Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım , menülerin diyetisyen menüsü olduğu için okuyorum çoğu zaman beğenip geçiyorum haberin olsun

canım , menülerin diyetisyen menüsü olduğu için okuyorum çoğu zaman beğenip geçiyorum haberin olsun

ben zaten listeyi aşarsam burası kaçamak diye yazıcam artık geçen hafta tüm listemi diyetisyene gönderdim sadece çiğ çekirdeğin miktarını fazla buldu 1 çb kadar yiyebilirsin dedi

çook geçmiş olsun canım ..... bak dolunay varmış ondan ben artıyım ben dolunayda hep artı oluyorum

çok az yiyorsun canım.... bu senin diyetten çabuk sıkılmanı ve başka şeylere saldırmanı tetikler......
Dediğin gibi oluyor haklısın canım, ama spor yapamıyorum. Oğlum hiç rahat bırakmıyor, birlikte uyuyup birlikte uyanıyoruz. Birlikte evden çıkıp birlikte geliyoruz. Normal diyet yapsam inan veremem. Zaten sıkıldım Ocak'tan beri, özellikle 5 kilo bir versem artık. O yüzden bu aralar biraz daha kısdım. Ama yok yine veremiyorum. Sence ne yapmalıyım?

Dolunayda yeme isteği çok artar. Ay kendini tamamlıyor yaaa. O yüzden dolunaya dikkat etmek lazım. Bende etkisi çok oluyor.
bende de etkisi oluyor.. yediklerim az sporumda var ama artıyım aslında kilo azaldıkça vermesi gerçekten zor oluyormuş ne kadar hareket katarsan kat ne kadar az yersen ye çok az gitmeye başlıyor kilo...

bende türk kahvesini çok seviyorum ama içemiyorum fazlası çarpıntı yapıyor... birde kabızlık yapıyor bende

canım , sanırım oğlunun uyku düzeni yok .... spor olarak 30 dk lesli bile yapabılsen senin için çok iyi olur....
yeme konusuna gelecekse kendine eziyet ediyorsun bence ben böyle kilo veremezdim açıkcası sürekli aç olurdum mutsuz olurdum.... lütfen hersabah 1 yumurta peynir ve zeytin olsun kahvaltında...
öğle sebze yada protein tercih et.. ton balık salata olabilir...
akşam ise öğle sebze yediysen akşama ya bakliyat yada protein tercih et...

ben bir paket barbunya, fasulye, mercimek haşlayıp 10 yk poşetleyip buzluğa attım .. çıkar öğlenleri salatanın içine at al sana sağlıklı bir öğün hemde doyurucu.. bakliyat ve protein vucutta yağ yakımı hızlandırıyor. .. yada bu öğünü akşam tükete bilirsin....

az yiyerek diyet uzun süre yapılmaz bence vucudu kitliyorsunuz yerinde sayıyor kilo vermek zorlaşıyor........ sporda sadece 30 dklık leslie yap yeter....

izle lütfen bir bak ben bunu yapıyorum son zamanlarda....

Haftada bir tartıl lütfen. Sık sık tartılma. Senin için bu çok önemli.

Bu yemeye kilo veremiyorsan bir yerde bir sıkıntı var demektir. Vücut kendine kıtlık alarmı vermiş direniyor. Sağlıklı öğünler yapman lazım. Üzerine de günlük hareketini fazlalaştırman şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…