Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende de etkisi oluyor.. yediklerim az sporumda var ama artıyım aslında kilo azaldıkça vermesi gerçekten zor oluyormuş ne kadar hareket katarsan kat ne kadar az yersen ye çok az gitmeye başlıyor kilo...

Tabii ki öyle. Aslında ben sana çok karışmak istemiyorum ama sen ideal kilona indin bence. O yüzden bayağı zorlanacaksın bundan sonra.

Dün bende bunu yaptım üzerine 60 dk yürüyüş yaptım. Ama sabah arti çıktım

bugün neler yaptım sabah sporu yapıldı evi toparladım.... bugün eşimin doğum günü kızımla pasta almaya gittik... sanki kendi doğum günü çoook heyecanlı güya babaya süpriz yapacağız onun yanında fısır fısır konuşuyor benimle... babası gülüyor
hazır çıkmışkken kızım bütün marketlere girdi çıktı dışarıda da bayağı yürümüş olduk... birde yağmura yakalandık )

Dün bende bunu yaptım üzerine 60 dk yürüyüş yaptım. Ama sabah arti çıktım
bende artıyım canım takmıyorum dolunaydan bence daha ne yapayım benden bu kadar diyorum tartıya işine gelirse diyorum deli gibi tartıyla konuşup sitem ediyorum bide artislik yapıyorum.... adım hıdır elimden gelen budurrrr

Ohh ne güzel bende pazara gideceğim 4 e doğru ..

Abartmadan yesin bence dengeler sonra misafirlikte nasıl hayır diyecekki

Hayır diyemeyecekse gitmesin o misafirliğe. Misafirlik sağlıktan daha önemli değil bence. Ben gittiğim her yerde ki genelde misafirliğe samimi olduğumuz yerlere gidilir hep hayır dedim. Hiç kimsede kırılmadı ayrıca çok takdir eden oldu. Ye diye zorluyorsa zaten çok samimi değildir.

Baklavaları gömüyordunuz ama kaptanım

Evet siz aynı miktarda yediniz ama Ay bu süreçte yediklerinizi 2 ile çarptı! Üstelik depoladı!
Dolunay Fazı da aynı şeyi yapacak o gün; hem de son bir telaşla biraz daha abartarak!
Bu iki haftalık süreçte kilo vermek kolay olmayacağı için diyetlerden beklenen sonucu almak çok zor görünüyor. Bunu bilmeden yaşanan bu tecrübeden zihninizin çıkartacağı olumsuz yargı ise uygun dönemlerde bile kilo vermeniz konusunda sizi kısıtlayacaktır. Belki de bu tecrübeniz sonucunda umudunuzu yitirip, bir daha denemeyeceksiniz bile…

Kabızlık var yine bende de. Aynen valla hi şimdiye kadar yaptığım en temiz diyet. Dolunay falan etkiliyormuymus ki yaa

dolunaydan canım sakin ol aynı düzende git gece 21de çok kalori almışsın canım sen uyuyamasan da vücudun uyumaya programlı olduğu için metabolizmayı yavaşlatıyor bilgin olsun.. gece ara öğün yapacaksan mutlaka daha hafif bişeyler dene salatalık biraz peynir bitki çayı gibi gibi

canım oğlan kaç yaşında senin.. bana kalırsa sen iki üç gün bol kalorili beslenip tekrar diyete başla mesela cuma cumartesi pazar bi vücudunu şaşırtabilirsin.. sporunu da yapmaya çalış.. çalışıyor musun ev hanımı mısın

Haftada bir tartıl lütfen. Sık sık tartılma. Senin için bu çok önemli.

ah onu bir yapabilsem ben refleks olarak tartılıyorum resmen

Ben de dün yemememe rağmen dünkü tartiya göre artidaydim bu yüzden demekki

demek ki dolunayda normalde yediğimizi yarıya düşürüp yemek lazım

Merhaba beni davet ettiniz teşekkür ederim LAydLiNe ilk sayfayı okudum. Katılım formunu mu dolduracağım şimdi?
Herkese merhaba bu arada
Canım formu doldurdun mu? Hoş geldin bu arada. Umarım vazgeçmemişsindir.
Burada olduğun sürece koruyacaksın kilonu merak etme. Denge meselesini hep birlikte çözeceğiz. Sende diğerlerine örnek olacaksın.
Ay bende sıkıldım yav diyetten
Sana terlik fırlatıcam buradan haberin olsun
Ben de kaç gündür 10.000 adım atmaya çalışıyorum 5000 adım attığım günler de oldu ama etkisini tartıda şimdiden görüyorum çok şükür
Hep diyorum diyorum diyorum hareket çok ama çok önemli. Süpersin
Yaşasın kahve Evet canım aynı zevklerimiz
Bir kahvecide burada var ama ben evde filtre kahve yapmadım hiç. Sizden öğreneceklerim var. Birde ben sade içiyorum hep sütsüz şekersiz.
Bu konuyu seninle iyice bir konuşalım canım. Bende istiyorum artık evde yapabilmeyi.
Spor yapıyor musun?
Yok canım yapmıyorum şuan. Arabamı sattım geçen cuma. Araba olmayınca şimdi mecburen yürüyorum. Bu da bana spor oluyor. Evle iş yerinin arası yürüyerek 15-17 dk arası sürüyor. Gidiş geliş 30 dk dan fazla oluyor. Bugün bir de öğle arası eve gidip geldim. Spordan ziyade günlük hayatımı hareketlendirmeye çalışıyorum çünkü benim fazla kilolarımın sebebi kaçamaklardan ziyade hareketsizlik. Masa başı çalışıyorum, sürekli oturuyorum.
Kızlar o kadar rahatsızım kii migren ağrım tuttu ensemden vuruyor ağrı. Kalkamıyor um resmen. Dün akşam dan beri böyle. Siz napiyorsunuz
Geçmiş olsun canım yat dinlen. Ben iş yerimdeyim çalışıyorum. Mesaim 16:30 da bitiyor.
menüleri toparladım sıra sporda bi de gruba girip mesajları okuyabilsem valla kusura bakmayın en kısa zamanda onu da düzene sokacağım
Olur canım o da olur. Üzme sen kendini. Aklına geldikçe buraya bak. Geçmişi çok okumana gerek yok. Girdiğinde muhabbete dal direkt. Senin menüler güzel geldikçe ben mutlu oluyorum ona göre tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…