Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Daha sağlıklı tatlılarla ihtiyacını bastırabilirsin, bir de miktarı çok fazlaydı, daha azı da yetiyor inan

Ben bugün mercimek köftesi yesem sorun olur mu..ödem yaparmı. Bilemedim size sorayım dedim. Boşuna artı çıkmayayım. Yada bugün sebze mi yesem annem barbunya yapacaktı
Bence barbunya da mercimek köftesi de karbonhidrat bakımından zengin. Hangisinin kalorisi daha az bilmiyorum. Belki ona göre seçim yapabilirsin

Ne desen haklısın ... ben ayarlıycam bu kaçamakları en yakın sürede .. ben diyete girerken böyle oluyor sonra bi kesiyorum tamamen sürmüyorum ağzıma. Psikolojik hazırlanma dönemim sanırım
Bence kaçamak yapmak sorun değil, kaçamak yaptıktan sonra devam ettirmemek önemli. Yavaş yavaş daha iyi olacağız, sıkma canını

Bu arada ben emziriyorum arkadaşlar bilginiz olsun. Bebeğim ek gıda almıyor henüz yada mama. Sadece benden besleniyor. O yüzden günlük bi 400-500 kalori de öyle gidiyormuş . O yüzden ihtiyaç duyuyorum sanrm
Emziriyorsan daha esnek bir diyet yap zaten canım. Bebişin kaç aylık? Emzirdiğini için çok sıkı diyet yapmasan da verirsin. Bir de senin çok kilon yoktu yanlış hatırlamıyorsam

Öğün saatlerin çok kötü olmuş. Kahvaltın çok geç, akşam yemeğin çok çok daha geç. Adım sayın gayet güzel. Çikolatayı keşke yemeseydin.
Erken kalkmak iyidir her zaman. Su önemli suyu mutlaka en az 2 lt içmen lazım.
Lokum haricinde gayet güzel bir menü. Akşamı çok erken kapatmışsın. Su ve spor nerede?

Teşekkürler canım, evet zamanı daha verimli kullanmam lazım. Ben biraz da tek başıma olduğum için sorun yaşıyorum. O yüzden oğlum da bana daha çok bağlı. Her şeyi benim yapmam lazım, bir de bizim işin mesai saatleri yok, işler eve de sarkıyor vs. vs. Bahane çok, ama gerçekten zor bir hayatım var

Emziriyorsan daha esnek bir diyet yap zaten canım. Bebişin kaç aylık? Emzirdiğini için çok sıkı diyet yapmasan da verirsin. Bir de senin çok kilon yoktu yanlış hatırlamıyorsam
Gecen hafta 57,8 çıktım benim hedefim 50. Ama zor gidiyo baya kilo. Bebişim 10 gün sonra ek gıdaya başlayacak 7 ye girmek üzere

Sporum yoktu kaptanım ama suyum 2 lt

3 günlük dünya, olduğun anı güzel yaşamaya çalış. İşler bitiyor, dertler bitiyor, hepsi geçip gidiyor, Allah sağlık sıhhat versin gerisi mutlaka hallediliyor. Ben de yalnız zamanlar yaşadım canım, ilk tayinim çıktığında kızım 3 aylıktı ve ben onunla tanımadığım bir şehirde 1,5 yıl yalnız yaşadım. O zamanlar zordu ama sanırım ben biraz rahat insanım. Geçti gitti hepsi. İlk okula başladığında başka bir şehirdeydim. Okula gönderecek kimse yoktu. 1 yıl boyunca her gün iş yerine götürdüm kızımı, öğlen okuluna götürdüm, akşam gidip aldım. Yaşadığın zamanlar sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geriye dönüp baktığında hiçbir zorluk hatırlamıyorsun. Ya da ben iyileri hatırlayıp, kötüleri unutuyorum. Ayyy ne çok yazdım kusura bakma. Kısacası tadını çıkar hayatının. İyileri gör

Sağ ol canım, olur mu yazdıklarınla güç buluyorum, çok çok yaz öyle gerçekten yorgunluklar, işler unutuluyor, sabırla üstesinden gelmemiz lazım. İdare etmeye çalışıyorum da işte ara ara çok bunalıyorum. İnşallah tüm emeklerimin karşılığını alırım bir gün diyorum

merhaba kızlar , daha yeni oturdum sabah kızımı yüzme kursuna götürdüm hiç memnun kalmadım çok kalabalıklar öğretmen yetişemiyor.. birinin tuvaleti geliyor onu götürüyor diğerinin tuvaleti geliyor sonra onu götürüyor... havuz içinde 3 öğrtemen 26 çocuk ... öğrtemen birine öğretmeye çalışırken hoop diğeri suya düşüyor tribünden veliler bağırıyor hocam koşun çocuk düştü diye... ne korkarsan başına o gelir ya kızımı öğretmen kucakladı öğrtemen bişeye takıldı düştü mü kızımda onunla birlikte suya düştü öğretmen tam çıktı kızımın üzerine doğru bidaha düştü... benim için kabustu tribünde beni düşün elim yüreğimdeydi.... toplu çocuklar yüzme öğrenemez bunu bi kere daha öğrendim çocuğa sıra gelmiyor ki 2 saat içinde kızım 10 dk bile havuzla buluşmadı ... öğrtemenin üstüne düşmeside bu süreye dahil
birtane eğitmen bayan buldum birebir ondan ders aldıracam temmuz sonunda ... fiyatıda uygun saati 100 TL 8 saatte öğrenir diyor ...
abuk sabuk bir gün yaşadım beslenme düzenim bozuldu sabah çok erken kalktım 3 öğün yaptım bugün ...

canım , sürekli bişeyler yenilmiş leptin hormonun çalışmasına izin vermemişsin.... yeme saatlerini düzenlemelisin... diyete yeni başladın ben uzun süre bir karede olsa ağzıma şekerli bişey sürmemiştim... ben ramazandan sonra tatlı konusunda cozuttum... bir karede olsa yeme...

Bence de birebir daha etkili olur.26 çocuk olmazki
Coook düzensiz bir sistem yapmışlar. .
Bende yarın ayran aşı yapacam sıkıldım 63 kilodan

zeynebim hayırdır bir sıkıntın mı var ... Rabbim hayra çıkarsın inşallahhhh

ttailin tadını çıkar bende tatilde tartılmayacam nasılsa eylülde tekrar kürkçü dükkanına dönerim

canım o psikolojik bende böcek göreyim hemen kaşınırım ...

Evet canım genelde kahve demleme makinasıyla yapıyorum, ama bazen üşeniyorum french pressle yapıyorum. Peyniri çok seviyorum canım. Her şeyin yanına yerim, hatta sadece peynirle bile yaşayabilirim
bende peynirciyim hatta küçükken yenğem bana seni peynirciyle evlendireceğiz derlerdi hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…