Teşekkür ederim canim
13. Takımın minik minnakin iyiki varsin enerjin takima cok iyi geldiGünaydın herkeseee.. dün mezun oldum inşallah %80ibe ulasmisimdir hedefim hepinize çok teşekkür ederim her zaman yanımda olduğunuz için beslenme tüyoları verdiğiniz için.. sayenizde yağdan kilo verdim çünkü diyete dair hiç bir bilgim yoktu olculerimi aldığımda bel ,göbek ve kalçadan toplamda 40cme yakın bir incelme yaşadım hepinize çok teşekkür ederimada81 menume en bastan beri yorum yaptın en çok sen ilgilendin hep tavsiye verdin Allah razı olsun soffty duraklama döneminde bana çok destek oldun sana da çook teşekkür ederim @zeyneppk Zeynep ablacim sana da çook teşekkür ederim çok sağol çok Varol hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim @Gonul83 Anka S sisyphos @betuld
LAydLiNe
Kaptanımmm naif kaptanımız sana çok teşekkürler 13.takimda bulunmak coook güzel benim için yardımcı kaptanlık için teşekkür ederim burası ailem gibi olduğu için
Burdan devam
Teşekkür ederim abla darısı sanaMezuniyetin hayırlı olsun ipin ucunu sakin kaçırma her zaman ölçülü ol emi unutma dengelemek onemli
Mantı dışında gayret güzel ama12 07 menü
Sabah 10.30
5yk yoğurt 2 yk yulaf 2 yk kuru üzüm 12 fındık
Ara14
Bir küçük muz 12 fındık
Akşam 17.30
1tabak mantı bol salata
Ara 22.00
4 yk yoğurt 1 salatalık az limon suyu pulbiber karıştırıp yedim
Hayırlı yolculuklar inşallahTeşekkür ederim canimsimdi ciktik yola
Teşekkür ederim13. Takımın minik minnakin iyiki varsin enerjin takima cok iyi geldi.... sohbetinle takima renk kattin... mezuniyetini tekrar kutlarim bidaha hic kilo almaman dilegiyle...
Elbette buradan kopmak yok yola devam edeceğiz....
Ada canım hayırlı yolculuklar sağlıkla gidin gelin ınş varınca haber et kendi arabanizlami gidiyorsunuzTeşekkür ederim canimsimdi ciktik yola
Mezuniyetin hayırlı olsun canım.Darısı bizim başımızaGünaydın herkeseee.. dün mezun oldum inşallah %80ibe ulasmisimdir hedefim hepinize çok teşekkür ederim her zaman yanımda olduğunuz için beslenme tüyoları verdiğiniz için.. sayenizde yağdan kilo verdim çünkü diyete dair hiç bir bilgim yoktu olculerimi aldığımda bel ,göbek ve kalçadan toplamda 40cme yakın bir incelme yaşadım hepinize çok teşekkür ederimada81 menume en bastan beri yorum yaptın en çok sen ilgilendin hep tavsiye verdin Allah razı olsun soffty duraklama döneminde bana çok destek oldun sana da çook teşekkür ederim @zeyneppk Zeynep ablacim sana da çook teşekkür ederim çok sağol çok Varol hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim @Gonul83 Anka S sisyphos @betuld
LAydLiNe
Kaptanımmm naif kaptanımız sana çok teşekkürler 13.takimda bulunmak coook güzel benim için yardımcı kaptanlık için teşekkür ederim burası ailem gibi olduğu için
Burdan devam
Teşekkür ederim canimTeşekkür ederim abla darısı sana
Mantı dışında gayret güzel ama
Hayırlı yolculuklar inşallah ❤
Amin canim evet kendi arabamizla gidiyoruz birazda yol fobim var dualarinizi ihmal etmeyinAda canım hayırlı yolculuklar sağlıkla gidin gelin ınş varınca haber et kendi arabanizlami gidiyorsunuz
Benimde var tanıdıklarım kendi arabasıyla yola cikinca varıncaya kadar kalbim pır pırAmin canim evet kendi arabamizla gidiyoruz birazda yol fobim var dualarinizi ihmal etmeyinhaber ederim
