Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haklısın canım , Haklısın canım kalori hesabı yapmıyorum aslında ama o gün inanılmaz bi açlık içindeydiö tatlıya. Regl öncesi canavara dönüyorjm bi de 10 gün gecikti bunsefer ondan uzun sürdü bu durumum normalde iradem sağlam aslında neden böyle oldum bunara ona bağlıyorum

Evet ama regl zamanı vücut şeker ister mesela meyve de çok iyiçözüm kuru kayısı, kiraz veya kuru üzüm sütle beraber yiyebilirsin ben öyle yapıyorum süper oluyo. Ama öbür türlü bütün günü çöpe atmış oluyosun gibi oluyo o yüzden dedim

Ben bugün mercimek köftesi yesem sorun olur mu..ödem yaparmı. Bilemedim size sorayım dedim. Boşuna artı çıkmayayım. Yada bugün sebze mi yesem annem barbunya yapacaktı

Ne desen haklısın ... ben ayarlıycam bu kaçamakları en yakın sürede .. ben diyete girerken böyle oluyor sonra bi kesiyorum tamamen sürmüyorum ağzıma. Psikolojik hazırlanma dönemim sanırım

Bu arada ben emziriyorum arkadaşlar bilginiz olsun. Bebeğim ek gıda almıyor henüz yada mama. Sadece benden besleniyor. O yüzden günlük bi 400-500 kalori de öyle gidiyormuş . O yüzden ihtiyaç duyuyorum sanrm

Çokk çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun. İnşallah bebişinde biran önce kavuşur sana. Çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin inşallah

tavsiyene uymaya çalışıcam

Ne zaman istersen canım. Kahve konusunda bir şey olursa ben hep buradayım Bazılarını kahve kabız yapıyormuş, ben de tam tersi etkisi oluyor. Sabah özellikle kahve olmasa enerjimi toplayamam.

Kahvesiz yaşayamayanlardanım ama son zamanlarda günde iki keze indirdim. Ama bazen sayı artabiliyor

Ben çalışıyorum ama hiç böyle şeyler yaşamadım canım. Çünkü çocuklar küçükken genelde çocuklarla ilgilendim. Ev kirlenmiş, dağılmış çok umursamadım. Vaktim olursa temizledim. Yoksa çok umursamadım. Çocukların bu yaşları bir daha gelmiyor. Temizlik her zaman yapılıyor. Uykumu onlara göre ayarladım. Doğum izninde onu uyutunca bende uyudum. Bebekken yürüyüşümü onu bebek arabasına koyup öyle yaptım. Bunun gibi hayatı kolaylaştırıcı şeyler uyguladım. Evde ikiniz yalnız kalmıyorsanız eğer sporunu sabah ya da akşam o uyurken yapabilirsin. Zaman yönetimi hakkında aslında öğrenmemiz gereken çok şey var. Yapmak istediğim çok şey var ama benimde çok vaktim kalmıyor. Çalışmak günü öldürüyor zaten. Ama bir şekilde halletmemiz lazım. Önemli olan bizim mutluluğumuz bunu hiç unutma. Oğlun bir daha 4 yaşına gelmeyecek. Tadını çıkar.
bende aksi gibi kaşar çok seviyorum
ama yememeye dikkat ediyorum

lesile güzel bende kuzenim sayesinde öğrendim
Ben leslie yi hiç sevemiyorum nedense açık havada yürümek çok hoşuma gidiyor.
Meyvelerin porsiyonları fazla olmuş canım. Bugün genele göre ekmeğin de fazla.
Akşam yaptığın aranın saati kaç? Birde kahvaltıdaki zeytinin sayısı fazla. Onu biraz azalt canım. 5 ideal.

Öncelikle misafirlikte gösterdiğin irade için kocaman tebrik ederim seni maşallah
Fındık bence çok fazla. Diyetisyenin ne dedi bu fındık olayına? Ceviz bile olsa yağlı tohumlar bunlar. Totalde sayı cidden fazla. Diyetisyenin görüşünü merak ettim. Saatleri yazmışsın zaten.

Kaptanım bana da yorum yapın:) kızsanız da övseniz de ( ki övülcem menüm pek olmadı ama olacak inşallah) yapın

Aynı şey Adana' da yaşarken benim başıma da geldi. Çok kötü birşey. Bütün evi ilaçlat canım. Ben öyle kurtuldum. İlaç firması çağır eve. Acayip hızlı hareket ediyorlar ve çok kaşındırıyorlar. Çocukların üzerinde de geziyorlar. Benim kız bebekti o zaman. Sürekli yıkadım ve yatağını sık sık değiştirdim.

7ydi kaptanim

Hiç kaçamak yapmadın mı canım? Ne kadar süredir diyettesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…