senide kendimize benzettik hahahahİlk diyet yaptığımda haftada bir tartılırdım. Son dönemlerde bende sürekli tartılmaya başlamıştım. Sabah akşam günde iki kez tartılıyordum. Şimdi en son cumartesi tartıldım. Cuma sabahı büyük sürpriz olacak sonuç benim için. Tartıda bir gün öncesine göre değişen bir sonuç görünce ben sapıtıyorum. Az çıkarsam şımarıp yememem gerekenleri yiyorum, fazla çıkarsam niye böyle oldu diye takıyorum. Kötü etkiliyor yani beni sürekli tartılmak. O nedenle sana da tavsiye ederim.
bakliyat artı çıkarır canım... barbunyada mercimek köfteside bakliyat...Ben bugün mercimek köftesi yesem sorun olur mu..ödem yaparmı. Bilemedim size sorayım dedim. Boşuna artı çıkmayayım. Yada bugün sebze mi yesem annem barbunya yapacaktı
canım emziriyorsan sadece sağlıklı şeylerden bol bol ye cıslara dokunma ben emziren annelerin bi anda diyet byapmalarına karşıyım.. sütün kalitesi düşer.... 6 aydan sonra yavaş yavaş başlarsın diyete diye düşünüyorum.... maşallah yeni doğum yapmışsın 57lerde kilon daha ne olsunBu arada ben emziriyorum arkadaşlar bilginiz olsun. Bebeğim ek gıda almıyor henüz yada mama. Sadece benden besleniyor. O yüzden günlük bi 400-500 kalori de öyle gidiyormuş . O yüzden ihtiyaç duyuyorum sanrm
Mecbur bugün yiyecembakliyat artı çıkarır canım... barbunyada mercimek köfteside bakliyat...
DOğuma 74 ile gitmiştimcanım emziriyorsan sadece sağlıklı şeylerden bol bol ye cıslara dokunma ben emziren annelerin bi anda diyet byapmalarına karşıyım.. sütün kalitesi düşer.... 6 aydan sonra yavaş yavaş başlarsın diyete diye düşünüyorum.... maşallah yeni doğum yapmışsın 57lerde kilon daha ne olsun
sistem sıfır birde riks 3-4 yaşındaki çocuklarda var.. ben kızıma öğretmeni bekle atlama diyorum söz dinliyor onlar öyle değil ki öğrtemen arkasını dönüyor bi bakıyorsun diğeri atlıyor ....Bence de birebir daha etkili olur.26 çocuk olmazki
Coook düzensiz bir sistem yapmışlar. .
Bende yarın ayran aşı yapacam sıkıldım 63 kilodan
şuan kilon bence normal kendini kasmadan yavaş yavaş devam et... daha yeni 7 aylık bebeğin vucud kendini 1 senede anca toparlıyor ..DOğuma 74 ile gitmiştim
Evet haklısın. Bi de benim iknci bebiş onlarla da baya koşturuyorum. Her gün evi süpürge yapıp viledalayıp toz alıyorum . Onlar da edor harcatıyor. B de spor yapıyorum oh daha nolsun gitcek hepsi gitcekkkkşuan kilon bence normal kendini kasmadan yavaş yavaş devam et... daha yeni 7 aylık bebeğin vucud kendini 1 senede anca toparlıyor ..
Mezun olunca bizi bırakma evetsevgili kaptanım, LAydLiNe ben bu hafta kesin kararı verdim mezuniyet istiyorum bilgin olsun... artılarımı temizlemeye çalışıyorum büyük ihtimal sabitle kapatacak gibiyim.... inşallah birazda olsa eksi ile gelirim... iyi bir hafta geçirmedim herşeyden önce artık vucud durdu bende yoruldum... 57.300 iyidir... sizlerle devam edecem inşallah memlekete kadar biraz daha kilo vermeye devam ederim
Yok canim birakmam gelirim belki eskisi kadae sık gelemem ama gelirim....Mezun olunca bizi bırakma evet
Oo hayırlı olsun. Ayrıca kolay da gelsin :)Yok canim birakmam gelirim belki eskisi kadae sık gelemem ama gelirim....
Kizim birinci sinifa basliyacak bir suru etkinlik kitaplari aldik onlari bitirmeye çalışacagiz...
Geçmiş olsun canım, kötü bir gün olmuş.merhaba kızlar , daha yeni oturdum sabah kızımı yüzme kursuna götürdüm hiç memnun kalmadım çok kalabalıklar öğretmen yetişemiyor.. birinin tuvaleti geliyor onu götürüyor diğerinin tuvaleti geliyor sonra onu götürüyor... havuz içinde 3 öğrtemen 26 çocuk ... öğrtemen birine öğretmeye çalışırken hoop diğeri suya düşüyor tribünden veliler bağırıyor hocam koşun çocuk düştü diye... ne korkarsan başına o gelir ya kızımı öğretmen kucakladı öğrtemen bişeye takıldı düştü mü kızımda onunla birlikte suya düştü öğretmen tam çıktı kızımın üzerine doğru bidaha düştü... benim için kabustu tribünde beni düşün elim yüreğimdeydi.... toplu çocuklar yüzme öğrenemez bunu bi kere daha öğrendim çocuğa sıra gelmiyor ki 2 saat içinde kızım 10 dk bile havuzla buluşmadı ... öğrtemenin üstüne düşmeside bu süreye dahil
birtane eğitmen bayan buldum birebir ondan ders aldıracam temmuz sonunda ... fiyatıda uygun saati 100 TL 8 saatte öğrenir diyor ...
abuk sabuk bir gün yaşadım beslenme düzenim bozuldu sabah çok erken kalktım 3 öğün yaptım bugün ...
Canım hem her gün bu kadar iş yapıp hem nasıl iki çocuğa bakıyorsun? MaşallahEvet haklısın. Bi de benim iknci bebiş onlarla da baya koşturuyorum. Her gün evi süpürge yapıp viledalayıp toz alıyorum . Onlar da edor harcatıyor. B de spor yapıyorum oh daha nolsun gitcek hepsi gitcekkkk
Aynen ya dün öyle oldu maalesef çok acıktım durmadan, bugün de saçma oldu sabah gözümü açar açmaz hastaneye gittim 1 simit, 1/2 paket süt içtim, eve yeni geldim sayılır şimdide sütlü kahve içiyorum, şarjım bitti ama 10.000 adımdan fazla yürümüşümdür herhalde sabahtan beri çok yorgunumcanım , sürekli bişeyler yenilmiş leptin hormonun çalışmasına izin vermemişsin.... yeme saatlerini düzenlemelisin... diyete yeni başladın ben uzun süre bir karede olsa ağzıma şekerli bişey sürmemiştim... ben ramazandan sonra tatlı konusunda cozuttum... bir karede olsa yeme...
Hiç sorma sanki üzerimde dolasiyorlarcanım o psikolojik bende böcek göreyim hemen kaşınırım ...
Evet cok kötü oldu... birde o üstüne düşen öğretmen kızıma ağlarsan seni havuza atarim demiş kizim anne ben gitmem beni havuza atacak diyorGeçmiş olsun canım, kötü bir gün olmuş.
Peki zambakim nasil olacak? bi an once başlamalısin yoksa bir ileri iki geri kısır döngü....Aynen ya dün öyle oldu maalesef çok acıktım durmadan, bugün de saçma oldu sabah gözümü açar açmaz hastaneye gittim 1 simit, 1/2 paket süt içtim, eve yeni geldim sayılır şimdide sütlü kahve içiyorum, şarjım bitti ama 10.000 adımdan fazla yürümüşümdür herhalde sabahtan beri çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?