ALIntı yapıp kopyalayınca sorun olmuyordu ama bayadır eklemiyorum bilemedim şimdi nasıl oluyor
Akşam unutursan yarın çekersin demiştimYarın çek denenis mıydın
Yaa 200 ml su içtiysen 200 gr fark eder neyse teşekkür ederim fotoğraf içinAnka su içtim unutup ama son durum bu
Rica ederim her hafta atiyor muyuz inşallah haftaya azalır göbeğim de çıktı turşu dan heraldeYaa 200 ml su içtiysen 200 gr fark eder neyse teşekkür ederim fotoğraf için
ETMİŞTİm gündüz canım doğruydu. Soffty mezun olmayacak sadece. Onu göndermiyorumAnka cım listemizi bi kontrol etsene
Evet kaptanım sabah ben fazla çıkıyorum bide su içtim bı bardakEeeeee sabahki kilondan daha azsın ama
Rica ederim her hafta atiyor muyuz inşallah haftaya azalır göbeğim de çıktı turşu dan heralde
ETMİŞTİm gündüz canım doğruydu. Soffty mezun olmayacak sadece. Onu göndermiyorummrs 61,3 gelmiş değiştirelim mi
Canım bu iki gün beni muaf tut doğumgünü hazirligim var herşeyi ben yapıyorum çok yoğun geçiyor@soffty
@zulal83
zeyneppk
@betuld
@Meltemim80
Dİğer başlığa neden menülerinizi yazmadınız kızlar. Hepinizin imzasını aldım okudum anladım diye
Hepinize günde 250 zıplama 30 squat cezası veriyorum. Eğer yapmazsanız cezalarınızı çoğaltacağım.
@dira90 senin hastan vardı diye ceza vermiyorum ama bu hafta mutlaka düzenli menü paylaş ve diğer konumuza kopyasını bırak olur mu
@candy_candy senin de eksiklerin var ama son günlerde düzene koymuşsun. Bu hafta hiç eksik görmeceyeceğim hepsini paylaşacaksın
@LAydLiNe bu hafta senin de menülerini göreceğim. Pylaşmazsan sana daha zor ceza vereceğim.
Ben de paylaşacağım bu hafta eksik olursa siz de bana verirsiniz
Hiç atlamayan her gün düzenli paylaşan @sysphos sana sonsuz teşekkürler canım
Kurallara uymanın be disiplininin önemini aldığın sonuçla gösteriyorsun zaten
Canım bu iki gün beni muaf tut doğumgünü hazirligim var herşeyi ben yapıyorum çok yoğun geçiyor
Dün hediyelik magnetleri yaptım bugün pasta ve cakepops yaptım
Pazar başlarım olurmu
Tamam kaptanımAynen canım artık bütün bildirimlerimiz fotoğraflı olacak.
BEn hespladım bile 0,16 yapıyor ortalama da 0,739 oluyorBi hesaplayayım da ekleyeyim. Süre geçmeden
Tamam canım nice mutlu yaşları olsun kuzununCanım bu iki gün beni muaf tut doğumgünü hazirligim var herşeyi ben yapıyorum çok yoğun geçiyor
Dün hediyelik magnetleri yaptım bugün pasta ve cakepops yaptım
Pazar başlarım olurmu
Diger konu derken canim.cok tesekkurler@soffty
@zulal83
zeyneppk
@betuld
@Meltemim80
Dİğer başlığa neden menülerinizi yazmadınız kızlar. Hepinizin imzasını aldım okudum anladım diye
Hepinize günde 250 zıplama 30 squat cezası veriyorum. Eğer yapmazsanız cezalarınızı çoğaltacağım.
@dira90 senin hastan vardı diye ceza vermiyorum ama bu hafta mutlaka düzenli menü paylaş ve diğer konumuza kopyasını bırak olur mu
@candy_candy senin de eksiklerin var ama son günlerde düzene koymuşsun. Bu hafta hiç eksik görmeceyeceğim hepsini paylaşacaksın
@LAydLiNe bu hafta senin de menülerini göreceğim. Pylaşmazsan sana daha zor ceza vereceğim.
Ben de paylaşacağım bu hafta eksik olursa siz de bana verirsiniz
Hiç atlamayan her gün düzenli paylaşan @sysphos sana sonsuz teşekkürler canım
Kurallara uymanın be disiplininin önemini aldığın sonuçla gösteriyorsun zaten
1. sayfada link var canım. menülerimizin kopyasını oraya bırakıyoruz ki bulması kolay olsunDiger konu derken canim.cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?