bende de etkisi oluyor.. yediklerim az sporumda var ama artıyımaslında kilo azaldıkça vermesi gerçekten zor oluyormuş ne kadar hareket katarsan kat ne kadar az yersen ye çok az gitmeye başlıyor kilo...
Dün bende bunu yaptım üzerine 60 dk yürüyüş yaptım. Ama sabah arti çıktımcanım , sanırım oğlunun uyku düzeni yok .... spor olarak 30 dk lesli bile yapabılsen senin için çok iyi olur....
yeme konusuna gelecekse kendine eziyet ediyorsun bence ben böyle kilo veremezdim açıkcası sürekli aç olurdum mutsuz olurdum.... lütfen hersabah 1 yumurta peynir ve zeytin olsun kahvaltında...
öğle sebze yada protein tercih et.. ton balık salata olabilir...
akşam ise öğle sebze yediysen akşama ya bakliyat yada protein tercih et...
ben bir paket barbunya, fasulye, mercimek haşlayıp 10 yk poşetleyip buzluğa attım .. çıkar öğlenleri salatanın içine at al sana sağlıklı bir öğün hemde doyurucu.. bakliyat ve protein vucutta yağ yakımı hızlandırıyor... yada bu öğünü akşam tükete bilirsin....
az yiyerek diyet uzun süre yapılmaz bence vucudu kitliyorsunuz yerinde sayıyor kilo vermek zorlaşıyor........ sporda sadece 30 dklık leslie yap yeter....
izle lütfen bir bak ben bunu yapıyorum son zamanlarda....
Rabbim herşeyin hayirlisini versin tabiî önce onu söylüyorum dua ederken. O kadar çektim ki rahat bir nefes almamı saglicak.Amin inşallah Rabbim evi olmayan herkese ev nasip etsin inşallah kirada oturmak zor
bende artıyım canım takmıyorum dolunaydan bence daha ne yapayım benden bu kadar diyorum tartıya işine gelirse diyorum deli gibi tartıyla konuşup sitem ediyorum bide artislik yapıyorum.Dün bende bunu yaptım üzerine 60 dk yürüyüş yaptım. Ama sabah arti çıktım
Ohh ne güzel bende pazara gideceğim 4 e doğru ..bugün neler yaptım sabah sporu yapıldı evi toparladım.... bugün eşimin doğum günü kızımla pasta almaya gittik... sanki kendi doğum günü çoook heyecanlı güya babaya süpriz yapacağız onun yanında fısır fısır konuşuyor benimle... babası gülüyor
hazır çıkmışkken kızım bütün marketlere girdi çıktı dışarıda da bayağı yürümüş olduk... birde yağmura yakalandık)
Abartmadan yesin bence dengeler sonra misafirlikte nasıl hayır diyecekki
koşuşturmamız hiç bitmiyor ama yinede istediğimiz eksileri göremiyoruz yahuuuuOhh ne güzel bende pazara gideceğim 4 e doğru ..
Her gün tartılmamak lazım canım. İşte bu yüzden.Dün bende bunu yaptım üzerine 60 dk yürüyüş yaptım. Ama sabah arti çıktım
bi iki hafta deniyeyim olmadı mezun olurum canımTabii ki öyle. Aslında ben sana çok karışmak istemiyorum ama sen ideal kilona indin bence. O yüzden bayağı zorlanacaksın bundan sonra.
Baklavaları gömüyordunuz ama kaptanımHayır diyemeyecekse gitmesin o misafirliğe. Misafirlik sağlıktan daha önemli değil bence. Ben gittiğim her yerde ki genelde misafirliğe samimi olduğumuz yerlere gidilir hep hayır dedim. Hiç kimsede kırılmadı ayrıca çok takdir eden oldu. Ye diye zorluyorsa zaten çok samimi değildir.
Kolay gelsin afiyet olsun ben de kuzenin evindeyim Allantan oda diyetteakşama yeşil fasulye yapacam kalkıp mutfağa geçsem iyi olacak
Kabızlık var yine bende de. Aynen valla hi şimdiye kadar yaptığım en temiz diyet. Dolunay falan etkiliyormuymus ki yaabende artıyım canım takmıyorum dolunaydan bence daha ne yapayım benden bu kadar diyorum tartıya işine gelirse diyorum deli gibi tartıyla konuşup sitem ediyorum bide artislik yapıyorum.... adım hıdır elimden gelen budurrrr
Dünkü menümü vereyim,
Sabah (07:30)
2 haşlama yumurta
Biraz ezine peynir
Öğle (12:30)
3-4 ceviz
2-3 dil peyniri
1 sütlü filitre kahve
Akşam (19:00)
İki kase salatalıklı yoğurt
Ara (21:00)
1 sütlü filitre kahve
1 küp çikolatalı lokum
Kızlar bütün tartıda artı gördüm, nerede hata yapıyorum acaba?
Dediğin gibi oluyor haklısın canım, ama spor yapamıyorum. Oğlum hiç rahat bırakmıyor, birlikte uyuyup birlikte uyanıyoruz. Birlikte evden çıkıp birlikte geliyoruz. Normal diyet yapsam inan veremem. Zaten sıkıldım Ocak'tan beri, özellikle 5 kilo bir versem artık. O yüzden bu aralar biraz daha kısdım. Ama yok yine veremiyorum. Sence ne yapmalıyım?
