canım , menülerin diyetisyen menüsü olduğu için okuyorum çoğu zaman beğenip geçiyorum haberin olsunGünaydın kızlar
hızlıca dünkü menümü yazayım
Sabah 8.00 1 yumurta, iki wasa, bir dilim süzme peynir, 150 ml süt
Ara öğün 9.30 1 porsiyon erik, 1 porsiyon kiraz, sade türk kahvesi, 1 kupa yeşilçay
Öğlen 12.00 2 dilim tb ekmek, domates-salatalık-biber, 2 dilim beyaz peynir, 6 tane zeytin, 200 ml süt
Ara Öğün 16.00 1 dilim tb ekmek, 1 parça peynir, 1 kupa yeşilçay
Akşam 18.30 1 tabak bulgurlu semiz otu yemeği (bulgur 3 yk), 5 yk yoğurt, 1 ızgara tavuk göğsü (100 gr)
Ara yok.
yürüyüş yapamadım yine
evet çok mutlu çantasını şimdiden hazırladı ben bi yarını atlatayım alışırım inşallahKızın çok eğlenecek bence çünkü çocuklar seviyor suyla oynamayı
Fark etmeden hepsini yemişim
canım menülerini bir bütün şeklinde akşamları yazarsan yorumlamamız daha doğru olur...Herkese günaydınnn:)
Sabah kahvaltım
1 haşlanmıl yumurta
2 cherry domates
10 badem
canım , menülerin diyetisyen menüsü olduğu için okuyorum çoğu zaman beğenip geçiyorum haberin olsun
çook geçmiş olsun canım ..... bak dolunay varmış ondan ben artıyımHerkese günaydın. Dün spordan sonra çok terledim diye soğuk suyla banyo yaptım kaşındım yani. Dün gece de ateşim çıktı etlerim ağırdı hep. Pencereyi de açmışız gece dolunayı seyrede seyrede uyudum soğuk Soğuk ter attım örtünüp şimdi azaldı bereket.. Herkese günaydın
Dediğin gibi oluyor haklısın canım, ama spor yapamıyorum. Oğlum hiç rahat bırakmıyor, birlikte uyuyup birlikte uyanıyoruz. Birlikte evden çıkıp birlikte geliyoruz. Normal diyet yapsam inan veremem. Zaten sıkıldım Ocak'tan beri, özellikle 5 kilo bir versem artık. O yüzden bu aralar biraz daha kısdım. Ama yok yine veremiyorum. Sence ne yapmalıyım?çok az yiyorsun canım.... bu senin diyetten çabuk sıkılmanı ve başka şeylere saldırmanı tetikler......
bende de etkisi oluyor.. yediklerim az sporumda var ama artıyımDolunayda yeme isteği çok artar. Ay kendini tamamlıyor yaaa. O yüzden dolunaya dikkat etmek lazım. Bende etkisi çok oluyor.
Teşekkür ederim ada ablacım... Evet bende artıyım şimdi tartılayım belki azalmıştırçook geçmiş olsun canım ..... bak dolunay varmış ondan ben artıyımben dolunayda hep artı oluyorum
bende türk kahvesini çok seviyorum ama içemiyorum fazlası çarpıntı yapıyor... birde kabızlık yapıyor bendeCanım ben tam bir kahve aşığıyım. Hem filitre kahve demleme makinem hem de diğer türden kahve yapan makinem var. Bazen de french press kullanıyorum. Bunlara ek dışarıda da içiyorum. Kahve markası versek reklama girer mi bilmiyorum, ben imkanım olunca yurtdışından getiriyorum. Ya da burada ünlü kahveci S.... veya Alman markası Tc....’dam alıyorum.
çok geçmiş olsun canım ..Kızlar o kadar rahatsızım kiimigren ağrım tuttu ensemden vuruyor ağrı. Kalkamıyor um resmen. Dün akşam dan beri böyle. Siz napiyorsunuz
Rabbim gönlüne göre versin canım.. herşeyin hayırlısı olsun ..Kızlar sizden bana dua etmenizi rica etsem. Yarın ev için kura çekilişi var. Benim için bir yasin okuyup dua edermisiniz
Bence eğer abartmazsan ye akşamda sadece 1 bardak süt içer dengelersin.
Teşekkür ederim
canım , sanırım oğlunun uyku düzeni yok .... spor olarak 30 dk lesli bile yapabılsen senin için çok iyi olur....Dediğin gibi oluyor haklısın canım, ama spor yapamıyorum. Oğlum hiç rahat bırakmıyor, birlikte uyuyup birlikte uyanıyoruz. Birlikte evden çıkıp birlikte geliyoruz. Normal diyet yapsam inan veremem. Zaten sıkıldım Ocak'tan beri, özellikle 5 kilo bir versem artık. O yüzden bu aralar biraz daha kısdım. Ama yok yine veremiyorum. Sence ne yapmalıyım?
kızlar dolunay herkesi etkiliyor beni de aynı şekilde etkilemediği ay da olabilir ama herşey doğru gidiyorsa tartı oynamıyorsa özellikle dolunayda çok takılmayın geçecektir inşallah..
benim de bugün 128,1 çıktı tartım cuma 128,7 ydi bakalım cumaya kadar nasıl gidecek
Amin inşallah Rabbim evi olmayan herkese ev nasip etsin inşallah kirada oturmak zorAllah razı olsun kardeşimbu eve o kadar ihtiyacımız varki. Rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah
Çok haklısın kaptanimYeme yeme bu hafta listeye gireceksin bak kaç haftadır bekliyorsun.
Abartmadan yesin bence dengeler sonra misafirlikte nasıl hayır diyecekkiNiye ye diyosun ki
Dediğin gibi oluyor haklısın canım, ama spor yapamıyorum. Oğlum hiç rahat bırakmıyor, birlikte uyuyup birlikte uyanıyoruz. Birlikte evden çıkıp birlikte geliyoruz. Normal diyet yapsam inan veremem. Zaten sıkıldım Ocak'tan beri, özellikle 5 kilo bir versem artık. O yüzden bu aralar biraz daha kısdım. Ama yok yine veremiyorum. Sence ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?