Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

12 07 menü
Sabah 10.30
5yk yoğurt 2 yk yulaf 2 yk kuru üzüm 12 fındık

Ara14
Bir küçük muz 12 fındık

Akşam 17.30
1tabak mantı bol salata

Ara 22.00
4 yk yoğurt 1 salatalık az limon suyu pulbiber karıştırıp yedim

13. Takımın minik minnakin iyiki varsin enerjin takima cok iyi geldi.... sohbetinle takima renk kattin... mezuniyetini tekrar kutlarim bidaha hic kilo almaman dilegiyle...
Elbette buradan kopmak yok yola devam edeceğiz....

Mezuniyetin hayırlı olsun ipin ucunu sakin kaçırma her zaman ölçülü ol emi unutma dengelemek onemli
Teşekkür ederim abla darısı sana
Mantı dışında gayret güzel ama
Teşekkür ederim canim simdi ciktik yola
Hayırlı yolculuklar inşallah

13. Takımın minik minnakin iyiki varsin enerjin takima cok iyi geldi.... sohbetinle takima renk kattin... mezuniyetini tekrar kutlarim bidaha hic kilo almaman dilegiyle...
Elbette buradan kopmak yok yola devam edeceğiz....
Teşekkür ederim aynen öyle tatil sonrası Eylül ayında kaldığımiz yerden devam

Mezuniyetin hayırlı olsun canım.Darısı bizim başımıza

Tebrik ederim canım, kilon daim olsun inşallah
Hani 60 kiloya ulaşınca tüyolarını açıklayacaktın :)

Tebrik ederim canım, kilon daim olsun inşallah
Hani 60 kiloya ulaşınca tüyolarını açıklayacaktın :)
Teşekkür ederimmm hee menü vermediğim zaman dedim dimii ben takılma dönemi yaşamıştım ya bı iki gün boyunca ne istersem yedim pasta lahmacun filan.ama takılma döneminde her sabah kahvaltıdan sonra yeşilçay içmiştim akşam da kahve veya meyveli bitki çayı var ondan.zaten buraya baya uzun bı yazı yazmıştım gordun mu bilmiyorum tüyo vardı hep

Hmm gözümden kaçmış olabilir bir ara bakarım inşallah

Tebrik ederim canım

Tebrikler canım, inşallah bir daha hiç kilo almazsın. Azminle yılmadan verdin kilolarını. Bizi bırakma ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…