Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım migrosta kızarmış olanı var ondan alıyorum kızarmış form ekmek diye geçiyor ...
Eki Görüntüle 2279887
Senden haber gelmeyince ben de bunu almıştım :) Kepekli yazıyor acaba çeşitleri var mıdır çavdar lı vs, migros da göremedim ama(çeşitlerini göremedim)

dolunay 1 haftaya yakın sürüyor. benim kızım da senin oğlun gibiyd ve o okula başlayana kadar ben de özellikle uyku konusunda çok çektim ama benim işim seninkinden rahat biraz masa başı çalışıyorum iş yerinde öğünlerimi takip edebiliyorum kızım okula başladığından beri daha iyi uyuyor ama bensiz uyumuyor ben de onun yanına yattıktan sonra kaçta yatarsam yatayım maalesef geri kalkamıyorum.

ilk diyete başladığımda kızıma seninle yeni bir oyun oynayacaz deyip leslie açmıştım kızımla birlikte hareketleri yapabildiğim kadar yaptım akşamları oyun vaktinde bunu deneyebilirsin. başka çocuk yoksa oğlanın elinden tutup yürüyüş yapabilirsin. ben bu ikisini de denedim kızım uyum gösterdi eğer oğlun da uyum gösterirse oyun vaktini hareket halinde geçirebilirsiniz. akşam parka gidecez diyip uzak bi parka ya da gittiğiniz parkın yolunu uzatarak yürüyüşünü yaparsın o parkta oynarken parkı tavaf edebilirsin dönerken de yürüyeceğin için baya bi yürüyüş yaparsın. hem oğlun da yürümeye alışır hantallaşmaz hatta biraz yorulacağı için uykusu da düzene girer. gene erken kalkıyorsa bi sabah yürüyüşü bile yapabilirsiniz sabah hava erken aydınlanıyor artık

hatta ben de uygulayayım bunları bak bana da fikir oldu

Teşekkürler canım, çok güzel tavsiyeler, yapmaya çalışacağım. Özellikle şu sabah yürüyüşü hiç aklıma gelmemişti. Bu akşam Leslie’yi birlikte yapalım bakalım sevecek mi?

bende aksi gibi kaşar çok seviyorum
ama yememeye dikkat ediyorum

Leslie iyi olur evim çok sıcak baya terliyorum oğlum uyanmasa daha yapacaktım ama

lesile güzel bende kuzenim sayesinde öğrendim

Menum
Sabah 10.00
Lorlu yumurta 2 gibi
Domates kapya biber
2 dilim organik t.bugday ekmeği

Ara13:00: 2 hurma sade türk kahvesi

Akşam 19:00: 6-7 yk etli patlıcan yemeği
5 yk salata
Bulgur pilavı var ama yemiycem

Su 2 lt
Spor 90 dk yürüyüş 270 p

Son düzenleme:
Bende vereyim menumu biraz fazla oldu çünkü iştahım çok acikti

Sabah 10.30
2 has yum domates salatalık az peynir çay 2 dil form ekmek

Saat 15 de 1 fincan sütlü kahve
3 dil karpuz 2 erik 1 muz

Akşam 17.30
5 kaşık patlıcan salata si
2 dil form ekmek
5 kaşık zeytin yağlı yeşil fasulye

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüdüm parka götürdüm şimdi oğlanı:120 p

Sabah kahvaltısı 10 40
2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 2 biber, 9 zeytin , 1dilim patlıcan

Akşam 17 00
1 porsiyon menemen, 2 köfte

Akşam ara
1 kupa sütlü kahve
1 fincan beyaz leblebi

Su 2 lt içildi
700 bacak hareketi yapıldı
350p zeyneppk

Bence herşey çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…