Haftada bir tartıl lütfen. Sık sık tartılma. Senin için bu çok önemli.
Ben de dün yemememe rağmen dünkü tartiya göre artidaydim bu yüzden demekkiEvet siz aynı miktarda yediniz ama Ay bu süreçte yediklerinizi 2 ile çarptı! Üstelik depoladı!
Dolunay Fazı da aynı şeyi yapacak o gün; hem de son bir telaşla biraz daha abartarak!
Bu iki haftalık süreçte kilo vermek kolay olmayacağı için diyetlerden beklenen sonucu almak çok zor görünüyor. Bunu bilmeden yaşanan bu tecrübeden zihninizin çıkartacağı olumsuz yargı ise uygun dönemlerde bile kilo vermeniz konusunda sizi kısıtlayacaktır. Belki de bu tecrübeniz sonucunda umudunuzu yitirip, bir daha denemeyeceksiniz bile…
Evet siz aynı miktarda yediniz ama Ay bu süreçte yediklerinizi 2 ile çarptı! Üstelik depoladı!
Dolunay Fazı da aynı şeyi yapacak o gün; hem de son bir telaşla biraz daha abartarak!
Bu iki haftalık süreçte kilo vermek kolay olmayacağı için diyetlerden beklenen sonucu almak çok zor görünüyor. Bunu bilmeden yaşanan bu tecrübeden zihninizin çıkartacağı olumsuz yargı ise uygun dönemlerde bile kilo vermeniz konusunda sizi kısıtlayacaktır. Belki de bu tecrübeniz sonucunda umudunuzu yitirip, bir daha denemeyeceksiniz bile…
Canım formu doldurdun mu? Hoş geldin bu arada. Umarım vazgeçmemişsindir.Merhaba beni davet ettiniz teşekkür ederimLAydLiNe ilk sayfayı okudum. Katılım formunu mu dolduracağım şimdi?
Herkese merhaba bu arada
Burada olduğun sürece koruyacaksın kilonu merak etme. Denge meselesini hep birlikte çözeceğiz. Sende diğerlerine örnek olacaksın.Artik yoruldum kaptanim , bir an once 55 olup mezun olmak istiyorum... yaz meyveleri cok guzel ama yiyemiyorum ...iyiki bu kadar spor yapmisim yoksa kilo veremezmisim ben.... artik bazi seylerden tadimlikta olsa yemek istiyorum... dengelemeyi ve korumayi ogrenmeliyim....
12 temmuz kilom kac olursa olsun mezun olacam... 13 temmuz memlekete gidiyorum.... 4 haftam kaldi...
Sana terlik fırlatıcam buradan haberin olsunAy bende sıkıldım yav diyetten
Hep diyorum diyorum diyorum hareket çok ama çok önemli. SüpersinBen de kaç gündür 10.000 adım atmaya çalışıyorum 5000 adım attığım günler de oldu ama etkisini tartıda şimdiden görüyorum çok şükür
Bir kahvecide burada var ama ben evde filtre kahve yapmadım hiç. Sizden öğreneceklerim var. Birde ben sade içiyorum hep sütsüz şekersiz.Yaşasın kahveEvet canım aynı zevklerimiz
Bu konuyu seninle iyice bir konuşalım canım. Bende istiyorum artık evde yapabilmeyi.Canım ben tam bir kahve aşığıyım. Hem filitre kahve demleme makinem hem de diğer türden kahve yapan makinem var. Bazen de french press kullanıyorum. Bunlara ek dışarıda da içiyorum. Kahve markası versek reklama girer mi bilmiyorum, ben imkanım olunca yurtdışından getiriyorum. Ya da burada ünlü kahveci S.... veya Alman markası Tc....’dam alıyorum.
Yok canım yapmıyorum şuan. Arabamı sattım geçen cuma. Araba olmayınca şimdi mecburen yürüyorum. Bu da bana spor oluyor. Evle iş yerinin arası yürüyerek 15-17 dk arası sürüyor. Gidiş geliş 30 dk dan fazla oluyor. Bugün bir de öğle arası eve gidip geldim. Spordan ziyade günlük hayatımı hareketlendirmeye çalışıyorum çünkü benim fazla kilolarımın sebebi kaçamaklardan ziyade hareketsizlik. Masa başı çalışıyorum, sürekli oturuyorum.Spor yapıyor musun?
Geçmiş olsun canım yat dinlen. Ben iş yerimdeyim çalışıyorum. Mesaim 16:30 da bitiyor.Kızlar o kadar rahatsızım kiimigren ağrım tuttu ensemden vuruyor ağrı. Kalkamıyor um resmen. Dün akşam dan beri böyle. Siz napiyorsunuz
Olur canım o da olur. Üzme sen kendini. Aklına geldikçe buraya bak. Geçmişi çok okumana gerek yok. Girdiğinde muhabbete dal direkt. Senin menüler güzel geldikçe ben mutlu oluyorum ona göre tamam mımenüleri toparladım sıra spordabi de gruba girip mesajları okuyabilsem valla kusura bakmayın en kısa zamanda onu da düzene sokacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?