Teşekkür ederimMezuniyetin hayırlı olsun canım.Darısı bizim başımıza
Tebrik ederim canım, kilon daim olsun inşallahGünaydın herkeseee.. dün mezun oldum inşallah %80ibe ulasmisimdir hedefim hepinize çok teşekkür ederim her zaman yanımda olduğunuz için beslenme tüyoları verdiğiniz için.. sayenizde yağdan kilo verdim çünkü diyete dair hiç bir bilgim yoktu olculerimi aldığımda bel ,göbek ve kalçadan toplamda 40cme yakın bir incelme yaşadım hepinize çok teşekkür ederimada81 menume en bastan beri yorum yaptın en çok sen ilgilendin hep tavsiye verdin Allah razı olsun soffty duraklama döneminde bana çok destek oldun sana da çook teşekkür ederim @zeyneppk Zeynep ablacim sana da çook teşekkür ederim çok sağol çok Varol hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim @Gonul83 Anka S sisyphos @betuld
LAydLiNe
Burdan devam
Teşekkür ederimmmTebrik ederim canım, kilon daim olsun inşallah
Hani 60 kiloya ulaşınca tüyolarını açıklayacaktın :)
Hayırlı yolculuklar canım, Allahım kazasız belasız gidip gelmek nasip eder inşallahAmin canim evet kendi arabamizla gidiyoruz birazda yol fobim var dualarinizi ihmal etmeyinhaber ederim
Hmm gözümden kaçmış olabilir bir ara bakarım inşallahTeşekkür ederimmmhee menü vermediğim zaman dedim dimii ben takılma dönemi yaşamıştım ya bı iki gün boyunca ne istersem yedim pasta lahmacun filan.ama takılma döneminde her sabah kahvaltıdan sonra yeşilçay içmiştim akşam da kahve veya meyveli bitki çayı var ondan.zaten buraya baya uzun bı yazı yazmıştım gordun mu bilmiyorum tüyo vardı hep
Tebrik ederim canımGünaydın herkeseee.. dün mezun oldum inşallah %80ibe ulasmisimdir hedefim hepinize çok teşekkür ederim her zaman yanımda olduğunuz için beslenme tüyoları verdiğiniz için.. sayenizde yağdan kilo verdim çünkü diyete dair hiç bir bilgim yoktu olculerimi aldığımda bel ,göbek ve kalçadan toplamda 40cme yakın bir incelme yaşadım hepinize çok teşekkür ederimada81 menume en bastan beri yorum yaptın en çok sen ilgilendin hep tavsiye verdin Allah razı olsun soffty duraklama döneminde bana çok destek oldun sana da çook teşekkür ederim @zeyneppk Zeynep ablacim sana da çook teşekkür ederim çok sağol çok Varol hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim @Gonul83 Anka S sisyphos @betuld
LAydLiNe
Burdan devam
Kuzular nasıl oldu canımHmm gözümden kaçmış olabilir bir ara bakarım inşallah
Tebrikler canım, inşallah bir daha hiç kilo almazsın.Günaydın herkeseee.. dün mezun oldum inşallah %80ibe ulasmisimdir hedefim hepinize çok teşekkür ederim her zaman yanımda olduğunuz için beslenme tüyoları verdiğiniz için.. sayenizde yağdan kilo verdim çünkü diyete dair hiç bir bilgim yoktu olculerimi aldığımda bel ,göbek ve kalçadan toplamda 40cme yakın bir incelme yaşadım hepinize çok teşekkür ederimada81 menume en bastan beri yorum yaptın en çok sen ilgilendin hep tavsiye verdin Allah razı olsun soffty duraklama döneminde bana çok destek oldun sana da çook teşekkür ederim @zeyneppk Zeynep ablacim sana da çook teşekkür ederim çok sağol çok Varol hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim @Gonul83 Anka S sisyphos @betuld
LAydLiNe
Burdan devam
Oley oley
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?