Canım sabah etartılıp bildirim yapıyoruz bu saate kalmıyor bildirimlerimiz. Listeye girdiğin zaman en önemli kurallardan bir tanesi. Bildirimleriniz bizim için çok önemli listeyi 100 gr bile çok etkiliyorHerkese iyi aksamlar kizlar.sabah tartildim
65.1kg geldi.10dak sonra 65.3kg her tartildigimda baska bi sonuc cikiyo.bi de sabitlemiyo bile.en iyisi yeni bi tartil alip devam etmek
Sabah tartildim hemen bildiirim yaparm dedim ama.misafir falan henuz bakabildm. Cezam neyse raziyimCanım sabah etartılıp bildirim yapıyoruz bu saate kalmıyor bildirimlerimiz. Listeye girdiğin zaman en önemli kurallardan bir tanesi. Bildirimleriniz bizim için çok önemli listeyi 100 gr bile çok etkiliyor
Listede olmadığın için bu hafta önemli değil. Listeye girdikten sonra dikkat edersinSabah tartildim hemen bildiirim yaparm dedim ama.misafir falan henuz bakabildm. Cezam neyse raziyim
Çok teşekkür ederim canım amin hepimizin yavrularını inşallahzeyneppk canım mutlu yıllar olsun kuzucuğuna Allah sağlıklı sıhhatli güzel bir ömür nasip etsin inşallah
Canım ben tartı resmi atamadım, bugün çok telaşlıydım kıyafetle alel acele bir ara tartıldım, 68.1 idim, bugün benim oğlanların sünneti vardı, küçük hiç durmuyor giremiyorum kusura bakmayın
İnşallah oğlanlar biraz iyi olsun daDün ben cesaret edip noktası virgülüne kadar yazdım. Bundan sonra senden de bekliyorum.
Evet olabilirEvet canımda geçen hafta adet oldum tartildiktan sonra acaba ödem mı diye düşünüyorum
165 lerde boyum
Hayırlı olsun canım Rabbim damatliklarini görmeyi nasip etsin inşallahCanım ben tartı resmi atamadım, bugün çok telaşlıydım kıyafetle alel acele bir ara tartıldım, 68.1 idim, bugün benim oğlanların sünneti vardı, küçük hiç durmuyor giremiyorum kusura bakmayın
Aminn canım, Allah razı olsunHayırlı olsun canım Rabbim damatliklarini görmeyi nasip etsin inşallah
Ay aynen oyle oldu canim :/betuld bu hafta beğenmedim senin sonucu haftaya iyi bir sonuç bekliyorum ona göre hazırla kendini. Sende benim gibi baktın kilo veriyorsun hemen şımarıyorsun anladığım kadarıyla. En kısa zamanda 6 lı rakamları görmek istiyorum senden
Canım süper gidiyorsun grupta sekersizi devam ettiren tek insansınKızlar kimse gelmiyor artık buraya. Herkes ya tatilde ya organizasyonu var ya da mezun oldu. Böyle olunca motivasyonumu kaybediyorum. Kimse yok mu? Hafta sonu şehir dışına gideceğim, çok korkuyorum düzenim bozulur diye. Ama haftaya spora başlayacağım, annem geliyor oğluma bakacak
Teşekkürler canım, ne bileyim kimse olmuyor, kendi kendime yazıyormuşum gibi geliyor. Bu arada oğlunun yeni yaşı kutlu olsun. Allah sağlıklı. uzun ömürler versinCanım süper gidiyorsun grupta sekersizi devam ettiren tek insansıntebrik ederim canım
Evt yogunuz ama burdayiz sakın ha bırakmak yok devammm hedefe kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?