Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese iyi aksamlar kizlar.sabah tartildim
65.1kg geldi.10dak sonra 65.3kg her tartildigimda baska bi sonuc cikiyo.bi de sabitlemiyo bile.en iyisi yeni bi tartil alip devam etmek
Canım sabah etartılıp bildirim yapıyoruz bu saate kalmıyor bildirimlerimiz. Listeye girdiğin zaman en önemli kurallardan bir tanesi. Bildirimleriniz bizim için çok önemli listeyi 100 gr bile çok etkiliyor

Sabah 10.30
kepek ekmekle yesil Biber domates 1dilim peynirle tost

12.30 yarim seftali

14.00
1yesilcay.

16.00
Sekersiz turkkahvesi.1kucuk kare bitter cikolata

18.00
1kasik cerkez pilavi.2yem kasigi taze Fasulye
1kuuck Kase cacik.

3lt su..30dak egzersiz.50squat.200 ip

Canım sabah etartılıp bildirim yapıyoruz bu saate kalmıyor bildirimlerimiz. Listeye girdiğin zaman en önemli kurallardan bir tanesi. Bildirimleriniz bizim için çok önemli listeyi 100 gr bile çok etkiliyor
Sabah tartildim hemen bildiirim yaparm dedim ama.misafir falan henuz bakabildm. Cezam neyse raziyim

zeyneppk canım mutlu yıllar olsun kuzucuğuna Allah sağlıklı sıhhatli güzel bir ömür nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım amin hepimizin yavrularını inşallah şimdi eşim aldı berbere götürdü ilk trasi 3. çocuk ama ilkler hep heyecanlı oluyor ilk doğumgünü ilk saç traşi Rabbim evlatlarimizin güzel günlerini görmeyi hep nasip etsin inşallah

@Meltemim80 dira90 zambak86 Kızlar neden bildirim yapmadınız? Yaptınız da ben mi görmedim acaba?
Canım ben tartı resmi atamadım, bugün çok telaşlıydım kıyafetle alel acele bir ara tartıldım, 68.1 idim, bugün benim oğlanların sünneti vardı, küçük hiç durmuyor giremiyorum kusura bakmayın

Hayırlı olsun canım Rabbim damatliklarini görmeyi nasip etsin inşallah

Ay aynen oyle oldu canim :/
Bu hafta sıkı tutucam insallah . Gun icinde katilamasam da gelip menulerimi yazmaya calisicam. Köyde yemekler nasil olacak bakalim.

Kızlar bugünkü menümü de yazayım;

ŞEKERSİZ 12. GÜN

Sabah (07:30)
1 sütlü filitre kahve
Biraz lor peyniri

Öğle (12:30)
1 sütlü filitre kahve
1 Züber

Ara (17:30)
Biraz lor peyniri
7 tane sulu köftenin köftesi

Akşam (19:30)
Yumurtalı kıyma (2 yumurtayla, yağsız)

Su 2 litre.

Kızlar kimse gelmiyor artık buraya. Herkes ya tatilde ya organizasyonu var ya da mezun oldu. Böyle olunca motivasyonumu kaybediyorum. Kimse yok mu? Hafta sonu şehir dışına gideceğim, çok korkuyorum düzenim bozulur diye. Ama haftaya spora başlayacağım, annem geliyor oğluma bakacak

LAydLiNe canım bir şey soracağım, Ağustos’un ilk iki haftası tatile gideceğim. İzne ayrılabilir miyim? Otele gideceğim tartıyı götüremem, dolayısıyla iki hafta tartılamam. Bir tarafım bozmadan devam et diyor, bir tarafım tüm yıl çalıştın, bir kez tatile gidiyorsun biraz esnek ol diyor. Ne yapayım? O kadar işimin arasında en çok bu konuyu düşünüyorum, bana bir yardım etsen

Canım süper gidiyorsun grupta sekersizi devam ettiren tek insansın tebrik ederim canım
Evt yogunuz ama burdayiz sakın ha bırakmak yok devammm hedefe kadar

Slm akşam mutfaga girdim daha çıkamadım yorgunluktan bittim menüyü biraz geç yazi cam daha cezaları yapamadim

Canım süper gidiyorsun grupta sekersizi devam ettiren tek insansın tebrik ederim canım
Evt yogunuz ama burdayiz sakın ha bırakmak yok devammm hedefe kadar
Teşekkürler canım, ne bileyim kimse olmuyor, kendi kendime yazıyormuşum gibi geliyor. Bu arada oğlunun yeni yaşı kutlu olsun. Allah sağlıklı. uzun ömürler versin İşlerini hallet de seninle yarışalım, yaklaştım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…