Sİz haftaya listede değilsiniz diye vermedim.Eve gidince bunu bende yapam bende paylaşmadim
soffty
@zulal83
@zeyneppk
betuld
Meltemesintisi80
Dİğer başlığa neden menülerinizi yazmadınız kızlar. Hepinizin imzasını aldım okudum anladım diye
Hepinize günde 250 zıplama 30 squat cezası veriyorum. Eğer yapmazsanız cezalarınızı çoğaltacağım.
@dira90 senin hastan vardı diye ceza vermiyorum ama bu hafta mutlaka düzenli menü paylaş ve diğer konumuza kopyasını bırak olur mu
@candy_candy senin de eksiklerin var ama son günlerde düzene koymuşsun. Bu hafta hiç eksik görmeceyeceğim hepsini paylaşacaksın
@LAydLiNe bu hafta senin de menülerini göreceğim. Pylaşmazsan sana daha zor ceza vereceğim.
Ben de paylaşacağım bu hafta eksik olursa siz de bana verirsiniz
Hiç atlamayan her gün düzenli paylaşan @sysphos sana sonsuz teşekkürler canım
Kurallara uymanın be disiplininin önemini aldığın sonuçla gösteriyorsun zaten
Olsun ben mezun olsam da hep burdayım bırakmamSİz haftaya listede değilsiniz diye vermedim.
Cumaya kadar her gün canımAnka hergunmu yapacağız yoksa bir kereye mi mahsus
Evime gidiyorummmmNasıl coşku dolu, nasıl mutlu bir Cuma geçiriyoruz
Nerdesiniz kızlar geliyorum gidiyorum kimse yok
Tamamdır tartı fotosunu unutmaEvime gidiyorummmm
Ne güzel ya ben napsam diye düşünüyorum evdekilere mantı haşlayacağım sanırım.Sabah sporu yapamadim ogleden sonra sporumu yaptim ....) yemek derdim yok esim getirecek... biraz evi toparladim koltuğa yığıldım
ALIntı yapıp kopyalayınca sorun olmuyordu ama bayadır eklemiyorum bilemedim şimdi nasıl oluyorAnka yaaa bu listeyi renklendirme olayının kısa bir yöntemi var mı? Listeyi taşıyınca bütün renkler değişiyor birde onları değiştirmeye uğraşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?