Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Baklavaları gömüyordunuz ama kaptanım
85 kilo olduğumda hiç öyle bir şey yapmadım canım. Şimdi işin sırrını biliyorum, nasıl yapabileceğimi ve başarabileceğimi biliyorum. Onun rahatlığı var. Toplamda 60 kiloya yakın verebilen bir insan arada pes edebiliyor. Ama sizin şu aşamada pes etmemeniz lazım. Ayrıca baklavayı sırf benim için yapmıştı. 1 ya da 2 dilim yedim hatırlamıyorum ama normal zamanda tepsinin yarısını yiyebilecek potansiyelim var. Kadın el açması ev baklavası yapmış şimdi yapsa yemem çünkü daha önce tadına baktım biliyorum

Ev açması onu yemeseniz olmazdı zaten ben alıştım sadece yanımda yenmesin o yeter bana iyice dibimde yemesinler kafi bana

Olur canım o da olur. Üzme sen kendini. Aklına geldikçe buraya bak. Geçmişi çok okumana gerek yok. Girdiğinde muhabbete dal direkt. Senin menüler güzel geldikçe ben mutlu oluyorum ona göre tamam mı

ay canım kaptanım benim yaaaa

ne kadar şanslıyım bu aralar maşallah hem takımım, hem kaptanım, hem diyetisyenim melek gibiler

bak bayramda ben de baklava yedim bi kere o da kadın yaparken bana video çekmiş atmış bak sana ne yapıyorum diye ve 65 yaşında falan yani.. şimdi bu baklava ile çaya gittiğin misafirklikteki ne bileyim kadayıflı muhallebi bir değil

Ben kararlıyım ağustosta artık mezun olacam 59 görsem bile yeter ama en az 57 istiyorım sonra kurbanda 1 2 adet yerim baklava

Allah kolaylık versin canım sanada

Ben kararlıyım ağustosta artık mezun olacam 59 görsem bile yeter ama en az 57 istiyorım sonra kurbanda 1 2 adet yerim baklava
Evet yaa bende kurbana kadar sıkı tutup bayramda kendime çok abartmadan ödül niyetine yemek istiyorum hattâ hayal ediyorum diyebilirim

solmez canım hoş geldin.. Hayırdır inşallah geçmişi okumadım bişey mi oldu?

Geçen cumartesi trafik kazası geçirdik. Kaza nedeniyle sancim başladı açılmam oldu. 8 aylık doğum yaptım canım.
Bebiş küvezde sağlığı yerinde çok şükür. Emmeyi öğrenince çıkaracaklar.
Kazadan dolayi bacaklarımda yumuşak doku zedelenmesi oldu. Yürüyemiyordum yeni yeni evde wc ye kadar gidiyorum destekle. 3-4 haftaya geçer dedi doktor.
Annemdeyim simdi. Ayağım geçsin eve geceyim. Takıma da diyetisyenime de geri döneceğim

Evet yaa bende kurbana kadar sıkı tutup bayramda kendime çok abartmadan ödül niyetine yemek istiyorum hattâ hayal ediyorum diyebilirim
Al bende de o kadar ortim o yüzden mümkün olduğunca leslie yapıp hareketi arttirmamiz lazım spor felaket inceltiyor insanı hele leslie bacaklara birebir tam benlik.tek sorunum hava çok sıcak ve yapasım gelmiyor onun içinde akşam yapacam eti
Çok geçmiş olsun inşallah bir önce sağlığına kavuşursun

Oğlum uykuyu hiç sevmiyor canım. Gece zor uyuturum, birkaç saat sonra kalkıp oturur. Doğduğundan beri böyle. O yüzden hiç kendime ait zamanım kalmıyor. Yemeği, çamaşırı, temizliği zor yetiştiriyorum. Ama spor yapmaya çalışacağım artık. Uyanıkken yapamam da uyursa belki. Gerçi onun da sesine uyanır Çok zor bir çocuk, doğduğundan beri zaten oğlumla kendi işlerimi aynı anda yürütmek konusunda sıkıntı yaşıyorum. Hiçbir şey yapamıyorum, hiçbir şeyi yetiştiremiyorum. Yeme konusunda ise sabah ve akşam aslında iyi de ben öğlen yiyemiyorum. İşte yemeğe gidemiyorum, öğlen yemeyince akşam çok yiyorum. Bilmiyorum kendimi iki öğüne mi alıştırsam. Ama sabah 7-8 gibi kahvaltı yapmam lazım, akşama kadar çok uzun ara olur.

Teşekkürler inşallah

Ne diyecegimi şaşırdım. Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm canım yaa kuzucugunda da inşallah sağlıkla kucağına al inşallah

Bak benimde bacak ta sıkıntı yok üst bölgeden. Bende üst taraftan baya inceldim. Dün yaptım bugün izin. Dün yürüyüş de yaptım çok sıcaktı migren tuttu bugün yerli yatakli yatıyorum yarın kura var spor yapamam ama hareketi artiracam inşallah

Eylül'de 4 yaşında olacak oğlum, çalışıyorum canım ben. Çalışan anneler ne yapıyor bilmiyorum ama ben çok yoruluyorum. Oğlum doğduğundan beri ne doğru düzgün uyudum, ne yemek yedim, ne de temizlik, yemek yapabildim. Akşam gelir gelmez yemek yiyor. Sonra devamlı oyun istiyor. Tabii benim de artık tüm enerjim bitmiş oluyor o saate. Çünkü sabah çok erken kalkıyor.
Haklısın aslında ben geç saatte çok kalori alıyorum. Sanırım gün içinde şöyle rahat rahat yemek yiyemediğim için. Bir de öğlen okulda yemek yiyemiyorum. Akşam gelir gelmez yemeğe girişiyorum, oğlumu doyuruyorum vs. derken kendim yiyemiyorum. İnşallah dolunaydandır, ne kadar sürer bu etki biliyor musunuz?

Senin altın kaç beden , ben 36 olsun istiyorum. 36 bedene sığmam lazım. Benimde üstte sorun yok.mezuran varsa ölçü alsana

Ne zaman istersen canım. Kahve konusunda bir şey olursa ben hep buradayım Bazılarını kahve kabız yapıyormuş, ben de tam tersi etkisi oluyor. Sabah özellikle kahve olmasa enerjimi toplayamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…