut verdi git şunu ye bunu ye diye ama yemedim direndim bakalım bu cumaya kadar inşallah güzel sonuç alırım

Günaydın hanımlar ya artilardayim kaçmakta yok ama oruçta çok kilo veriyon sonra yiyince + oluyon herhal
Evt canım Ramazanda bende güzel kilo verdim ama bayramda hemen aldım
Günlük tartıları önemseme canım eksiye düşer güzel gidiyorsun

Ya masaĺah canim ben o uradeyi gosteremiyorum sagliklada olsa atistircam belki bundan kaybediyorum

Ya masaĺah canim ben o uradeyi gosteremiyorum sagliklada olsa atistircam belki bundan kaybediyorum
Diyetisyenin ne diyor peki
gece nekadar geç yatsakta vücut gece moduna geçiyor yavaşlıyor sonuçta yinede yememek lazım diye biliyorum

Diyetisyenin ne diyor peki
gece nekadar geç yatsakta vücut gece moduna geçiyor yavaşlıyor sonuçta yinede yememek lazım diye biliyorum
O çok geç yatarsan bir ara ogün daha yapabilirsin diyor bazen 1 bucukta bazen 3 te yatiyorum bazen yiyorum bazen yemiyorum dun yedim 200 gr karpuz

Teşekkürler canım verdiğin tavsiyeler için. Çok haklısın. Ekmek ve türevlerini hiç tüketmiyorum, onu hallettim. Şimdi de tatlıyı hiç tüketmeyeceğim. Bu hafta hiç kaçamak yapmayacağım ve spora başlayacağım inşallah

Pirinç pilavı mı yedin canım?

Çok güzel menü, beğendim

Haklısın canım, aslında yemeği lavaşsız yedim. Dün neden latte içtim bilmiyorum, normalde hep filitre kahve içerim, ama o bir dilim baklava olmamalıydı. Şekeri tamamen kesmeye çalışıyorum. Neyse daha iyi olacak bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…