Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim canım evt yarisalim banada iyi gelir

Bozarsan en başa dönersin. Kısır döngü olur. Bozma. İki ayını doldurmadan izne ayrılamıyorsun maalesef. Ayrıca neden tartı götüremeyecek mişsin? Ben tartımı her gittiğim yere götürdüm. Bak mesela @betuld şimdi tatilde tartısını yanına aldı. Bu tatilde sık dişini bir dahakine incecik gider keyfine göre takılırsın.

Motivasyon düşürecek bişey yok canım. Herkes her an müsait olmayabilir. Bence takım gayet güzel gidiyor. Çok gelindiği zamanda sohbet muhabbet daha çok oluyor. Okuması zorlaşıyor. O yüzden sen kendine dikkat et gerisi düzelir

Kızlar araba için İstanbul’a gidiyoruz. Şu an otobüsteyim. Bunları yazdım ama çok sallıyor vertigom başlayacak o yüzden telefonu bırakıyorum. Yarın uygun zamanlarda gelmeye çalışırım.

Canim 2 hafta sonra ben tum enerjimle burada olacam ... sakin birakma devam

günaydın iyi hafta sonları kızlar
yine jet hızıyla geçecek olan bir hafta sonu geldi

Kızlar araba için İstanbul’a gidiyoruz. Şu an otobüsteyim. Bunları yazdım ama çok sallıyor vertigom başlayacak o yüzden telefonu bırakıyorum. Yarın uygun zamanlarda gelmeye çalışırım.

hayırlısı olsun ebru inş begenip alırsın

Günaydın herkeseee.. dün mezun oldum inşallah %80ibe ulasmisimdir hedefim hepinize çok teşekkür ederim her zaman yanımda olduğunuz için beslenme tüyoları verdiğiniz için.. sayenizde yağdan kilo verdim çünkü diyete dair hiç bir bilgim yoktu olculerimi aldığımda bel ,göbek ve kalçadan toplamda 40cme yakın bir incelme yaşadım hepinize çok teşekkür ederim ada81 menume en bastan beri yorum yaptın en çok sen ilgilendin hep tavsiye verdin Allah razı olsun soffty duraklama döneminde bana çok destek oldun sana da çook teşekkür ederim zeyneppk Zeynep ablacim sana da çook teşekkür ederim çok sağol çok Varol hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim Gonul83 Anka S sisyphos betuld
LAydLiNe
Kaptanımmm naif kaptanımız sana çok teşekkürler 13.takimda bulunmak coook güzel benim için yardımcı kaptanlık için teşekkür ederim burası ailem gibi olduğu için

Burdan devam

Son düzenleme:
Sakin bozma, sonra çok pişman olursun.tarti al yanına buradan kopma sonra bozarsan tekrar baslaman coook zor oluyor

Mezuniyetin hayırlı olsun ipin ucunu sakin kaçırma her zaman ölçülü ol emi unutma dengelemek onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…